ДЕВЕТИ клас 2021/2022 - В училище или под карантина не скучае деветокласната дружина

• 42 823
  • 755
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Николета ходи на скачане на батут.
Плуване също, но тази няма да имат.

# 226
Мерките са точно никакви - прибрахме децата, локдаун няма, ще има някакви ограничения след 4-5 дни, евентуално ..

# 227
  • гр.София
Айла,ти беше споменала, че някъде на Цариградско са ви батутите?
Аз не мога и да вникна  какво точно им е разрешено в момента.  Племенникът ходи без проблем на фитнес,а е на 14.

# 228
  • София
За фитнесите няма проблем за децата. То за тях никъде няма проблем, освен в училище. 😕

# 229
  • софия
Сега превъртях Миролюба Бенатова от 18 ч. по ТВ1. Министърът на образованието се гърчи и обяснява как нищо не зависи от него - затварянето на училищата, процентът на заболели, при който ще се върнат в училище, кога. Надявал се децата да се върнели в училище преди пролетта. Присъственото обучение и затварянето на училища зависи от министърът на здравеопазването. Правенето на тестове в училищата пак не зависело от него. Всеки директор можел да го организира и директорът на 51. бил показал как става. Това е. Никой нищо не знае, но от министъра на образованието нищо не зависи. Егати!

# 230
  • гр.София
Думата "пролет" ме разби.

# 231
  • софия
Бенатова го пита кога ще се върнат в училище, дали можело да е като миналата година през пролетта и Денков каза, че се надява да е по-рано. В момента не знам за какво ни е образователен министър, като се оказва, че нищо не зависи от него.

# 232
Е какво да каже, като нищо не зависи от него. Grinning

# 233
  • София
И аз се впечатлих от пролетта.. на малкия ми син са подметнали нещо до 5.11, но според мен така си говорят.

# 234
И аз се впечатлих от пролетта.. на малкия ми син са подметнали нещо до 5.11, но според мен така си говорят.
А коя година казали ли са?

# 235
  • софия
😂😂😂😂😂😂😂

# 236
  • София
Simple Smile в този случай 'пролет' звучи по-приемливо 😀

# 237
Grinning GrinningGrinning
Благодаря че разведрихте темата.

# 238
Ааааааа не! Няма да издържа с ДО психически до пролетта. Ще се пропия😄😄😄
Online е от 2 седици и едва издържам настоенията, сериалите и мрънкането на наборката.
ПиснА ми трета година децата да са най-големият “враг”  на обществото, който сее Ковид.

Ще взема да си сипя🥂

# 239
А в чий ресор е да въведе бързи неинвазивни тестове за учениците? Настоящата заповед за green pass важи за всички обекти на закрито (без хранителни магазини, държавни институции, хранитерлни магазини, аптеки и т.н).
Какво пречи задължително тестване за учениците, при положение, че държавата е готова да ги закупи? Чия е идеята да се иска съгласие от 90% от родителите? Моите деца са ваксинирани, имат зелени сертификати на телефоните си, ако трябва и ще се тестват, но вече трета учебна година онлайн ми идва много в повече.
Получих съобщение в школо със списък от тестове. Този ми се вижда най-лесен и неинвазивен - Covid-19 Antigen Rapid Test (Oral Fluid)-ICOV802H

Общи условия

Активация на акаунт