ДЕВЕТИ клас 2021/2022 - В училище или под карантина не скучае деветокласната дружина

• 42 831
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • София
2лв/човек ни струваха бележките, че са клинично здрави за тренировки.

# 256
Никога не са ми искали пари за децата за нищо - и сегашната, и предишната.

# 257
  • Пловдив
Мисля, трябва да взимат потребителска такса, но си решават едно към гьотири. Grinning

# 258
  • София
Малката ми дъщеря е 4ти клас и си помислила, че само четвъртък и петък са онлайн. И се готви детето утре да ходи на училище... Обясних й, че никой не знае в момента колко ще продължат така. Минимумът е две седмици, защото нали уж така отчитат 14 дневна заболяемост по области.
Признавам си, че точно сега ми е малко по-спокойно да са си вкъщи и да не контактуват много. И силно се надявам вълната да отмине бързо и да се върнат към нормалното учене. Ако можеше да се тестват в училище, щеше да е най-добрият вариант. От кого зависи да се реши? Хм. Освен служебният премиер да се разпореди на двамата замесени министри... Аз не съм получавала анкета за тестване, иначе съм с две ръце за!
Наборката беше много щастлива да ходи на истинско училище. Класният им беше казал, че сигурно ще са присъствено до изборите и тя много се разочарова, че не е познал. Сега блее пред монитора.

# 259
“Блее” е точното определение е и за моя син. Рее празен поглед също. Grinning

# 260
Наистина не разбирам защо родителите отказват тестовете със слюнка, хайде да бъркат два пъти седмично по носовете звучи страшно за някои..
По този повод по новините даваха медиците в Пирогов как си взимат проба един на друг.. Ясно се вижда, че не си бъркат дълбоко в носа..
Още спи днес, от два дни ДО го е обхванала страшна апатия, още повече, че са им под хвърлили, че ДО ще е и следващите две седмици за всички

# 261
Наистина не разбирам защо родителите отказват тестовете със слюнка, хайде да бъркат два пъти седмично по носовете звучи страшно за някои..
За да не ги карантинират, вероятно.

# 262
Оправданието с това, че има отказ на родители до се тестват децата е удобно, за да ги затворят.
П.п. Нощна София е по-оживена от дневна.
 Интервю с един младеж: Сега ще се тествам.Ако няма да умирам от “корона” ще се “ умъртвя” с чалга.
Радвам се на младежта, че не се поддават на всеобщата психоза. Ех да се върна и аз на 20.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 11:24 от ratridi

# 263
Именно, отказ на някои родители винаги ще има за каквото и да е. И затова са тези 90% като праг, защото са недостижими.

# 264
Cygnus, нямаше да се сетя, че ние си налагаме доброволна. Когато боледуваме миналия ноември стояхме у дома 3 седмици.
 Бабите не сме ги виждали на живо от септември, чакам да минат 10 дни ДО и да ги посетим, че къщата трябва да се зазимява

# 265
скаридка, така е, но не всички мислят като нас, за съжаление ...

# 266
  • Някъде в Европа...
Оправданието с това, че има отказ на родители до се тестват децата е удобно, за да ги затворят.
П.п. Нощна София е по-оживена от дневна.
 Интервю с един младеж: Сега ще се тествам.Ако няма да умирам от “корона” ще се “ умъртвя” с чалга.
Радвам се на младежта, че не се поддават на всеобщата психоза. Ех да се върна и аз на 20.
И аз..и аз...😁...Не, че сега не мога да отида на дискотека де, дори и с тест, но не е същото и никога вече няма да бъде...сега е скучно..някое заведение за хапване или някое гости.. Няма я тръпката на младежта и ежеседмичното посрещане на утрото в дискотеките, прибирането, колкото да смениш дрехите и да отидеш на лекции в университета или на работа...Мразя, че остарях...

П.С. Докторката взема такса за преглед на мен..на синковеца само за извинителна бележка...

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 16:18 от AIR

# 267
Ние никога не сме били фенове на дискотеките, за сметка на това в рок клубовете има и по-дърти и по-млади от нас , та се чувстваме комфортно

# 268
  • Между гори и планини
Личната лекарка никога за нищо не ни е искала пари. Дори когато преглежда цялото семейство когато сме групово болни

# 269
  • София
Как се ходи до там? Има ли градски транспорт? По колко деца са? Натоварването добро ли е?

Николета ходи с метрото, до Интер експото и от там пеша, но не е много близко. Когато мога я карам, тъй като ми е наблизо, ние сме в Младост.
На свободнето скачане, натоварването е каквото си го направиш, примерно Ваня скача 10 минути, останалите си почива или цъка на телефона и затова вече не ходи Simple Smile На тренировките си имат и загрявка и после упражнения и мисля, че си се натоварват, но зависи и от групата и уменията предполагам.

Общи условия

Активация на акаунт