Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с дискомфорта, който изпитвам, когато партньорът ми свършва в мен?
Какви могат да бъдат причините за неприятното усещане при оргазъм?
Какви са възможните начини за справяне с дискомфорта от свършването в мен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с дискомфорта, който изпитвам, когато партньорът ми свършва в мен?
Дискомфортът от това партньорът ти да свършва вътре в теб може да бъде преодолян с времето и подходяща психическа подготовка. Психологическият аспект играе важна роля в интимните отношения. Можете да потърсите съвет от сексолог, който може да предложи насоки за справяне с това чувство на дискомфорт.
-
Какви могат да бъдат причините за неприятното усещане при оргазъм?
-
Какви са възможните начини за справяне с дискомфорта от свършването в мен?
, ама си струва да опиташ
/ е, че когато двама се обичат, се отдават един на друг и с две думи казано - всичко твое е и негово, и обратното - в смисъл, и телата, и душите, дето се вика.
Желая ти отново успех от все сърце
!
? Ти направо ме разби 

Така се стигна до момента, когато пак от любопитство, не му позволих да се дръпне. Не знаех какво да очаквам - нещо хубаво, нещо неприятно или нещо наистина гадно. Ми, не ми стана гадно, напротив, приех го така, както приемам и нормална целувка, при която се отделя слюнка примерно. Доста време след това говорихме по този въпрос - аз исках да знам /пак пусто любопитство
, но моят съвет е, че трябва да поговорите с мъжете си за нещата, които ви харесват и които - не, или да опитвате малко по малко нови усещания и вкусове и може би нещата ще се променят. Извинявам се за безкрайно дългия постинг, не мисля, че би трябвало да се гнусим от каквото и да било, свързано с мъжете, които обичаме толкова много.