През НОЕМВРИ сто слънца - грейват в нашите сърца!!!

• 11 320
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
ЗДРАВЕЙТЕ, МИЛИЧКИ!Три дни нямях интернет,снощи побързах да ви изчета,а сега да ви драсна някое редче.
Много се радвам за всички новопоявили се бебчета. Да са живи и здрави,много щастливи и борбени скорпиончета!  newsm51
     Баща ми имаше рожден ден в неделя,сестра ми си ходи в Търново да празнуват!Аз реших да не експериментирам с пътуване и погостувах на братовчедите ми в Младост.Много ми липсва детето и нещо започнах да се скапвам психически.Остава ми още седмица,но така ми се иска да съм вкъщи.Май ще си ги извикам мъжете да дойдат през почивните дни и да си ги нагушкам.
Карил,добре дошла,липсваше ми оптимизма ти и поетичния дух,след малко излизам за списанието.
Въпросче към софииските мами-Кой от трите магазина на Малечко сте посещавали и къде има най-много модели кошници и колички?Ние сме с кола,така че разстоянето от Студентски град не е проблем.
Честит рожден ден на Вени!Бъди жива и здрава и безпроблемно раждане,за да посрещнеш малкото скорпионче в добра форма!   Gift

# 76
Сега разгледах снимките на бебенцата в албум4ето......ама толкова са сладки вси4ки.....толкова са хубави....ох как си ме4тая и аз да имам едно такова хубаво бебе и здрави4ко най_ве4е.

Браво моми4ета,страхотни бебета си имате,майки героини.Дано скоро вси4ки сме така 6тастливи като вас  bouquet

# 77
  Марийче, честито   bouquet! Хайде бебко да си ползва столчето със здраве  Peace!
   Вени, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много обич и щастие с малкото човече! Дано до другия ти рожден ден да сте си вече в собствен дом, далеч от милите свекита  Peace!
  Мацки, бързам да ви кажа че след около половин час ще изпишат Цвети  Mr. Green! Видяхме се в Шейново! Изглеждаше страхотно, бебката е страшна сладуранка с голееееееми бузки  Hug! Предполагам, че скоро ще пише  Peace!

# 78
  • София
Честит Рожден Ден на Вени!!! Да си жива и здрава и скоро да си получиш най-хубавия подарък  bouquet

Карил, пак страхотни стихчета Peace Направо видях слънцето през мрачното небе навън.

Ето и от мен едно слънце! Ние с моя мъж сме любители фотографи, и затова си позволих да кача една снимка в албумчето на ноемврийки, тази конкретно е негова. Нещо не мога да я закача - ето ви линк Simple Smile

]http://www.snimka.bg/album.php?album_id=73443&photo=1]

# 79
здравейте!до преди малко нямах нет и сега бързах да ви прочета,много сте изписали бе хора!  bouquetднес май никъде няма да се излиза,защото вятъра направо стриже.ние с бебка сме добре,но на милата ми принцеска вече и е доста тясно в тумбака на мама,ама има още мааалкоо време. Peace                   честит рожден ден на Вени!в скоро време да получиш,най-големия и красив подарък smile3525  Gift newsm59

# 80
Дааа....още малко и ние ще се обзаведем с нови членове на семейството...Да са живи и здрави новите бебоци, да слушкат мама да папкат и мноооого да пораснат...
Момичета, мойто свеки дойде да ме види и не можах да взема думата...и да знаете неще да ползваме памперси newsm09 - докато и обясня как и за какво са малееее...а при нея няма пералня - как ще изкарам зимата незнам(при нас и много студено и не може да се гледа бебе ) Nature Snowman
За секциото - около 10 - 13 иска доктора, ще го питам дали може на Stuck Out Tongue 12 или  14, ако всичко е по план. Макар че имам една комшийка която е родена на 13 петък - и спечели чисто нова кола от треска за злато...
Леле наближава, хем искам хем ми трепери стомахчето от неизвесното... Тук сутринта прехвърчаше сняг,ситен и стууууд Nature Snowman People Santa
Лек ден и още бебета!!!

# 81
Честити бебчета на  мама Аника, мама Елимира и мама Веси!Да са им живи, здрави и късметлии!
Вени, честит рожден ден!Много щастие и любов!
Дано със следващото включване има още бебета!

# 82
Много е студенооооооооо! Бррррррррррррррррррррр... Nature Snowman

Купих си списание "Моето бебе и аз" kaffeetrmker_2...klukarkata, честита награда и на теб! Знаех си, че ноемврийки няма да се изложите! Peace

# 83
   Такааааааа, сега да се отчета какво стана в Шейново и какво си говорихме с доки! Каза ми, че най-хубавото е че инфекцията е само във влагалището и няма нищо в кръвта ми, но за да рецидивират, явно има някъде огнище в тялото ми / най-вероятно развален зъб - пък аз май нямам такъв  newsm78, ама ще отида на зъболекар /! Все пак за сега бебо е защитен и няма опасност за него! Ще пия за по сигурно антибиотика най-вероятно до раждането! Доки каза, че на бебчетата на майки с моята диагноза се правят всякакви изследвания на разни секрети и ако има положителна проба веднага се назначава необходимото лечение! Каза още, че бета хемолитичния стрептокок не е индикация за секцио, а когато му казахме, че ако се наложи ще платим за секциото, той каза, че никъде няма такова нещо родилката да иска секцио по желание и да си го плаща! Все пак ако в хода на раждането се наложи секцио - винаги имат готовност за такова! Честно казано за мен няма значение секцио ли ще съм или нормално, важното  всичко с бебо да е наред! Сега освен антибиотика, ще прилага и локално лечение с някакъв нов много добър препарат и се надявам да ги изморим докато дойде времето за раждане!
   Сега съм малко по-спокойна  ooooh!! Доки обеща най-после за мое успокоение и да ми измери таза  Mr. Green!
   Ами това е в общи линии! Сега остава да чакам! Спряла съм всякакви успокояващи контракциите таблетки и се моля да си родя на термина и бебко да не бърза  Praynig!   
  P.S. Момичета, които днес сте били на лекцията, gadamer, беше ли с вас? От неделя не се е вясвала и ми се струва, че или скоро ще има бебче или вече го има! Но пък защо не е съобщила още на някое от щъркелчетата  newsm78?

# 84
ВЕНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И СКОРО ВРЕМЕ ДА ПОЛУЧИШ НАЙ-ПРЕКРАСНИЯ ПОДАРЪК. ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ! nbirthday
КАРИЛ, честита награда. Да си я ползвате със здраве! И отново много благодарско за прекрасното стихче.
    Майчета, имате ли отоци по краката и ръцете? Аз да и то придружени със сърбеж. Направо съм се видяла в чудо. Последните изследвания ми  бяха направени на 17.10 и тогава всичко беше нормално, нямах албумин. Всъщност отоците могат да бъдат и тежестта, но повече ме притеснява сърбежа. Нормално ли е?
    БЕНИ, радвам се, че при теб нещата малко са се поуспокоили.
   Лек и спокоен ден на всички!

# 85
  • София
Рени, много се радвам, че си се успокоила Hug  
Всичко ще е наред Peace

Аз пък да се оплача, че се събудих с болящо гърло. Сега съм си купила мед и лимони и ще правя ударна терапия. Не смея и да пия нищо, щото пия антибиотик за бактериите, абе, ужас! Пазете се в това изменчиво коварно време!  Peace

# 86
  • Ботевград
Здравейте момичета кокичета!
София и аз съм като теб, но вече съм по-добре, поне свалих температурата!  Hug Пазете се много!
Мама Веси ми изпрати и на мен смс за бебенцето Ники, но не можах да се включа веднага!
Реничка дано всичко мине добре за теб и бебенцето!  Hug
Честити бебчета на  мама Аника, мама Елимира и мама Веси!Да са им живи, здрави и послушни!
Вени, честит рожден ден!Много здраве и любов ти пожелавам!
Целувки на всички  Hug и лек ден!

# 87
benighted, вярвам и ти пожелавам всичко с теб и с бебо да е наред! Peace Стискам палци! Praynig
mamaminion, незнам дали е от отоците, но съм чувала, че когато излизат стриите кожата сърби...дано да не е от това, но за твое успокоение се мажи с някакво мазно кремче...пък може сърбежа да е предизвикан от студа...мен в студовете много ми се зачервяват ръцете и ужасно сърбят...
София, за настинката може да пиеш "Парацетамол", а ако имаш секрети в носа капки "Ксилометазолин". Бързо оздравяване ти пожелавам! Peace

Момичета, в ноемврийския конкурс на "Моето бебе и аз" участва Bubalina. Призовавам всички да гласуваме за нея! newsm80 http://www.moetobebe.net/konkurs.php

# 88
Здравейте момичетааа,

По цял ден съм тук и като имам 3-4 мин прескачам да чета  Hug
Рени, радвам се че си се поуспокоила! Сега стискам палци всичко да е ок и бебо да се роди когато трябва и без проблеми!  Praynig
Вени, да си жива и здрава, а съвсем скоро безумно щастлива!!!   bouquet
Честити бебчета на обебилите се мами! Да са много здрави и щастливи малките за да радват мамите и татковците!
Цвети дали се е прибрала? Надявам се да пише скоро.
Момичета колко е нормално висока температурата при бебоците?  newsm78
Моя юнак имаше днес преди обяд 37,5 и аз като ревнах  ooooh! ... След това дадох малко хомеопатично лекарство и температурата слезе под 37.
Ама Цвети май беше казала че бебоците имат по-висока температура от нашата. Знаете ли колко е по-висока?
Ох, а ако кажете и някоя тайна за коликите цена няма да имате. Мнгого се мъчи горкото - аз плача с него чак. Духам му топло със сешуара, давам чайче за колики на HIP, аз пия чай за кърмачки na HIP, не пия нищо освен вода и чая, давах и анасон но ми казаха да не го давам щом имам чая /капките на САБ не ни подейстрваха, ако някоя от вас иска мога да й дам едно чисто ново неотваряно шишенце, аз имам две./
Е, хайде - това беше от мен! Малкия трябва да папка, че в четвъртък сме на консултация и трябва да е наддал, че хич не ми се ще да му давам изкуствени храни.

# 89
Вени, честит рожден ден ! Щастие , любов и здраве ! newsm51

Честито на Karil и Клюки за наградите, съвсем заслужени Wink  bouquet
И другото наше момиче , да не се крие Bubalina - Вера Георгиева,  беше разконспирирана веднага Grinning Имаш моя глас Peace то хубавото Wink си е хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт