През НОЕМВРИ сто слънца - грейват в нашите сърца!!!

• 11 323
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  Освен Bubalina в конкурса участват още и Goris и Sbruny  Mr. Green! Мдаааааа, изборът отново е много труден  Mr. Green! Момичета, не се спотайвайте, разконспирирани сте вече  Mr. Green!
  Тали, за температурата - не си спомням да съм я мерила на Вили докато е бил толкова малък  newsm78! За коликите на нас ни помагаше затоплена пелена на коремчето, леки масажчета и лежане по корем / доколкото му позволява кратунката  Mr. Green /! Саба освен да запича друга работа не върши! Пусни търсачката за темите за колики, може да ти дойде някаква идея  Peace!
  Вижте ме какъв нещастен заспал пъпеш съм  Mr. Green! Снимката е от неделя сутрин  Mr. Greenhttp://snimka.bg/photo.php?photo_id=1463758

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 15:42 от benighted

# 91
   Gadamer току що ми пусна СМС! Няма нет, но чрез една приятелка е разбрала какво си пишем и за това е решила да ме успокои Mr. Green! Нещата при нея са напреднали и най-вероятно в четвъртък или петък ще постъпи в болницата! Да и стискаме палци всичко да мине по вода и скоро да си гушка малкото бебешорче  Peace!
  Поздравява всички нови майчета и малките бебоци, а също и всички които още сме 2 в 1  Mr. Green  bouquet!

# 92
 Я,benighted,какво сладко тумбаче си заформила Wink -радвам,че си по-спокойна PeaceКоето ми напомня,че и аз трябва в скоро време да се снимам-последната ми снимка е от август,а време до края на бременнеето ми не остана Mr. Green
  Аз пак лекувам гъби Confused-и хем Гино-Дактарин слагам,хем се мажа с Гино-Певарил-голяма гадост Crazy
  Ей,болнавите мами-взимайте се в ръце и бързо се лекувайте Peace

# 93
  • София - Дианабад
Вени, newsm59, пожелавам ти много слънчеви дни, леко доизбременяване и раждане и най-сладкото бебче през идващия месец! Приятно празнуване довечера!
Карил и Клюки, честити наградки! Да си ги ползвате със здраве и да знаете, че сте страхотни ноемврийки!
Рени, изглеждаш страхотно! Радвам се, че си се поуспокоила и давай в същия дух!
На Гадамер и всички, които са се запътили за среща с бебчетата - стискаме палци и чакаме новини!

# 94
здравейте, момичета- ние от днес сме си в къщи и се чувстваме идеално- толкова ми у хубаво, че сме у дома, въпреки че не знам какво ще правя с двамата мъници - Ран само иска да пипа и да гали сестра си Simple Smile

ПЪРВО ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ НА ВЕСИТО, ВЕСИ 1, ЕЛИМИРА И АНИКА ТЕХНИТЕ БЕББЕТА- ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И САМО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!!! А на тези, които раждането предстои- да мине така бързо и лесно като при мен

Сега нямам време да чета, за да вляза в час, нода разкажа на бързо какво стана при мен- да си призная първия път беше по- лесно, макар и по- бавно- Знаете, че врлязох в болницата за да подхранват бебето, но доплера показа, че няккави си артерии са с повишено налягане и че това пречи на беба да расте- направиха и накакъв тест на Фот, който показа, че трябва да я вадят- сложиха ми глобулка- и докато пия кафе от 10 докъм 14 часа с много леки контракции станали 4 см- и аз си мисля, че сега ще ми сложат упойката и няма да има изобщо болка- да ама не- към 3 часа ме вкараха в предродилна зала и ми спукаха ворите- ей, тогава започнаха болките- мъчиха ме 20 минути и ми сложиха упойка- обаче защото нещата се развиваха скоростлелно не можа да ме хване напълно упойката ли , дозата ли беше малко - не разбрах обаче си понаболяваше, докато с Ран не съм изпитала грам болка. аз исках още и още упойка- анестезиолога един млад такъв само налива и тъкмо си мислех, че нещата утихват съвсем и ще си лежа няколко часа и изведнъж като ми изтръпна отдолу, а корема зверски боли- не се трае- идва лекаря- оказа се, че за около час съм направила осталите 6 см и бебо вече тръгнал- влизал в канала и за това така боли- аз викам - искам още упойка- боли, а доктора- абе каква упойка- след 2 напъа е на вън- така и стана Simple Smile много лесно излезе- нямам нито един шев и заради само 2 часа след раждането вече щъках из болницата Simple Smile

ето и малко снимки от изписването днес - до скоро и целувки на всички

http://snimka.bg/album.php?album_id=73497

# 95
Ох, с тези наши колики ...на мен педиатърката ми вика - Няма да даваме чайове! Само капките!
Аз й казвам че не го облекчават, ама тя не ме слуша. Имам чуството че ми няма доверия че си гледам правилно бебока! Никаква свобода на действие не ми е позволена...  Crazy
Рени, а аз си мислех че съм си внушавам че тези капки запичат, но явно че не си  Naughty
Цвети, добре си си дошла!!! Много ти е хубава бебката, пу-пу! Да сте живи и здрави и много да папкате!   bouquet

# 96
добре дошла,Цвети!а пък за малката Неда нямам думи  bouquetмного е сладка и какви големи бузки има.да е жива и здрава и много щастлива.на цялото ви семейство желая много здраве,радост и късмет. newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525

# 97
  Добре дошла,Цвети Hug Да ти е жива и здрава малката красавица Heart Eyes

# 98
Добре дошли на Цвети и малката красавица ! безпроблемно да се гледат и много да си се радват!

За коликите - на Бобо също не му помагаха капките, чайчетата също.  Можеш да ограничиш силно приема на млечни храни и газообразуващи храни в твоето меню за 1 седмица и да видиш дали е от това. Топли кърпи и лежане по коремче - вече са ти казали. На нас помагаше слагане на бебето по голо коремче на моето голо коремче. Също носене на ръце, танцуване с бебето, успокояваща музика, дори разходки с количката по калдаръмени улици за да друса. Кърмене на поискване, не под режим - също облекчаваше при нас.

# 99
  • София - Дианабад
Цвети, добре дошла  bouquet! Малката е страхотна! И баткото изглежда доста щастлив.
Да сте живи и здрави вие и дечицата, страхотно семейство сте Peace!

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 19:50 от goris

# 100
ЦВЕТИ, ДОБРЕ ДОШЛА!
Малката НЕДА е голяма сладурана. Да ви е жива и здрава! И четиримата сте много готини. Ти изглеждаш страхотно както винаги!  smile3525

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 18:43 от mamaminion

# 101
Добре дошли на Цветина и малката принцеса Неда babydust7! smile3525 smile3525 smile3525
Голяма сладурана...пу-пу да не й е уроки 4470...Живи и здрави да сте, а мъжете в семейството много да ви обичат и глезят! Two Hearts

# 102
   Цвети, добре дошла  Hug! Аз още в болницата ти казах, че Неда има страхотни бузи  Mr. Green! А синът ми каза: "Я, какво сладко бебчеее!"  Mr. Green!
      Пожелавам ти Неда да е такова послушно бебе като Ран, а баткото да не ти създава проблеми като бъркане в очите на бебата, в носа, в устата, опити за носене и разни такива  Joy  Peace!

# 103
  • София, Дианабад
Добре дошла, Цвети!
Много е сладка малката Неда  Laughing Laughing Пу пу, да е здравичка и много хубавка Laughing  Laughing

# 104
  • Ботевград
Малииииииии Цвети добре дошла, много сладурска бебка!
Направо ми идва да нацелувам монитора  Hug
Да сте много здрави, послушни и щастливи! И много бързичко да растете!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт