Дразнеща свекърва

• 24 062
  • 573
  •   1
Отговори
# 240
Не, не ги познавам. Просто четох тук за преразказаните бездействия на бащата спрямо децата му.
Ето ти пак продължаваш да въвличаш децата ?
Радвам се, че не си ми майка ! Защото нямаше да ми позволиш да обичам баща си и то само защотото на теб не ти харесва, че той предпочита майка си пред теб. Ми, проблема си е твой, защо ми го пъхаш на мене ?

Мъж, който е зарязал жена си заради майка си, няма да се грижи и за децата си, заради грижата за майка си. Защо, децата да обичат такъв баща. Моя бившия обясняваше, как ако имаме деца, ще ги води само на село при майка си.  Как точно един такъв мъж, ще се грижи адекватно за деца и ще им осигури щастливо детство?

# 241
Бътър, проектираш, но не е такъв случая.

# 242
  • София
Нито свекърва, нито снаха са по подразбиране лоши или добри. Хората са различни, държат се по различен начин, няма: "Така е при мен, значи е така навсякъде!" нито в единия случай, нито в другия.

# 243
  • София
buttercake, все пак сме хора, колкото и да опитваш да си безпристрастен. Ако някой неглижира детето, ще го буташ, ще го буташ, пък накрая ще спреш. Защо трябва да си кривя душата и да не кажа на детето, че баща му не иска да го вижда.

# 244
Няма щастлив човек, който да мрази баща си. Няма такъв филм просто. Та.....този товар ще си го носиш докато си жив. Подарък от майка ти, малко тежи и горчи, но пък ти си добро детенце и как беше.....защитаваш мама от лошият татко, жертваш се. Страхотно просто !

# 245
Подарък от майката, понеже бащата действа несъзнателно ли, как?

# 246
  • Пловдив
А какво лошо има син да обича майка си и ако остане сама вдовица да се грижи за нея ? Или щом се е оженил, край няма майка ли ? Ми, що не се откажете вие от майките си ?
Всеки ден да минава през у нас преди да се прибере при жена си и децата си?!!? Ако мой син започне да го прави - ще го изрежа АЗ. веднъж седмично - може, всеки ден - не го искам.

# 247
  • France
Бътър, лекувай си миналото и не проектирай върху останалите твоята история!

# 248
Подарък от майката, понеже бащата действа несъзнателно ли, как?
И какво лошо е направил бащата на децата ? А, да, ходил при баба им и вечерял там, вместо сготвеното от жена си ? Мда, заслужава да бъде презрян и изключен от живота им. Ти така ли би направила ?

# 249
Уж попитах ясно , но ще питам още по-ясно, щом трябва - подаръкът е от майката, защото бащата е малоумен и не може да осъзнае, че по свое решение лишава децата от присъствието си?

# 250
Уж попитах ясно , но ще питам още по-ясно, щом трябва - подаръкът е от майката, защото бащата е малоумен и не може да осъзнае, че по свое решение лишава децата от присъствието си?
А отсъствието на бащата е повод да го зачеркнем от животът на детето му ? Ти така ли би направила ?

# 251
  • Пловдив
Щото не му пука за тия деца!

# 252
  • France
Да, бих зачеркнала неспособен родител. Това е единственото здравословно нещо за вършене. Твоята майка кога я зачеркна?

# 253
И майка им ги лекува с омраза ? Ох, милата, намерила формулата за щастливи деца. Омраза към 50% от тях (биология, ко да праиш)
И понеже само другите ти 50% са читави, ти си 1/2 човек ? Така ли излиза ? Щото баща ти е гад ? А баба ти същинска вещица ?

# 254
  • София
Няма щастлив човек, който да мрази баща си. Няма такъв филм просто. Та.....този товар ще си го носиш докато си жив. Подарък от майка ти, малко тежи и горчи, но пък ти си добро детенце и как беше.....защитаваш мама от лошият татко, жертваш се. Страхотно просто !

Явно с теб не сме се засичали в други теми, затова ще обясня - с майка ми не говоря от 10 години. Миналата година за пръв път отидох да я видя от 10 години насам и това ще ми държи влага най-вероятно за следващите 10 години.
Баща ми не го мразя и никога не съм го мразила. Скарахме се преди няколко месеца заради една интрига, която баба ми спретна. До тогава всичко си беше наред.
А тази злобица, с която съскаш в поста си за хора, които дори не познаваш, освен да ме накара да се усмихна, нищо друго не предизвиква в мен Simple Smile

Баща ми никога не ни е зарязвал - това дори не знам от къде го измисли. Той се премести от единия етаж на другия в същата къща. Просто не го виждахме с дни. Никой никого не е зачеркнал от живота си - нито аз него, нито той мен. А пък щом мислиш, че е малко мъж да бие жена си пред децата им и че това е равно на сърдене на жената, че вечеря при мама - направо нямам думи!

И да добавя - не съм писала поста си, за да търся съчувствие или да обвинявам някого. Просто показвам на авторката какво да очаква с мъж, който има подобен тип отношения с майка си.

Общи условия

Активация на акаунт