Дразнеща свекърва

• 23 549
  • 573
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Нарциса, мъчението се състои в това изобщо да не те оставят да заспиш. Ако хапнеш закуската и пак си легнеш - не се брои за мъчение.

# 286
Пък една се оплакваше, че свекървара много се месила, щото разбираш ли, предлагала закуска ???
И онъз не издържала на тормоза и си събрала багажчето.
Проблемът беше, че ги буди в седем сутринта в почивен ден. Впрочем, нарушаването на съня по този начин е един от методите за мъчение на терористи, джихадисти, нацисти.
Пак добре, че не ги буди в шест като за работа.
Аууу, ако знаеш бебетата как будят ? Че и закуска не предлагат.  Ще търси свекървата

# 287
  • София
Бебето е по желание, свекървата - не съвсем.
Нали знаете вица, само че за тъщи:
Тъща към зетя: Защо всяка приказка, която разказваш на детето, завършва така: "И те живели дълго и щастливо, защото невестата била сираче"?

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 17:06 от Cuckoo

# 288
Нарциса, мъчението се състои в това изобщо да не те оставят да заспиш. Ако хапнеш закуската и пак си легнеш - не се брои за мъчение.
Ей сега.
Стана ли веднъж, съм кукуряк. Тая нощ 10 пъти се будих, в 5 - окончателно. Имах период, с дни бях така. Ако някой, дето си няма работа и е решил да се прави на много работен чеф, ме събуди и в събота, ще чуе интересни неща.

Аууу, ако знаеш бебетата как будят ? Че и закуска не предлагат.  Ще търси свекървата
Е, щом слагаш бебе и баба наедно...

# 289
  • София
Нарциса, принципно съм съгласна, просто уточнявам, че мъчението е да не спиш с дни.
Иначе и аз съм така и не бих се възторгнала да ме будят, и то неведнъж.

# 290
Не ми разваляй сега стройната концепция Joy Фактът, че свекървата буди снахата, е достатъчен да компенсира няколкото часа наспиване и да се счете за мъчение Joy

Абе това мнение колко пъти ще го редактирам...

# 291
Преди като живеехме на центъра на града баба ми и дядо ми идваха редовно да ползват тоалетната като излизат на разходка, за да не плащат за обществена такава. Беше много забавно, докато майка ми не им забрани (става дума за нейните собствени родители, нали не за свекъри). И то не за друго, ами защото им се свидеха 50 стотинки за обществена тоалетна.

# 292
  • София
Не ми разваляй сега стройната концепция Joy Фактът, че свекървата буди снахата, е достатъчен да компенсира няколкото часа наспиване и да се счете за мъчение Joy

# 293
Пък една се оплакваше, че свекървара много се месила, щото разбираш ли, предлагала закуска ???
И онъз не издържала на тормоза и си събрала багажчето.
Проблемът беше, че ги буди в седем сутринта в почивен ден. Впрочем, нарушаването на съня по този начин е един от методите за мъчение на терористи, джихадисти, нацисти.
Пак добре, че не ги буди в шест като за работа.
Аууу, ако знаеш бебетата как будят ? Че и закуска не предлагат.  Ще търси свекървата

Направо се удивлявам от коментари на хора с едноцифрено IQ... Но поне не липсва забавление 😅

# 294

Куку, виждала ли си откъде е ей таз патка?
https://s00.yaplakal.com/pics/pics_original/0/9/7/14538790.jpg

Виждала съм няколко мемета с нейно участие, но не и източник.

# 295
Ън, как се живее с мъж, когото наричаш "Онзи", а майка му "Дъртата"?

По-лошато е, че това е учител, преподаващ български език.

# 296
Е, щом слагаш бебе и баба наедно...
Да, не е релевантен примера, но чак джихадитско мъчение да те събуди свекървата в 7:00 не е.

# 297
  • Пловдив
Може и да не е мъчение, но в събота сутрин аз искам да спя. Може и секс да правя.

# 298
Като не искам да ме събужда някой в 7 часа не спя в къщата му.
Чета ви с интерес. Голямо хъсане и на какво отгоре?! Имайте си самочувствие да се заявявате пред мъжете си.
Ама били сте много влюбени и затова сте отишли при майка му. Това са оправдания и прехвърляне на отговорност. Как така други жени не си и помислят да заспиват под зоркия поглед на свекървището?!
Защо вие не можете? В 21-ви век сме все пак. Подбирайте ги тия мъже малко по-добре.

# 299
Е, всички тези, които сме запънали навремето рога и копита и категорично сме отказали да живеем при свекърви, тъщи и прочие роднини, не сме си обичали мъжете.
То така излиза... Simple Smile

А дали пък мъжете ни не са ни обичали толкова много, че да не ни натресат на майките си?

Общи условия

Активация на акаунт