Дразнеща свекърва

• 23 473
  • 573
  •   1
Отговори
# 300
Като не искам да ме събужда някой в 7 часа не спя в къщата му.
Именно. Наистина е гадно да те събудят в 7 часа в събота, вместо да спите до 9, да се погушкате до 8:30 и да спретнете един секс после до 10 часа. И чак тогава да станете. Обаче пък свекървата в своята къща си има свои навици и за нея вероятно е неразбираемо какво е това спане до 10 часа, а пък че сутрин се прави секс може да не и е хрумвало никога. И какво, тя ли да си променя навиците и да ходи на пръсти в своята къща? А може и добро да иска да направи, да им приготви закуската, ама недомисля много неща, които са отвъд нейните схващания.
И затова не се спори кой лош, кой добър, а се живее отделно и всеки с навиците си.

# 301
  • Пловдив
Като не искам да ме събужда някой в 7 часа не спя в къщата му.
Чета ви с интерес. Голямо хъсане и на какво отгоре?! Имайте си самочувствие да се заявявате пред мъжете си.
Ама били сте много влюбени и затова сте отишли при майка му. Това са оправдания и прехвърляне на отговорност. Как така други жени не си и помислят да заспиват под зоркия поглед на свекървището?!
Защо вие не можете? В 21-ви век сме все пак. Подбирайте ги тия мъже малко по-добре.
Ама говорим за случаи в които не живеят заедно и свекървата се появява на вратата.

# 302
Темата е много архаична. Не познавам такива мъже, завряли жените си при майките си, а се водя, че съм от по-старото поколение. Може по селата да е все още така, но ми е чудно.
Само хора, които нямат никакви пари може да се впият във възрастните. Значи изводът е: Развивайте се!

# 303
  • София
Специално за проблема на авторката, защото не е от вчера и други теми има, тук наистина трябва да се проведе разговор с мъжа, както е и посъветвана вече. Той иска да си ходи, тя не иска да се делят за много време и ходи с него. Разбирам я, но ето че времето си минава, а ситуацията си седи същата. В крайна сметка тя си преценява, ще продължава ли да търпи, ще избере да си остава вкъщи и да прави нещо друго ли, но от само себе си промяна не виждам да настъпи.

# 304
  • Пловдив
Е ние това твърдим в хор - за възможно най-добри отношения със свекървата се живее отделно. В апартамент не свързан финансово и наследствено със свекърите и тъстовете.

# 305
Е ние това твърдим в хор - за възможно най-добри отношения със свекървата се живее отделно. В апартамент не свързан финансово и наследствено със свекърите и тъстовете.
И локално, и локално.

# 306
  • Варна
Уууу, у нас майка ми идваше с мекички и баница. Най-късно в 7!
В един квартал сме, през 3 улици. Мъж ми търпелив, ама не издържа и намекна (на мен) да си поговоря с нея. Ми, взех й ключа за вкъщи. 20 години оттогава, още го играе обидена и подмята на всеки 6 месеца.

# 307
Специално за проблема на авторката, защото не е от вчера и други теми има, тук наистина трябва да се проведе разговор с мъжа, както е и посъветвана вече. Той иска да си ходи, тя не иска да се делят за много време и ходи с него. Разбирам я, но ето че времето си минава, а ситуацията си седи същата. В крайна сметка тя си преценява, ще продължава ли да търпи, ще избере да си остава вкъщи и да прави нещо друго ли, но от само себе си промяна не виждам да настъпи.
Авторката и да говори с мъжа си, промяна няма да настъпи. Тези мъже, много добре разбират проблема, но се опитват да манипулират жената до последно, както майка му манипулира него. Авторката трябва да си намери добър психолог, и с негова помощ да вземе решение дали може да живее такъв живот, или да си тръгне.

# 308
  • Пловдив
Уууу, у нас майка ми идваше с мекички и баница. Най-късно в 7!
В един квартал сме, през 3 улици. Мъж ми търпелив, ама не издържа и намекна (на мен) да си поговоря с нея. Ми, взех й ключа за вкъщи. 20 години оттогава, още го играе обидена и подмята на всеки 6 месеца.
Представи си да беше свекървата, а?

В интерес на истинатта у нас без покана се натрисаше тъщата. Трябваше нея да отучавам.

# 309
  • Варна
Представи си да беше свекървата, а?
В интерес на истинатта у нас без покана се натрисаше тъщата. Трябваше нея да отучавам.

Демек и у вас е била майката. Сега, с ръка на сърцето и като връщам лентата назад... Имала съм стрелби със свекъра (той беше дразнител), ама честно казано, ако майка ми си затваряше устата и тях нямаше да ги има.
Да,  различни хора нашите и свекърите, с различен ред и приоритети, ама аз не обръщах внимание чак толкоз. Не ми пукаше ли, по-добронамерена ли или по-проста съм била тогава, но не се впрягах. Обаче мамето под вола теле видеше, май-май.
Абе, дълго е, но ми се струва, че го има и тоя момент - без да искат (а може би не), майките да подковават щерките.
Аз съм казвла за себе си, имах късмет в това отношение. Да сме се харесвали на 100%, е, няма се лъжем, но се държахме заедно.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 20:53 от plqsak

# 310
Абе, кой носи мекици и пържени филийки?
Да минава през нас, ич нема да го върна 😁

# 311
  • Варна
Да, да - на 30-33 бяхме, сутринта се разхождаме по кожа, ако сме станали - тя си отключва и влиза. Еле, ако сме в спалнята се изстрелваме кат ракетки. Че и тракаше, ще речеш нарочно...

# 312
  • Пловдив
А не, майка ми не е подклаждала огъня. При нас тя си беше първокласен дразнител сама по себе си, абсолютно без никаква връзка със свекърите.

Да дам пример - ние живеем на 150 км от нея. Прищраква и на майка ми и подпалва колата, като наближи на 20-30 км и звъни и вика - аз идвам. Ама не пита може ли, заети ли сте, какво правите. И като дойде - мърмори за ДВЕ свекърви. Наложи се да не ни намери няколко пъти. И директно и казах повече такива номера да няма. И да не звъни на децата да пита къде сме.

# 313
  • София
Мекици и филийки и аз не отказвам. Грух- грух. 😂 
А той дали ще я послуша или не, аз затова казвам, че тя си преценява, но поне да е наясно със себе си и че е направила каквото зависи от нея.

# 314
Да, да - на 30-33 бяхме, сутринта се разхождаме по кожа, ако сме станали - тя си отключва и влиза.
Ама ключът е даден доброволно, нали Smirk

Общи условия

Активация на акаунт