Молитва, обич, силна вяра и надежда, към тебе мило мое бебе ме отвеждат. ~бебеправене 396~

• 28 661
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
  • Замък сред облаците
Рей, ако си скоро за тест, ако искаш, изчакай да видиш дали не е с две чертички щом и майка ти е споменала същото, но все пак имай едно на ум. Всеки ден може да изследваш пролактина, но трябва да имаш предвид следното (това е от сайта на лаборатория Синево, много ми харесва как имат подробна информация за всяко изследване):

Тъй като концентрацията на пролактина се променя в резличните часове на денонощието, е препоръчително изследването да бъде направено меду 8:00 и 10:00 часа сутринта. Препоръчва се покой от около 30-40 минути преди взимане на кръвта.
Кръвта не бива да се взема след гинекологичен преглед, стерсови ситуации или стимулация на млечната жлеза. Препоръчва се да се избягват полови контакти и употреба на алкохол в деня преди изследването.
Някои противозачатъчни средства, медикаменти за понижаване на кръвното налягане и антидепресанти могат да повлияят на резултатите и трябва да бъдат спрени по лекарско предписание.

# 706
  • London
Кактусче, ей такава настройка ми пълни душата, едно голямо браво. Само ти знаеш какво ти е, но щом гледаш напред, чудото е много близо  🙏🏻 Изпращам ти цялата позитивна енергия и те ръся обилно с розов прашец. 🍀❤

# 707
Благодаря, АА, както винаги си супер полезна, малката ни форумна енциклопедия Heart Само не знам как е изпълнимо да се седи в покой в лаборатория и то половин час Grinning

# 708
  • Замък сред облаците
На стол си сядаш и чакаш. Аз предния път чаках 25 мин на опашка и почти не се бях движила така че направо дадох кръв и пак беше около 200 при горна 400.

# 709
Момичета, не съм ви чела вчера, а гледам има доста какво, но пак се включвам с бърз въпрос. В събота/неделя се очаква да съм в О, но на ММ спешно му се налага да даде кръв утре… много се притесних като разбрах. Мислите ли, че даването на кръв би повлияло на бебеправенето?

# 710
Кактусче,  силто гуш. Смело напред  , твоето бебе те чака!
Ако има още някой за + сега е момента. Останалите в следващата тема😉
Аз се нареждам за по-следващата ...
Дано всичко е наред и да стартираме средата на следващия месец.

# 711
Rayy, изпълнимо е . На мен в Бодимед даже ми пуснаха стола , на който взимат кръв, да са ми вдигнати краката и да съм в полулегнала позиция за 10-15 мин.
Darling*, може да повлияе , ако се чувства нещо много изморен. Лично на мен никога не ми е пречило кръводаряването, а съм сравнително редовна.

# 712
Darling, спокойно, няма са му повлияе. Успех в гоненето на вйцето!
Кактусче, голяма прегръдка ❤ Наместваш короната и ставаш, мислим вече за план за следващия опит ❤
Мила, успех и на теб, може даже и заедно да стартираме!
На всички огорчени след поредния отрицателен резултат или борещи се с всякакви спънки пращам много надежда и положително мислене 🍀

# 713
  • Замък сред облаците
Скрит текст:
Момичета, не съм ви чела вчера, а гледам има доста какво, но пак се включвам с бърз въпрос. В събота/неделя се очаква да съм в О, но на ММ спешно му се налага да даде кръв утре… много се притесних като разбрах.
Мислите ли, че даването на кръв би повлияло на бебеправенето?

Категорично не.

# 714
Кактусче съжалявам ..гуш 🤗
Ние ще стискаме палци до следващия опит,за по-голям успех!🤞🍀❤️

# 715
Кактусче, ей такава настройка ми пълни душата, едно голямо браво. Само ти знаеш какво ти е, но щом гледаш напред, чудото е много близо  🙏🏻 Изпращам ти цялата позитивна енергия и те ръся обилно с розов прашец. 🍀❤
Много ти благодаря! 💝 Предполагам знаеш, че розовото ми е мечта 🥰
Благодаря и на всички останали за подкрепата 🥰😘😘😘❤️

# 716
Кактус , най-хубавото предстои! Вярвай в това! Heart

# 717
Дами, на кой месец след аборт се престрашихте да опитате след като си направихте всички изследвания? Сега ми беше 5ти цикъл след аборта. Мисля следващия месец да правя хистерото и да се пробваме декември.

# 718
Кактусче, изпращам ти много прегръдки! Продължавай с тази позитивна настройка и нещата ще се случат сигурна съм. Стискам здраво палци скоро да дойде и вашето щастие! Heart

# 719
Дами, на кой месец след аборт се престрашихте да опитате след като си направихте всички изследвания? Сега ми беше 5ти цикъл след аборта. Мисля следващия месец да правя хистерото и да се пробваме декември.

Здравейте! Ние започнахме опитите след втория цикъл (аборта ми беше медикаментозен в 6 гс)! За съжаление все още нямаме положителен резултат! Пожелавам ви успех и дано всички скоро сбъднем мечтата си! 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт