Молитва, обич, силна вяра и надежда, към тебе мило мое бебе ме отвеждат. ~бебеправене 396~

• 28 646
  • 771
  •   1
Отговори
# 720
Моят мисед беше в 11 г.с с абразио и подновихме опити след преглед и 3 цикъла.

# 721
След спонтанен аборт в 7гс и изчистване сама, забременях на втория нормален цикъл.
Ако е след кюретаж обаче, знам че е добре да се изчака малко повече. Simple Smile

# 722
И аз пращам виртуални прегръдки, Кактусче.

# 723
Кактусче силна прегръдка и вярвам че следващият път всичко ще бъде наред! Правилна ти е нагласата мисли за следващия опит и пълен напред! Ще се случи и то скоро вярвам! 😘
Аз съм си на пауза, чакам си заветния задължителен коментар, без който не може да се почне нова процедура! От друга страна пък си получих заповедта от фонда 😂 та надявам се скоро да ми звънне доктора.
Не се включвам че то няма с какво, а в работата е страшно напрежение и хаус, та често ви чета по диагонал!
Желая успех и се моля скоро всяка една от нас да види 2те чертички и да гушкаме нашата дългочакана мечта! 🙏

# 724
Кактус, не искам да сипя клишета, ти си знаеш какво ти е, но се възхищавам на силата ти! Пращам много късмет и следващият опит да бъде успешен до финал.

# 725
  • Замък сред облаците
Аз се отчитам. От вчера имам леко розово зацапване и спрях аспирина. Бях при проф. Лисичков сутринта, сложи ме на Клексан 0.4 заради моите мутации, отрече аспирина да има ефект и полза при тях. Клексан естествено не намерих, взех 10 бр Фракси, за да почна отсега. Ще се следя как е зацапването, почнах но шпа и циклогест превантивно.

# 726
АА, пиши в контактната форма на Санофи . Ще ти дадат телефона на Иво и с него ще се разберете в коя аптека да ти достави колкото искаш Клексан.

# 727
АА Силно стиснати палци имаш от мен 💗. Днес се чухме с Дойчиновски, ще ни чака утре сутринта. Аз съм му много благодарна на него за всичко което прави за нас. Човека ще отиде по рано на работа заради нас. 🙏🥰
П. С имаш ли болки? 🤗

# 728
Момичета аз днес бях на преглед, почти официално съм зачислена с лека поликистоза 🤦
Въпреки,че имам редовен цикъл,и редовна О хващана с ленти,и потвърдена от АГ.Даже днес ме заболя от дясно,и се видя,че от ляво има спукан Ф и течност..
Утре сутринта ще пускам изследвания (Tsh,ft3,ft4,инсулин,кръвна захар и тестостерон).Явно съм нацелила кога да отида преди овулация,за да се види...сега съм в шаш и паника,какво ми предстои.
Изписа ми Инофолик за сега,другата седмица ще излязат МБ и ЦН,след изследванията утре,ще ходя на Ендо сигурно...Мрън ..

# 729
АА, изследвала ли си D-Dimer?
Моят в началото беше 0.27 и ми казаха, че има риск от изкървяване. Спряха ми Аспирин Протект и ми оставиха само Фракси 0.4.
Аз също съм с тромбофилия - пълна мутация в АСЕ и половин за PAI и MTHFR.

# 730
  • Замък сред облаците
Ирен, и на Санофи писах в 16:30, нямам отговор още.

Рокет, д-димер няма корелация с PAI, Лисичков ми го обясни сутринта - затова ща не ща, НМХ профилактична доза. Затова и отгвърли и аспирина, както писах Simple Smile

# 731
АА стискм палци всичко да е наред.Щом си се консултирала и взела нужните мерки ще бъде.Прегръщам те❤

Сега като писа за аспирина почнах и аз де се чудя дали не трябваше поне на АГ да пиша, ама реших че си е БХ и няма смисъл.А и ми беше казал, че за начало аспирина е ок, ако имало нужда по-нарам щял да прецени.Той си разбира от тромбофилии.

# 732
АА, стискам ти палци и напълно те подкрепям и за но-шпа и за циклогест и добавям и повече лежане ако можеш. Записала ли си си час за преглед, ако не записвай да те погледнат, ако много се шашнеш спешен - НЕ ти го пожелавам естествено Hug Успех Flowers Four Leaf Clover
Аз бях и още съм и на аспирин и на НМХ, така че аспирина не е грешно просто при прокървяване го спират после пак ще го включат за добър кръвоток.
Много палчета за Билийвчето, Мила, make a wish, Луничката, Маргото, Манди и Мери Христова 🤞Heart Аз съм тук, мисля ви и ви стискам палци момичета, както и на всички останали Flowers Four Leaf Clover

# 733
  • Замък сред облаците
Мерси, момичета!
Торти, аз бих искала на твое място да потретя ЧХГ - да се изключи ИМБ.
Уинтър, при моята мутация е по-важен НМХ, прегледах и на други дами терапията - сходно положение е. Преглед другия четвъртък живот и здраве.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 19:49 от АА

# 734
АА, стиснати палчета и от мен, всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт