Молитва, обич, силна вяра и надежда, към тебе мило мое бебе ме отвеждат. ~бебеправене 396~

• 28 664
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
Кактусче, стискам силно палчета!!!!

Относно ПМС симптомите и при мен ги има, но откога - не помня. Реално две седмици преди М съм си със симптоми на бременна, постоянно Laughing  Затова аз лично вече и не е втелясвам в симптоми, защото ми изиграха лоша шега няколко пъти.

# 691
Здравейте, момичета! ❤️
Изключително много ви благодаря за подкрепата, която ми давате и приятелското рамо! За съжаление не мога да ви зарадвам, резултатът е 0.23. Спирам всички лекарства и чакам да ми дойде. След това съм на преглед и да подадем документи за следващ опит. Дори не мога да се разплача като хората, просто мисля единствено за следващия опит. Дано с доки да измислим хубав план и този път да е с пухкав финал! ❤️🙏🍀
Още веднъж благодаря на всички!
Темата е вълшебна, ще мина по-леко през неуспеха с цялата тази положителна енергия, която се изсипва тук! 💗💖❤️

# 692
  • Замък сред облаците
И аз откакто правим опити съм все с някакви неразположения във втората половина от цикъла. Този месец обаче надминаха всичко - настроението ми е като влакче на ужасите, от 3 дни нещо ми се е разстроил коремът, постоянно имам бодежи ниско долу, зъбите ми са супер чувствителни и за капак ми изтече капка от зърното. Мисля, че това е най-искрената тема в целия форум Grinning

Душа, с тая капка - задължително виж пролактина как е и ако е наред, направи една профилактична мамография, моля те Heart

Кактусче, съжалявам. Хайде, дано скоро пак да подновите по фонда Heart

# 693
Ех, Кактус, съжалявам!
Продължавай напред и дано следващият път да има + резултат.

# 694
Кактусче съжалявам, горе главата! Не се отказвай от мечтата си 😇. Прегръдки 😊❤️

# 695
  • София
Кактусче,съжалявам! Следващият път ще е успешен!!!!

# 696
Кактусче, хубаво е, че не се предаваш. Смело напред! Ще стане съвсем скоро.
Прегръщам те силно!

# 697
Ех Кактусче много съжалявам Cry Прегръщам те и се надявам следващия опит да е вашия и да завърши с бебче Heart Flowers Four Leaf Clover Hug

# 698
Кактус, съжалявам и аз! Поплачи си, ако е нужно, после вдигай глава и продължавай напред до успеха!

Тортелина, надявам се ти да имаш по-добри новини!

На мен ми закъснява втори ден, не сме бебеправили (чакаме биопсията на възела на ЩЖ), ама ще се пръсна вече от напрежение. До скоро единственото неразположение, което усещах преди МЦ беше чувствителни гърди. Този месец гърдите изобщо не ме болят, но кръстът ме сцепва, чувствам постоянна тежест и напрежение. Ако това е ПМС, добре съм си живяла последните 20 години без него.

# 699
Много съжалявам, Кактусче 🙁 Следващият опит ще е успешен. Бъди силна и мисли положително!  🙂

# 700
Кактусче, съжалявам, че така са се развили нещата..  Хубаво е, че си се фокусирала над следващата стъпка, вярвайте, че ще успеете следващия път. Вашето бебенце ви чака и скоро ще бъде при вас! Heart Exl

# 701
Какти, прегръщам те силно! Няма да се предаваш!

# 702
Кактусче, много съжалявам за развоя на нещата. Силно се надявам следващия опит да е успешен!

# 703
И аз откакто правим опити съм все с някакви неразположения във втората половина от цикъла. Този месец обаче надминаха всичко - настроението ми е като влакче на ужасите, от 3 дни нещо ми се е разстроил коремът, постоянно имам бодежи ниско долу, зъбите ми са супер чувствителни и за капак ми изтече капка от зърното. Мисля, че това е най-искрената тема в целия форум Grinning

Душа, с тая капка - задължително виж пролактина как е и ако е наред, направи една профилактична мамография, моля те Heart

Ще го имам предвид, благодаря, пролактинът на конкретен ден ли се пуска? Знам, че майка ми е прокапала преди закъснение на цикъл и с двете си бременности, но аз гледам да не се надявам...
Кактусче, съжалявам за развоя и се надявам скоро да ви сполети щастието!

# 704
Точно така Кактусче мисли за следващия опит. Само напред Heart

Общи условия

Активация на акаунт