Английски коледен кекс

• 135 689
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
следобяд ще облека остатъка от кекса, а довечера ще оставим парченце за милия дядка Simple Smile
подаръци ще има само за тези, които са преди нас в списъка. след моя кекс ще се опияни така, че ще забрави и чувал и списък и задължения  Whistling

# 556
след моя кекс ще се опияни така, че ще забрави и чувал и списък и задължения  Whistling

Да мина по-напред във вашия списък в такъв случай?

Лелеееее.....колко оцеляли АКК има......

За Светкавица и за всички останали -

# 557

За Светкавица и за всички останали -

Hug

И едва сега се сещам, че нямам дори пудра захар да го покрия, а как не ми се излиза вечееее

# 558
  • В градината...
Moите са 2 и недокоснати. Единият за нашите, другият - за свекитата. Вчера ги украсих.

# 559
  • София
Моя вчера го полях за последно със портокалов сок само, че все пка детето и аз ще трябва да си хапнем Simple Smile Не че аз не обичам опиянени сладкиши, ама другото дете ще го направя пияно от утробата още  Laughing

Само дето ми липсва камината, ароматният чай и каквото още там, английско. Simple Smile

Ох, и на мен това ми липсва Simple Smile Ама ще си помечтаем.

Моя ще го резнем на 26.12,че за тогава са гостите вкъщи.

Весело посрещане на Коледа, момичета. Чакам отзвуци утре от вашите АКК.

# 560
Весела Коледа!
Много здраве и любов!
Нашият АКК го опитахме.
Мъжът ми, каза че това е кулинарно недоразумение, т.е. не му харесва. Аз също не съм възхитена, на фона на големите възгласи и коментари в темата, очакванията ми бяха по-големи. Коледните меденки, които направих събраха повече овации.

# 561
  • В градината...
Честито Рождество Христово  Peace

И моят ММ не го хареса - каза - не обичам такива вкусове, предпочитам да си ям отделно сушените плодове, отделно кекса и отделно рома  Tired Това на фона на сладък салам, турска баклава, меденки.

# 562
Честито Рождество!

Прекрасен е кексът, току що го опитах с чаша кафе!
За съжаление съм с ужасна хрема и не мога много да усетя аромата му.

# 563
честито рождество Христово  Hug

не е страшно, че не им харесва  Hug ще знаете какво да не им правите следващия път  Hug

от последното пътуване, точно преди Коледа, бащицата донесе немски сладкиши. били аПЦЕлютен хит за Коледа. по мое мнение точно от такъв строителен материал е направена къщичката в приказката за Хензел и Гретен, 'щото са като тухли  Crazy

всичко е въпрос на вкус, а техния очевидно не е като нашия Simple Smile .

а нашият АКК се оцени високо Simple Smile въпреки силно мунската ми украса  Blush

# 564
Моя АКК още чака да го ръсна с пудра захар и да го вържа с панделка.  Laughing Довечера мъжО като се прибере от лов ще го срежем (мисля, че ще му хареса, защото пробния го одобри).
Ето и снимки:
http://fortuna70.snimka.bg/cooking/koleda-2012.721300

# 565
  • Балчик
Честита Коледа на всички. Нашият АКК ще се реже следобед. Въпрос на вкус е, нормално е на някои да не им хареса. И аз много пъти съм се чудила как нещо дето не става за ядене според моя вкус, обира овациите в дадена тема в бг мамма.
На вкус и цвет товарища нет. Peace
Българите са свикнали на една друга кухня, това не е наш традиционен сладкиш все пак.

# 566
  • Ænima/Albuquerque
Честита Коледа!

Аз ще предам отзивите утре.  Mr. Green

# 567
  • София
Честита Коледа!

На фона на тези разнородни коментари чакам с още по-гоялмо нетърпение утре да го опитаме. Мъжа ми със сигурност няма да го хареса, той не обича сушени плодове (само ром Wink ), но на мен предполагам ще ми хареса (още повече, че тази година много ми се яде щолен, други години мерака за него ми минава с едно парче, а тази 2 пъти купувах  Rolling Eyes ).

# 568
след два резена АКК мога да кажа само

# 569
  • София
Честита Коледа!

Ето го нашият кейк, все още не е разрязан, довечера ще дам отзиви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт