Английски коледен кекс

• 135 282
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Ауууууууууу...какви отзиви до камината чета......

У наше село се харесва много панетоне-то......Обичаме всички сушени плодове....Та ще видя аз след 1 седмица какви ще ги коментирам.......

И все пак - резнете едно парче.....така де...Английския си чай с какво да го гарнирам??????

Anabella, чудесен е!

# 571
направих го , но вместо ром сложих ракия и вино - така прочетох в някакъв сайт, че можело с винено бренди , само че моят стана някак си рошав отгоре въпреки че го загладих преди да го пъхна във фурната

# 572

Честита Коледа и весели празници, момичета!

# 573
  • София
Отчитам разрязания АКК - ароматен и сочен, хареса ми, на гостите също, но ми е много сладък. Ако се намали захарта, дали ще се отрази на трайността му?

# 574
  • Ænima/Albuquerque
Отчет: на гостите се хареса, много даже, аз още не съм го пробвала. Рапорт даден.  Mr. Green

# 575
И аз да рапортувам  Mr. Green : кексът ми хареса, даже повече отколкото пробния. Беше поел много хубаво аромата на коняка. Щерката (голямата) също го хареса. Догодина, живот и здраве, пак ще го направя, но ще пробвам с по-малко количество стафиди.
Джемма, благодаря за рецептата.

# 576
Моят е на път да изчезне, едно мъъъъничко парченце остана.Всички много го харесаха, но най- доволна съм аз, мина се и без покритие.

За захарта- аз много обичам сладко, но ми се видя много захарта и сложих с около 50гр. по-малко от бялата.Кафявата си я сложих точно по рецепта.Достатъчно сладък е.

Момичета,ама чак догодина ли?Я измислете някакъв повод така колективно, пак да ги го опечем Simple Smile

# 577

Момичета,ама чак догодина ли?Я измислете някакъв повод така колективно, пак да ги го опечем Simple Smile

Хи-хи, може за 8март  Mr. Green, тъкмо ще има време да отлежи.

# 578
  • В градината...
Ето ги моите вече бивши АКК
Скрит текст:

# 579
Браво, перуника, страхотни са.  smile3501

# 580
Остана ми колкото за закуска, утре с кафето Sad

Много ми хареса "колективното печене на кекс", още повече, влизам в "готварския ", " на пръсти", а бях посрещната изключително дружелюбно  bouquet Hug

# 581
Някой да иска да му пратя от нашия, почти 3/4 стои. Като гледам едва ли ще го изядем, мъжът ми днес пак констатира, че това е най-голямото кулинарно недоразумение....

# 582
Моят АКК  стана страхотен.
Благодаря за рецептата!
Весело посрещане на новата година на всички момичета пишещи тук.

# 583

Хи-хи, може за 8март  Mr. Green, тъкмо ще има време да отлежи.

Дали не и за Трифон Зарезан?????

Броени дни остават до 02.01........

# 584
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Mr. Green ах лакомийки  Heart Eyes

Hug той затова е сладък, защото е един път годишно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт