На пазар във Варна - тема 66

• 42 767
  • 716
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна и...духом на Босфора
И в Младост,на пазарчето в химическото чистене дават съвети за велур.
По - специфично е за почистване.
И тези услуги яко нагоре цените.....Frowning1

# 106
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз ползвам химическото в Трошево, доста пъти е показвано тук.
Последно носих вълнено палто на Манго, което има и елементи от кожа.Предупредиха че може да се нацепи и препоръчаха да пробват обичайно пране и гладене.Получи се перфектно.На друго място ми съсипаха точно кожените елементи на друго подобно палто.

# 107
  • Варна
Знаете ли дали за магазин Ню Йоркър/Голямата Валентина важи заповедта за сертификатите?

Преди когато бяха затворени моловете, те работеха, тях не ги хващаше заповедта...

# 108
Важи за всичко над 300 кв м.

# 109
А Пепко на Колхозния дали е над 300 кв.? На мен не ми изглежда, ама при предното затваряне не бачкаше като имаше заповед за над 300 кв. Някой, ако ходи тези дни, моля да сподели Simple Smile

# 110
При предното затваряне тия над300 бяха преградени с ленти за да докарат до 300.

# 111
Сещам се за това, ама специално това Пепко помня, че беше затворено. Имаше бележка на входа. И Елитиса също. Помня го, щото и в двете ми беше спешно да купя някои неща и много тъпо ми стана, че са затворени Grinning

# 112
  • Варна
Вчера в Мадара пускаха без сертификат.

# 113
Моля, препоръчайте добър очен специалист.На баща ми му препоръчват операция за катаракта, но той иска да отиде  на преглед и на друго място.Бяхме в Очна болница, в Св.Петка той не иска, за Св. Николай Чудотворец четох като цяло повече отрицателни отзиви.

# 114
  • Варна и...духом на Босфора
Как са стоките в Мадара,по- качествени ли са?

# 115
Вчера в Пепко на Чаталджа не ме пуснаха без сертификат, иначе ДМ си работеше без лентите, както беше при предното затваряне. Edit: сега видях, че е вече коментирано.
Имам да вземам поръчка от Икеа. Дали ще ме допуснат долу до паркинга само където е? Не мога да се свържа с тях по телефон и това е...
Kristaline какво и е на мивката, че така те дразни?
Италианската паста, проверихте ли в магазин Фарфале на Селиолу? Аз лично не съм купувала такава, но имат избор, може и да имат.
А Пепко на Колхозния дали е над 300 кв.? На мен не ми изглежда, ама при предното затваряне не бачкаше като имаше заповед за над 300 кв. Някой, ако ходи тези дни, моля да сподели Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 14:06 от OwlKitty

# 116
От Св.Николай Чудотворец -д-р Деляна Дечева, от МЦ Санита Мария Славова очни специалисти, и двете са земни и откровени, не някои самозабравили се.

# 117
Аз когато се интересувах повечето ме пращаха в София за очен ако е нещо по сериозно.

# 118
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Вчера в Пепко на Чаталджа не ме пуснаха без сертификат, иначе ДМ си работеше без лентите, както беше при предното затваряне. Edit: сега видях, че е вече коментирано.
Имам да вземам поръчка от Икеа. Дали ще ме допуснат долу до паркинга само където е? Не мога да се свържа с тях по телефон и това е...

Днес пускат в Делта Планет без сертификати.От утре ще ги искат.Ако можеш, отивай да си вземаш пратката.

# 119
  • София
Моля, препоръчайте добър очен специалист

И от мен препоръка за др Дечева от очна клиника св. Николай Чудотворец.

Общи условия

Активация на акаунт