На пазар във Варна - тема 66

• 42 784
  • 716
  •   1
Отговори
# 120
  • София
В четвъртък в Пепко на Колхозния пускаха само със сертификат.

# 121
  • Sofia
Петко и КиК няма ли да си направят онлайн магазин най-после вместо да отварят магазини,който може да затворят при първия локдаун? Във Варна къде продават освен в КиК якета Janina?

# 122
В четвъртък, 21.10, в Делта мол искаха сертификат, но Икеа - получаване на поръчки работеше без да се иска такъв. Ниво -2 паркинг.
Днес ходих до Метро и Технополис - имаше ваксинационни пунктове близо до входовете и опашки

# 123
OwlKitty мивката ми е стоманена. Ужасно много си личат засъхналите капчици вода и ако искам да е поне малко чиста трябва буквално след всяко пускане на водата да я чистя. Решила съм да слагам омекотителна инсталация. Затова търся препоръки.

,Teda MarsОще един дебел минус от мен за Св. Николай Чудотворец. Интервенцията, която си правих аз, мога да кажа, че беше неуспешна и едва след година фокусирах нормално. Още се чудя на акъла си, защо не го осъдих. Там работи обаче д-р Питакова, която разграничавам от цялостната картинка. Чудесен професионалист, най- напред човек. Така де, в споменатата операция пък може да са добри, аз споделям за себе си, просто да подходите с едно на ум. Желая успех на баща ви!

# 124
Питакова наистина е страхотен лекар !
Ако при нея сте на преглед, според мен може на 100% да се доверите на това което казва. При мен лечението което приложи даде резултати.

# 125
Майка ми и мъжът ми не са особено доволни от нея, претупала е и двамата, наложи се единият да търси друг лекар впоследствие. Така попаднахме на Микинска, към нея нямаше забележки.

# 126
  • Варна
Бихте ли споделили магазини с добри оферти за рожденици?

# 127
Бихте ли споделили магазини с добри оферти за рожденици?

Аз се възползвам единствено от 15% в ДМ. Иначе знам за Дъглас, че с картата им има 10%.

# 128
Къде има голям избор на мъжки кожени портфейли?

# 129
  • Sofia
Къде има голям избор на мъжки кожени портфейли?

Магазини АРТ ако търсите естествена кожа.

# 130
Аз да попитам ако някоя скоро е навестяла Parfois.
Искам да си купя тази раница и портмонето:
https://www.parfois.com/en/bg/handbags/backpacks/patchwork-backp … start=1&sz=20

https://www.parfois.com/en/bg/wallets/wallets-%26-purses/patchwo … start=1&sz=20

# 131
  • Варна
И какво питаш?

# 132
Някой питаше за стоманени сламки, видях в Пепко на Осми Приморски.

# 133
Пропуск,да ! Дали ги е мяркал в някои от магазините им.

# 134
  • Варна
За рожденици на прима виста се сещам за
answear.bg - 25лв подарък за рожден ден
philips- при регистрация в сайта им пращат код за 10% на техен продукт от технополис.
Duka - 20% за следваща поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт