На пазар във Варна - тема 66

• 42 811
  • 716
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета! Имате ли идея къде преглежда д- р Виктор Желев( лицево челюстен хирург).
В Интернет ми дава информация за Света Марина.
Преди години, ми го препоръчаха и ходих на консулт при него, беше в една малка клиника към Червения площад, но от дни ровя и не откривам никъде информация  и часове за частен прием.
И имате ли впечатления за добри хирурзи във Варна?

# 136
Yasmin17, 052/978521 това е телефона на клиниката по ЛЧХ в УМБАЛ Св Марина. Звънни там и искай да те свържат с него. Говори с него и разбери къде преглежда извън болницата.
А, ти за какъв проблем търсиш хирург, трябва да се уточниш.

# 137
Реа, благодаря ти! 🌺
Необходим ми е за вадене на зъб. Преди време имах проблем със зъба и ми казаха че ако се наложи да се вади, най - добре е да се обърна към лицево челюстен хирург.
А преди години ми направи много добро впечатление, усмихнат и разбиращ от работата си, даже на майтап обръща нещата.
Впоследствие, чух от колежка също че е много добър професионалист.
Благодаря още веднъж!🍀

# 138
  • Варна
Пропуск,да ! Дали ги е мяркал в някои от магазините им.
Точно за тези не съм обръщала внимание, но съм останала с впечатление, че всичко имат, но някои от нещата не са изложени. На мен са ми вадили от склада раница в десен, който харесах, но друг модел, който не беше изложен в магазина. И друг път са ми предлагали да вадят от склада чанти. Направо отиди и ако не ги видиш,  покажи снимките.

# 139
Kristaline Когато стартирахме пълния ремонт на апартамента и ние се интересувахме от омекотителна система. Препоръката беше за Филбо, от там да си го вземем. Те са около 4 броя в сайта им и са различни по обем. Предлаганата марка мисля, че е една. Ние размислите и не сложихме, но моят проблем с мивката ми (полвам я от около 2 седмици) е, че е бяла, матова и гранитна на Лекс и пожълтява от всичко. Вчера дори имам ново жълто петно от обелени кори на круша. Няма изчистване това чудо. Някой ако има идея, моля да я сподели.
Имам и друг въпрос. Знам, че има и отделна тема, но първо ще пиша тук, че някак вече те ми по-близки. Та,  10 години посещавах Д-р Цаневски (стоматолог) и никога не съм имала проблеми. Обаче след бременност и още време покрай бебето се оказа, че той не може да ме приеме, ако не лекувам корени. Зъбите ми са сбити и често правя кариеси между тях. Той е много кадърен, внимателен и работи с микроскоп. От 2 месеца се опитвам да му намеря заместник на който да се доверя и да има необходимата апаратура. Не искам да лекувам корени. Доста изчетох и не мога да преценя. Моля ви за препоръки! Извинявам се за дългия пост.

# 140
  • Варна
В Медико денралния център има много специалисти.Аз съм много доволна.На синът ми му вадиха корен,на мене мъдрец който беше тръгнал към синуса.Майка ми си прави мостове,а тя е спроблемна захапка.Запазете си час и преценете.Имам пломбирани зъби,без умъртвени нерви.

# 141
Здравейте. Моето питане дали Джъмбо пуска с зелени сертификати или не? Благодаря предварително.

# 142
  • Варна
Здравейте. Моето питане дали Джъмбо пуска с зелени сертификати или не? Благодаря предварително.
Днес влязох със снимка на QR код. Сканират ти го и влизаш.

# 143
Благодаря! Simple Smile

# 144
  • Варна
За ендодонтско лечение- с две ръце препоръчвам и аз Медико-денталния. В темата за Стоматолози Варна също може да намерите конкретни мнения.
За бяла мивка от Лекс- пет години съм с такава, да, става на петна от плодове, авокадо и т.н, но я поддържам с Доместос и здраво търкане, когато изглежда захабена. Намазвам, разтърквам добре и светва.

# 145
Момичета, горещо ви препоръчвам д-р Гонков, работи във Факултета по дентална медицина (над АГ който е, нали така се казва?!?)  и в частен кабинат точно над Гарвана на Железкова. Чудесен професионалист е! Тестван. Аз също имам заплетени корени и нерви на единия ми мъдрец. Няколко стоматолога ми отказаха да го извадят. Гонков каза, че гарантира добър резултат. Не стигнах до интервенцията, зашото забременях. Но пък на мъжът ми откриха случайно огромна киста под венеца. Доста сложна операция близо 2 часа, с отнемане на част от костта. Гонков се справи брилянтно, а за вниманието и атмосферата в Медицинския нямам думи. Имах чувството, че не съм в България. Всичко беше на супер ниво!

Относно мивките, сега дано не хвърля публиката в тъч, но мисля, че някъде бях чела за някакъв импрегнатор, който играе роля на нещо като предпазен филм и възпрепятства образуването на петна и мръсотия. Знам, че има такова нещо за кухненските плотове от естествен камък но май има и някаква схема и за мивките. Дано не ви подведа, но мислеге в тази посока, че колкото и да се търка захабяването не може да се избегне. Иначе майка е с подобна и е много доволна от белия Циф, ама оставя да подейства хубаво и тогава търка. Извинявам се за обстойния спам 😄

# 146
Здравейте, докато се наканя да пиша в старата тема и вече има нова. Тогава питах за масажистка, обаче попаднах на масажист съвсем случайно. Мястото е Skin Choice, масажът беше комбинация от дълбокотъканен, класически и антицелулитен, беше ужасно болезнено преживяване, но и приятно. Родих се с две думи. Ако на някого му трябват координати ще дам на лс.
Идвам да питам как се влиза в моловете сега? И в Технополис например?

# 147
  • Варна
Вече със сертификат.
Гратисният период изтече и този път 5те барчета на касата не ги приравняват с хранителните магазини.

# 148
  • Варна
Я кажете, продава ли се някъде, на ролка примерно, мехурчесто фолио? Разменяме си пъзели с момичетата от темата редовно и като пращам по куриер искам да са хубаво опаковани, че да не се повреди кутията.

# 149
Ролка съм виждала в Практикер да продават, но си е сума. Аз си купувам от всеки пощенски клон и струва 1лв метър на метър.
Момичета, благодаря ви! Flowers Bouquet
Blue Turquoise кой Доместос точно?
Kristaline и аз си мисля за импрегнатор, но мисля директно в магазина от който купихме мивката да ги питам. Ама това ще стане някой ден, че съм с малко дете и е сложна всяка организация.
Я кажете, продава ли се някъде, на ролка примерно, мехурчесто фолио? Разменяме си пъзели с момичетата от темата редовно и като пращам по куриер искам да са хубаво опаковани, че да не се повреди кутията.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 09:22 от OwlKitty

Общи условия

Активация на акаунт