На пазар във Варна - тема 66

• 42 831
  • 716
  •   1
Отговори
# 480
И трите работят, аз бих ги степенувала така, като първия ми е най - приятен, а последния е най - зле  - Гранд мол, Делта Планет, Мол Варна.
Кой е най - добър вече зависи от това на кои магазини сте почитатели. Може да проверите в сайтовете им, имат списък с магазините си и от там да прецените.

# 481
  • Под Слънцето
И моята класация е  в същият ред.
Намерих си рамка! УРА!
Девойката с дисковете не се  появи повече.
Предложих й да дойде до нас , за да й го спретна прехвърлянето.
Моето човече в събота отново отлетя и ми е леко скучно сама.. Simple Smile

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 16:25 от TopsyG

# 482
Някой знае ли от къде да взема пътека за прощъпулник до към 20 лв.?

# 483
И моята класация за МОЛ е същата.

# 484
  • Варна
Аз пък мразя Гранда Joy

Делта мол ми е по-приятен.

# 485
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз пък мразя Гранда Joy

Делта мол ми е по-приятен.

И аз така, особено след последното ми ходене в Гранда, където никой не следи за сертификати и има десетки групички с пубери.

# 486
  • Варна
Случайно някой да има излишни две точки от Лидл?

# 487
  • ВАРНА
Здравейте ! Предложете ресторант с вкусна храна, но с работеща тераса или някакви найлонови заграждения с по-голяма проветривост ...
Имаме повод и за обяд искаме да хапнем някъде навън, нямам зелен сертификат обаче. Изцяло на закрито не искам,а не знам в момента кои работят - Морска тераса как са като кухня и имат ли маси навън ? Проблемът в ресторантите във Варна за мен е, че качеството на кухнята е много различна през летните силни сезони и зимните месеци. Преди 2г зимата бяхме седнали на Ел Капан за обяд ( летните месеци беше ни харесало много ) - останахме супер разочаровани - намален персонал, бявно обслужване, храната не беше особено прясна ...

ДРугият вариант е поръчка за вкъщи - основно Хепи, в последно време ни омръзна, а и доста повишиха цените ... Ако нещо друго може да препоръчате, да е свежо и вкусно, благодаря Simple Smile

# 488
  • Варна
Не са ли отново преустановени посещенията на ресторанти със заповед от вчера?

# 489
Сертификатите не са ли и за открито?

Аз поръчвам от Долче Амаро, харесва ми. Преди ми харесваше кухнята на Мартини, но скоро не съм ги посещавала.

Диди,

Много от въведените забрани обаче не важат за хора със зелен сертификат – преболедували или ваксинирани срещу COVID-19, притежатели на негативен антигенен тест или на тест, удостоверяващ определено количество антитела срещу коронавируса.

Някъде виждали ли сте такава орехомелачка? Изключая големите магазини, не ми се обикаля в тях само за това.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 15:38 от alethea

# 490
Имам такава орехимелачка от Шихо.Много корава е.

# 491
  • Варна
Пихме кафе с приятелка в ОМВ преди няколко дни. Искаха сертификат даже и за масите навън.

# 492
  • Под Слънцето
Пихме кафе с приятелка в ОМВ преди няколко дни. Искаха сертификат даже и за масите навън.

Да, така е. Ама си го пише само на български Wink
Поне на ОМВ-то до автогарата. Да приемем, че никой чужденец няма да се навърта наоколо. Stuck Out Tongue

# 493
  • Варна
На нас ни ги провериха и докато пиехме кафето (ние бяхме вътре), поне 2-3 човека направиха панаир на касиерката как можело да им искат сертификати за навън, трябвало само за вътре.

# 494
  • Под Слънцето
Не са ме боцнали мен. Твърдо съм решена и да не се предавам. Тези дни се намъквах по моловете с невероятни обяснения само за да се добера до следващата оптика и да проверя за  издирваната рамка.
За да се окаже, че това, дето го издирвам от вторник , ми е под носа в малката квартална оптика. Понякога е така..

Общи условия

Активация на акаунт