На пазар във Варна - тема 66

• 42 825
  • 716
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте Simple Smile
Искам да попитам дали някъде сте виждали такъв диспенсър за веро с поставка за гъба? Simple Smile

# 496
  • София
На място не знам къде предлагат този дозатор с гъба, но по интернет магазините се намира. Например тук е на добра цена

# 497
  • Варна
Някой питаше за ГТП скоро. Понеже аз утре ще минавам, звъннах да си запазя час и попитах за цена. Аз си правя ГО на колата веднъж годишно, в SDI, заплащам цялата сума. И ми дадоха талон за отстъпка 15% в определени пунктове. С отстъпката цената ми ще е 47 лв.

# 498
  • Варна
В новия пункт на Метро,май е по евтино и няма коли.

# 499
  • ВАРНА
Добър ендокринолог да препоръчате във Варна - във връзка с преддиабетно състояние ? По НЗОК или частно

# 500
# 501
  • Варна
За мен читав ендокринолог е невъзможно понятие. Обиколила съм трима или четирима, мои приятелки поне още толкова, което значи почти всички по-известни в бранша. За Хашимото, ИР и подобни. Имам чувството, че си играят на тото с лекарствата. Ако ги улучат, помагат и пациента ги хвали. Ако не, обратно. Точно този помогна на едната ми приятелка, но другата беше тотално разочарована от него. Та така.

# 502
И аз не съм очарована от този.

# 503
  • ВАРНА
Бихте ли ми препоръчали хладилен техник?

# 504
А на мен такъв за климатик? Звъняхме на няколко места, имали много работа и отказват да дойдат.

# 505
А на мен такъв за климатик? Звъняхме на няколко места, имали много работа и отказват да дойдат.
Витек на Сливница пробвахте ли?На Нептун са,препоръчвам ги с две ръце .
Иланг,имахме един ,ако някой не се включи ще питам мъжа ми за телефон.В нас не е правил,на роднини само.

# 506
Потърсих в гугъл Витек, но не ми иизат резултати. Да не би да имаш предвид Вимакс? Ако са те, търсихме ги и тях, но също са заети.

# 507
Ох,Вимакс .Извинявай!

# 508
  • Варна
Вимакс лятото ми дадоха час за профилактика на климатика ми за след около месец чак...

# 509
  • Варна
Някой знае ли от къде да взема пътека за прощъпулник до към 20 лв.?

Да, на центъра, уличката от Ню йоркър към ЖП гарата в дясно има ателие за шапки " Батовска" ( не съм напълно сигурна за името). Там си поръчах да ми бродират с краченца, име и дата. Моето стана бързо. Мисля, че имат и готови.

Общи условия

Активация на акаунт