На пазар във Варна - тема 66

• 42 816
  • 716
  •   1
Отговори
# 150
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Я кажете, продава ли се някъде, на ролка примерно, мехурчесто фолио? Разменяме си пъзели с момичетата от темата редовно и като пращам по куриер искам да са хубаво опаковани, че да не се повреди кутията.

В магазините на Мегапорт има различни видове.В гугъл можеш да видиш къде ти е удобно.
Не знам дали и във Вулкан няма да има.

# 151
Здравейте, понеже заповедта за зелените сертификати за моето разбиране е написана противоречиво,
да ви попитам мога ли/ ще ме обслужат ли, ако седна на кафе отвън и подлежа ли на глоба?
Без сертификат съм.

# 152
Искат сертификати, поне по телевизията това показваха.
Няма значение навън или вътре, сертификат трябва да имаш.

Ресторанта до моето работно място, също не приема без сертификати (само за взимане в кутия, без сядане на масите).

# 153
  • Sofia
Фолио на мехурчета може да има в Метро.

# 154
Здравейте, понеже заповедта за зелените сертификати за моето разбиране е написана противоречиво,
да ви попитам мога ли/ ще ме обслужат ли, ако седна на кафе отвън и подлежа ли на глоба?
Без сертификат съм.
Вчера питах в едно заведение./Мармалад на Морска гара/Имат и външна част. Отговориха ми, че без значение дали сядате вътре или отвън изискват зелен сертификат

# 155
Помагайте дами, обръщам се с молба, ако някой знае как да оправя свито с няколко размера вълнено палто изпрано на 40 градуса:(  Киснах го цяла вечер в студена вода само с омекотител, резултат няма, преди да го изхвърля вие сте ми последната надежда… извинявам се, че не е по темата, прилагам снимка на състава, ако има значение. Благодаря

# 156
  • Варна
Мисля че никак. Така прецаках една шапка. Хем се сви, хем се деформира...

# 157
Мисля че никак. Така прецаках една шапка. Хем се сви, хем се деформира...
много съжалявам че трябва да съглася с това мнение от многократен личен опит. Няма начин да се отпусне. Степаното си остава завинаги.

# 158
  • Варна
Owl kitty, всякакъв Доместос, мисля. Аз си купувам промишлени количества от Турция и само такъв ползвам- бял, зелен, тюркоазен.

# 159
Някой знае ли какво е положението пред РЗИ тази седмица, дълго ли се чака ред за ваксина? Взеха, че ни се обадиха за Астра, но се притеснявам тоя флакон цял ден ли ще стои отворен...

# 160
Пред РЗИ имаше опашки миналата седмица поне.В окръжна няма хора ,много бързо става.С Пфайзер ваксинират само .В градска има всички ваксини и страшно много хора.

# 161
  • Варна
Пред РЗИ имаше опашки миналата седмица поне.В окръжна няма хора ,много бързо става.С Пфайзер ваксинират само .В градска има всички ваксини и страшно много хора.
Щеше да се ваксинираш, направили го.
Всичко нормално ли е, има ли някакви сериозни нежелани реакции?

# 162
Ваксинирах се да ,нямаше нищо .В окръжна точно отидох,защото не исках да губя време да чакам тук и там и да се меша със сума ти народ.

# 163
Мен конкретно РЗИ ме интересува, защото там трябва да идем за Астра, но благодаря.

# 164
  • Варна
Пред РЗИ почти целодневно има опашки. В два кабинета ваксинират и има опашки и пред двата.
Тази сутрин в 8.30 имаше много, много хора, в 16 часа по малко, защото тогава затварят.

Общи условия

Активация на акаунт