Косопад - 21

• 51 658
  • 766
  •   1
Отговори
# 255
Къде мога да го намеря за да го купя или да го поръчам от сайт?
[/quote]
Кой от двата?
Cellagen Mediceuticals  го има в Нотино.
[/quote]
Може ли линк, че не го намирам? И ЗР не е ли единствения представител на Медисютикълс?

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 16:32 от FBID100000049741064

# 256
Момичета, моля ви да редактирате като цитирате 5-6 поста, тъй като се получават огромни постове.

# 257
  • Пловдив
Mimi9999, за следковидния косопад - на мен ми помогна Ревалид. Преди това 3,5 месеца косата ми капеше ужасно, ревеше ми се. Приятелка ми каза, че на нея личният лекар е препоръчал за следковиден косопад да пие ревалид + шампоан против косопад /не помня кой и какво/. След около 15 дни намаля, след седмица спря. От самото начало ползвам комплекта на Медисютикълс , като Фолиген редувах с шампоана за косопад на Наши.

# 258
  • София
За след ковид косопад аз пих витамини на Фито, и шампоан техен също, и спрея на Медисютикалс Нуминокс. Започна да намалява на втория месец от приема и в края на втория месец даже при сресване почти не падаше косъм.

# 259
За след ковид косопад аз пих витамини на Фито, и шампоан техен също, и спрея на Медисютикалс Нуминокс. Започна да намалява на втория месец от приема и в края на втория месец даже при сресване почти не падаше косъм.
От Нуминокс доволна ли си? Имаше ли нови растежи от него? Омазнява ли, утежнява ли? Колко пъти на ден го ползваше? Мерси Simple Smile

# 260
  • София
От Нуминокс доволна ли си? Имаше ли нови растежи от него? Омазнява ли, утежнява ли? Колко пъти на ден го ползваше? Мерси Simple Smile
[/quote]
Да, имам нови растежи, и фризьорката ми го отбеляза. От юли месец насам имам постоянно малки косъмчета и се посгъсти косата в горната част, разбира се. Аз го ползвах един път на ден, вечер, стоях с него около час и после миех косата, но през ден. В деня, който не миех слагах сух шампоан. Не точно омазнява, но ми стои леко сплескана, обаче аз съм с мазни корени. Забелязах, че после 2-3 месеца ми беше по-суха косата в корените, много нетипично за мен, едва сега около 4 месеца след спиране на косопада започва да се връща мазната основа... А в краищата е много суха, накупила съм 100 неща от Златната рибка , маски, масла, и все са сухи краищата.

# 261
За сухотата играе голяма роля протеините, които приемаме. Сега правя експеримент със себе си, пия протеин на прах, косата не ми е сплескана и мазна в корена, усещам я по-въздушна и с обем, макар с по-сухи краища.

# 262
  • София
За сухотата играе голяма роля протеините, които приемаме. Сега правя експеримент със себе си, пия протеин на прах, косата не ми е сплескана и мазна в корена, усещам я по-въздушна и с обем, макар с по-сухи краища.
А по принцип с мазни корени ли си? Какъв протеин пиеш?

# 263
С мазни и напоследък освен, че опада ми се струва и, че самия косъм е по-тънък. Светла ми е косата, преди да я пия протеин я усещах и мека като перушина, но сега е една идея по-добре. Четох някъде, че поне 3 месеца се пие за добър резултат. Ще пробвам и това, последна надежда ми е. Протеин пия на whey gold по 40гр си разтварям в прясно мляко.

# 264
Направих справка в гугъл за този Нуминокс, излезе ми това https://www.zlatnaribka.com/bioaktiven-sprey-za-stimulirane-na-f … stimulator-250-ml
Това ли си ползвала, Selvaggia*?

# 265
От Златна рибка са. Боря се с дългогодишен косопад.Надявам се Медисютикълс да подейства. Слагам и ампула ревалид. Мисля, че поспря косопада. Но ми се иска да има и нови растежи. Имам още няколко вида ампули, които смятам да редувам. 

# 266
Направих справка в гугъл за този Нуминокс, излезе ми това https://www.zlatnaribka.com/bioaktiven-sprey-za-stimulirane-na-f … stimulator-250-ml
Това ли си ползвала, Selvaggia*?
Аз ползвам цялата им серия да точно тази за косопад в комплект,още миналата година вчера случайно отворих сайта и видях че пише да се пръска два пъти на ден аз пръсках веднъж е ще се поправя 🤫🤣и си взех Калмацин да пия дано има ефект ще видим поне месец да мине заедно с хапчетата

# 267
  • В къЩи.
Здравейте,с андрогенна алопеция съм от над 20 год,вече почти нищо не ми остана от касата.
Сега карам Ковид и от вас разбирам ,че нещата ще се влошат още повече.
Моля ви,казвайте какви витамини да поръчвам.
Имам шампоан н Давинес за косопад и спрей Целаген.
Благодаря.

# 268
От Златна рибка са. Боря се с дългогодишен косопад.Надявам се Медисютикълс да подейства. Слагам и ампула ревалид. Мисля, че поспря косопада. Но ми се иска да има и нови растежи. Имам още няколко вида ампули, които смятам да редувам. 

Маската на Меди за коса и скалп омазнява ли? Отдавна й се чудя, но такива продукти ме ми действат добре и се надявам да опишеш действието и дали си заслужава?

# 269
Здравейте,с андрогенна алопеция съм от над 20 год,вече почти нищо не ми остана от касата.
Сега карам Ковид и от вас разбирам ,че нещата ще се влошат още повече.
Моля ви,казвайте какви витамини да поръчвам.
Имам шампоан н Давинес за косопад и спрей Целаген.
Благодаря.

Лия,
Добре е да се храниш здравословно с много зелени и листни зеленчуци,плодове, много течности/ предимно вода/. Някой видове чай и любимото кафе пречат на усвояването на желязото. Така,че и кафето в мамалена доза.
Относно витамините, години наред пиех комбинирани нокти кожа и коса без почти никакъв ефект. За да са по ефекасни се препоръчва отделен прием на витамини,т.е. да не са комбинирани.
Най добре е след кръвни изследвания и консултации с лекар.

Общи условия

Активация на акаунт