Косопад - 21

• 51 683
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, можете ли да ми препоръчате серум за косопад. И имате ли някакви впечатления за тези серуми.

Аз имах зеления Керастаз.  Използвах 1 шише. Не омазнява,  мисля че получих нови растежи ,но не бих повторила. Не си заслужава парите. За косопад с 2 ръце препоръчвам Cellagen Mediceuticals. Невероятен ефект! За 1 месец косата ми значително се сгъсти и порасна. Заслужава си всяка стотинка! Единствен недостатък- утежнява.

# 241
Здравейте, Аз съм мъж има проблем с косопад, реших да си купя minoxidil на kirkland. Въпроса ми е от къде да си го поръчам и да е качествен. Понеже виждам че го продават в доста сайтове за продажби. Иска ми се да си взема качествен а не някакво менте разбито с вода.

# 242
Бях обещала да споделя инфо от прегледа при ендокринолога. (Изследванията си публикувах по-горе) та на кратко каза, че били много добри, т.е. Нямам ендокринологичен проблем и съответно не е причина за косопада .. Само Вит Д е по ниско и ми предписа да вземам допълнително вигантол. Бил напълно съвместим с Анакапса който приемам в момента. А при мен от около 2 седмици има затишие , незнам на какво се дължи .. Дали Вит Д има връзка с косопад, май някъде бях чела нещо подобно?

# 243
Driada,
И дефицитът на витамин D, както и излишъкът на витамин D, могат да причинят загуба на коса.  Проучване от 2020 г. в International Journal of Dermatology установи, че дефицитът на витамин D може също да играе роля в развитието и тежестта на андрогенната алопеция, известна още като оплешивяване при мъжете.
Твърди се че ежедневно 30мин. На слънце е достатъчно,но при някой се налага допълнителен прием.
Аз приемам Вит Д заедно с витамин К2 МК7, за по добро усвояване.
Нивата на някои витамини трябва да са оптимални,не само в норма.

# 244
Аз след две години мъки и леко подобрение се връщам в изходна позиция. Реве ми се, пих Вит.Д, хормони изледвах, желязо пих. Положението става трагично, освен, че капе усещам косъма си изтънял, изгуби се плъността и става мека като перушина. Някъде четох, че изтъняване се дължи на липса на протеини, някой изпробвал и е този вариант и какви протеини да пия.
https://www.tialoto.bg/a/6-krasota/108024-7-prichini-za-iztanyavane-na-kosata
точка две се говори за протеини.

# 245
  • v. turnovo
Здравейте! Възможно ли е тези резултати да са причина за силен косопад? Благодаря!

# 246
Не са оптимални, но по-скоро съм склонна да кажа, че не са те проблемът. Въпреки че, състоянието на жлезата е добре да се следи и с ехограф, защото може да има проблем, който все още да не се вижда в хормона.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 21:37 от the doors

# 247
Здравейте, можете ли да ми препоръчате серум за косопад. И имате ли някакви впечатления за тези серуми.

Аз имах зеления Керастаз.  Използвах 1 шише. Не омазнява,  мисля че получих нови растежи ,но не бих повторила. Не си заслужава парите. За косопад с 2 ръце препоръчвам Cellagen Mediceuticals. Невероятен ефект! За 1 месец косата ми значително се сгъсти и порасна. Заслужава си всяка стотинка! Единствен недостатък- утежнява.

Къде мога да го намеря за да го купя или да го поръчам от сайт?

# 248

Аз имах зеления Керастаз.  Използвах 1 шише. Не омазнява,  мисля че получих нови растежи ,но не бих повторила. Не си заслужава парите. За косопад с 2 ръце препоръчвам Cellagen Mediceuticals. Невероятен ефект! За 1 месец косата ми значително се сгъсти и порасна. Заслужава си всяка стотинка! Единствен недостатък- утежнява.

Кой от двата?
Cellagen Mediceuticals  го има в Нотино.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 23:24 от lora_1

# 249

Какво на Cellagen Mediceuticals ползва?

# 250

Какво на Cellagen Mediceuticals ползва?
Спрея

# 251
Здравейте, боря се със следродилен косопад и се чудя какви витамини да си взема. Спряла съм се на Дюкре реактив или Приорин. Някой да сподели мнение кои са по-добри и дали се комбинират с дневни мултивитамини Алайв или Ценрум за жени? Има ли други средства, които помагат за такъв косопад? От какво сте останали доволни?

# 252

Аз имах зеления Керастаз.  Използвах 1 шише. Не омазнява,  мисля че получих нови растежи ,но не бих повторила. Не си заслужава парите. За косопад с 2 ръце препоръчвам Cellagen Mediceuticals. Невероятен ефект! За 1 месец косата ми значително се сгъсти и порасна. Заслужава си всяка стотинка! Единствен недостатък- утежнява.

Кой от двата?
Cellagen Mediceuticals  го има в Нотино.
Ползвах и трите шампоан,балсам и активатор скъпичко но хванах промоция тогава и все пак си заслужава парите за месец косата ми спря да капе и виждах нови косми това следродилен косопад.
Сега се боря два месеца и повече сигурно с косопад след Ковид,направо се плаша като се къпя....ползвам същата серия сега не виждам ефект .....само шампоана си поръчах пак да си допълня комплекта,замислям се и за витамини,добавки вече....Предложения?
А серията поръчах от Златна рибка.
Някой да е пил Калмацин на walmark ?

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 12:56 от Mimi9999

# 253
  • София
Здравейте, боря се със следродилен косопад и се чудя какви витамини да си взема. Спряла съм се на Дюкре реактив или Приорин. Някой да сподели мнение кои са по-добри и дали се комбинират с дневни мултивитамини Алайв или Ценрум за жени? Има ли други средства, които помагат за такъв косопад? От какво сте останали доволни?
Следродилният косопад го преборих с кърма. Вечер хубаво втривах в корените с масаж, по дължините да се напои. Връзвах ма кокче и така цяла нощ. Сутринта мия.
Правех го преди всяко миене на коса (имах много замразена кърма). За 3 месеца косата ми стана фантастична! Косопадът спря, косата ми стана лъскава и красива.
И сега бих го правила, но нямам кърмачка да си изпрося кърма.

# 254
Ехаа, не го бях чувала това за кърмата. Жалко че имам само 10-20 мл, ма все ще стигне за едно мацване Grinning

Общи условия

Активация на акаунт