Косопад - 21

• 51 627
  • 766
  •   1
Отговори
# 420
Протеин си купувам какъвто има на намаление, различни вкусове има. Не помня кога последно пих протеинов шейк (много ми е гаден), ползвам го за разни рецепти- сладолед, палачинки или просто да го добавя към овесените ядки сутрин.
Единствено гледам състава да няма нещо от типа на някакъв микс неизвестен, защото това обикновено са разни глупости дето не искаш в тялото си.

# 421
Аз съм изключително критична към състава. Отне ми месеци да си избера протеин, през това време приемах растителен - грахов, оризов и тн. Вкусът беше потресаващ, разваля всяка една рецепта.
След много четене се спях на този и съм много доволна. За мен това е ако не най-добрия, един от най-добрите на пазара.
https://shop.bb-team.org/dymatize-iso-100
Аз съм с много чувствителен стомах, трябваше да внимавам за много неща и за сега съм доволна, че ми понася повече от добре и отговаря на всичките ми изисквания от към състав.

# 422
А, витамините на Приорин някой пил ли ги е и има ли ефект?

Бях ги пила 4м не видях ефект

# 423
Пинки, този съм го виждала в тукашните супермаркети и си спомням че имаше много оцветители, отделно тука цената му е около 25 долара.
Иначе да, знам че този вид много засища, направо заменя хранене и е добър когато става въпрос за отслабване.

# 424
Пинки, този съм го виждала в тукашните супермаркети и си спомням че имаше много оцветители, отделно тука цената му е около 25 долара.
Иначе да, знам че този вид много засища, направо заменя хранене и е добър когато става въпрос за отслабване.

Аз не откривам нито един оцветител в състава.
Моя е с вкус шоколад - постигнат най-вече с обезмаслено какао.
Ingredients:
Hydrolyzed whey protein isolate, whey protein isolate, low fat cocoa powder (processed with alkali). Less than 1% of: salt, soy lecithin, natural and artificial flavor, potassium chloride, sucralose, steviol glycosides (stevia).
Това е етикета на опаковката ми, същия намирам и в европейски и американски сайтове.
Не знам как стоят нещата, ако се гледа вкус ягода, банан и тн. Аз умишлено вземам шоколад, защото се постига най-лесно.

На мен ми е доста лек, не ме натоварва изобщо, а го пия между хранения. Целта ми е да укрепя организма, да кача тегло и да си набавям протеин.
Благодарение на това, че е хидролизиран не натоварва храносмилателната система и се абсорбира лесно дори при хора с проблеми.

П.С Аз съм от доволните от Приорин. Веднъж два пъти годишно си правя курс. Шампоана обаче изобщо не ми харесва.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 13:24 от Pinki

# 425
Приорин моя позната го пиеше и беше доволна, каза, че косопадът и спрял. Мисля, че и шампоан  или лосион ползваше, пак на Приорин.

# 426
  • София
Момичета, реших да си направя отвара от репей, коприва, дафинов лист, малко розмарин и карамфил. И да пръскам в корена. За всички тези билки четох,  че помагат за косопад.
Виждате ли нещо несъвместимо между тях? Благодаря.

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 19:48 от jet

# 427
Момичета, реших да си направя отвара от репей, коприва, дафинов лист, малко розмарин и карамфил. И да пръскам в корена. За всички тези билки четох,  че помагат за косопад.
Виждате ли нещо несъвместимо между тях? Благодаря.
За дафиновия лист и карамфила незнам,но другите неща са ок.От лосиона ,който майка си и ми прави съм сигурна за репея. За розмарина от преди много години ми разказваха как помогнал на един мъж,но не си спомням точно.
Но трябва да го масажираш в корените,а не само да го пръскаш.

# 428
Аз пия Приорин. Някъде след около месец ми намаля косопада. Все още ми пада коса, но не е както преди с шепи. Ползвам и едни ампули, та не знам от кое от двете е, но мога да кажа че вече не е така силен косопада. Като започнах да втривам вечер ампулите, помня че целите ми ръце ставаха в косми, сега падат по един два косъма. Надявам се да спре косопада и поне малко да ми се възстанови косата, не мисля че ще е някога каквато е била за съжаление.

# 429
Не знам дали в тази тема прочетох преди време за домашно масло с розмарин и зехтин.Ако имате спомени може ли да кажете пак, как се правеше и ползва?

# 430
Не знам дали в тази тема прочетох преди време за домашно масло с розмарин и зехтин.Ако имате спомени може ли да кажете пак, как се правеше и ползва?

За базово масло използвам Jamaican black castor oil  и в него добавям Rosemary oil, Ментово масло, днес добавих и масло от авокадо няколко капки. Обикновено от базовото на око в малко шише с пулверизатор и 10 капки розмарин в комбинация с 10 лавандулово, ментово масло. Това използвам за скалп.
За дължините добавям към тези продукти и няколко помпи еластисайзър на Филип Кингсли, тази маска слагам на влажна коса и обикновено измивам на сутринта.

# 431
Не се изказах правилно.Самото масло се правеше,а не готови купешки да бъркам и мажа.
Зехтин кисмеше с розмарин някакви дни и после се правеше още нещо.
Имам доста зехтин, който не става за готвене, а и розмарин и мисля така да го оползотворя ако намеря рецепта.

# 432
Morkovel99,
Не пречи да опиташ,но не съм сигурна,че ще получиш качествен извлек от розмаринът само накиснат в зехтина. За да подсилиш действието на отварата добави и масло според мен.
За ползите от употребата на маслото от розмарин има писано много, сравняват действието му в дългосрочен план/ поне 6 м.употреба/ с 2 процента Миноксидил.

# 433
Изобщо не си спомням къде го четох.Може и ракия да е било вместо зехтин.Ще видя да търся.Благодаря⚘

# 434
Аз отскоро ви следя. Някой беше публикувал това:
"Дафинов лист-5,6 листа, розмарин-1 стрък и карамфил-сух две супени лъжици. Вари се това във 600мл.вода10 мин. Прецежда се, след което се впръсква, втрива в короните на косата."
Не съм пробвала все още, само си го записах.

Общи условия

Активация на акаунт