Пъзели - 33

• 30 210
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Голяма зарибявка с тия Фалкони, поръчах си още един.

# 481
  • София
Жестоки са, много любими! Те, Голд и Шмидт са ми.... мммм Simple Smile Равенсбургер хич не ме впечатлява на техен фон, честно казано, включително и като сглобка. Но непременно ще пробвам с още някой, де (да не стане като с Castorland).

# 482
  • София
Ето още един 1000части от днес.

# 483
Улица в Париж-2000 части на trefl. Има огромнаа разлика в качеството на частите в сравнение с тези, които са по 500 части. Тези от по 1000 и нагоре са с видимо по-добро качество.

# 484
Бухтичка, този съм го редила на 1000 части и си беше зор. То всичките изглеждат еднакво.
Ще е интересно с 13 200 Laughing
Вчера гледах клипове как го редят, нямам търпение вече. Отдавна имах желание да наредя нещо по-голямо, бях си купила даже преди много години един с 18 000 на Равенсбургер, беше с четири картини на животни от джунглата, но така и не можах да стигна до реденето му и в някакъв момент се разделих с него.
Та за първи път ще имам сблъсък с толкова много части, досега най-големият, който съм редила е 4000 части разделен на 2, но беше с много детайли и хич не беше труден. Бях редила и един с 2000, който беше с голямо небе и ми съкрати живота. Предчувствам, че и този ще е нещо подобно Laughing

# 485
  • София, България
Голяма зарибявка с тия Фалкони, поръчах си още един.

Сподели кой, моля те!
Според мен Falcon са най-добрата марка, повече ги харесвам от всички други, като качество. Kато картинки - Master pieces, Falcon, Blue bird ( разбира се).

# 486
  • Варна
Аз Фалконите май няма да ги махам. Ще ги купя всичките един по един и ще си ги редя по много пъти.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 09:34 от HighSpeed

# 487
  • София, България
Аз Фалконите май няма да ги махам. Ще ги купя всичките един по един и ще си ги редя по много пъти.

Еми много е хубав! Дори не съм го видяла, благодаря ти, ще си го сложа в любими.

# 488
  • Срещу планината:)
Искам да ви ъпдейтна за липсващото парче от пъзела с пайовете.
Вчера получих новия пъзел от Озон и понеже не ми се мъкнеше, реших да си намеря набързо парчето още в офиса.
И тук започна епичното търсене на това прословуто синьо парче Sweat Smile
Прегледах ги веднъж-нищо. Казвам  си сигурно съм го пропуснала. Преглеждам втори път- Нищо.
Идва една колежка и тя го преглежда. Отказвам се и решавам, че все пак ще го занеса в нас. Като междувременно се промъква идеята ,че може цялата партида да е с това липсващо парче Scream
Вече вкъщи ми идва "гениалната "идея да взема да ги преборя Rolling Eyes Към 350 се отказах.
Последен ход да отделя всички сини и да пробвам едно по едно Smirk  И този ход не даде резултат.
Няма да казвам, че си пропилях цялата вечер. Вече почти бясна вземам едно парче и го сравнявам с наредения.
И какво се оказва, новия пъзел е с  различни парчета Satisfied Къде повече къде по -малко.
Честно изобщо нямаше да ми хрумне.
Виждала съм на  кутията да пише Random cut, но влагах смисъла на нестандартни части.
Сега пак ще го редя с надежда всички части да са налични Smirk
Благодаря ,че ме изслушахте. Hands Pray

# 489
R_Dew, на теб не ти е било забавно, но аз се посмях с тази история. Желая ти новия да е пълен:)

# 490
  • София, България
Ох, R_Dew, засмях се на глас!! Joy  И на мен никога нямаше да ми хрумне.

# 491
  • София
Божееее, аз щях да съм на прага на крещене в гората (добре че имам наблизо) Grinning

# 492
  • София

Сега пак ще го редя с надежда всички части да са налични Smirk
Благодаря ,че ме изслушахте. Hands Pray
Аз благодаря, че рано-рано ме развесели. След тази епопея, освен от спортна злоба, не бих се захванала да го редя наново Satisfied

# 493
Аз бих го оставила за друг път😁

Един коледен на Trefl

# 494
  • София, България
HighSpeed, да те питам и тук, че не знам дали ще видиш във фб. Този пъзел с чашките какъв е?
(страхотни албуми)

Общи условия

Активация на акаунт