💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 871
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 705
  • Испания
То пък една прекрасна гледка и на женски, и на мъжки з..ници! Има и нормални хора, които не чакат да ги гледат по телевизора.

Може да се запишеш за следващия сезон.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 15:50 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 706
Има си и foreplay Grinning (това с лъжицата)

# 707
На Елизабет са си прашки и те сами си се позиционират там. Тя нищо не навира.  Сега защо ги използва само тях е друг въпрост, но си е традиция в жълтото племе.

# 708
Може да направим корица колаж от задници и да гласуваме за най-готиния Grinning

# 709
Добре де, ако Валентин или Милена се бяха върнали с жълтици вместо предимство дали щеше да им се размине така... тя хубаво си направи сметките, че не й трябва предимство, защото има имунитет и й е все тая дали ще ходят на елиминации, ама чаааак пък така да го пропуснат всички покрай себе си.... за мен беше супер егоистична постъпка. За опашката не знам, но играта като ти е нагласена за способностите, няма какво да се перчиш. Като цяло Паулина ми е топ анти и далеч ми надминава Мани дори. Някак си симпатизирах на сините по дифолт от миналата година (много ги съжалявах в С2), вече не.

# 710
  • Испания
Странно ми беше Милена какво се разквича от радост, че Паулина е взела грошовете. Работи цял ден като гламава с Валентин, оная се прибира с грошове и настава неистова радост. Милена и тя не знае на кой Господ се моли.

Бау!

Скрит текст:

# 711
От промото ми се струва, че Бойците няма да завършат, щото не могат и да започнат. Smiley Освен да ги обвинят, че саботират играта поставяйки индивидуалист като мис Мигла на първи пост и целят да я номинират. Тук могат да се правят договорки, но зависи колко са съгрешили и отклонили от сценария.
Ох, не мога  GrinningJoy

# 712
Моите фаворити са Борис и Морунов. Не вярвам някой от тях да победи, но ги искам на финал.

# 713
Мъжки или женски?

# 714
  • Вестерос
Искам да спечели Мартин предаването

# 715
Мъжки или женски?

Каквито искате Simple Smile

# 716
  • London
Кремена толкова ли го е закъсала се чудя? На последната снимка прилича на съмнителна стопаджийка......

# 717
Моите фаворити са Борис и Морунов. Не вярвам някой от тях да победи, но ги искам на финал.
И аз, те заслужават най-много!
Линията с отшелника ми е супер скучна и нагласена, ниюо лично против Мартин, но сякаш ми е от друго предаване, забравям че съществува.
Сакън, не искаме корица със задници, нали сме женски форум.

# 718
Ако ще ни показват в близък план телеса, не е зле да се бръкнат да купят на участниците по още един екип, когато първоначалният вече не им става. На червените клиновете им стоят като шалвари,  някои от другите отбори заприличват на наденици - Поли снощи все едно беше взела на заем горнището на Милена.

# 719
На промото се вижда, че не само на Мани се помага на халките, ами и на тризначката от сините. Виждат се ръце под краката и при преминаването на халките.

Общи условия

Активация на акаунт