💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 761
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Неделчо досега си е мислил, че е единственият, който има стратегия... Боже, Боже... JoyJoyJoy

# 1 081
  • Варна
Много се смях на комплиментите на Симеон спрямо Красима. Човекът се чуди как да и почеса егото и как да я загради, тя му вика " виж месото". Видимо и стана неудобно.
А пък сценката Симеон- Борис ми напомни на кръчмарските сценки дето пиянките се гледат в очите и се обясняват колко се уважават.
Елизабет- Андрей като малки змийчета нещо си съскат.

Честита победа на приключенците.
Нищо неочаквано на съвета на червените. Утре ще стискам палци за жълтите момичета. Simple Smile

# 1 082
  • София
Що за отношение е това на Ралица? Дори Елизабет не е пробуждала такава агресия (Sweat Smile) у мен, каквато тя  пробуди на този съвет. Това пред нея са хора и независимо от представянето им в игрите, залужават уважение. Защо говори като на малоумни на Кремена и на Неделчо? Тя, чието IQ е едноцифрено число.

# 1 083
Стоян: онзи ден плуваме двамата със Мани и Кремена е по-слаба! А аз помня, че той Мани я носеше на гърба си във водата и Димо ги нарече ''Стоян и малкото му'' все едно са видри. Какво ставаааааааааа
JoyJoy
Имам чувство, че Стоян вече страда от Стокхолмски синдром...

# 1 084
# 1 085
Добре де, сериозно ли такова промо за утре?

# 1 086
Красима качи килограми в резиденцията, в началото не изглеждаше по този начин, който не е точно много добре.
За мен по тъпо е да наричаш някого мърша, например.

# 1 087
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да де, той Стоян имаше в предвид, че дори и с Манка на гръб пак е по-бърз от Кремена.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 23:55 от Нарцисчева

# 1 088
Според мен Мани и Елизабет ще се върнат. Играта ще е между Кремена и Красима и Красима ще отпадне.

# 1 089
  • София
Според мен и двете са се надявали да няма мъж номиниран, защото взаимно са си най-добра конкуренция за битка.

# 1 090
От всички искам само Красима да се върне.

# 1 091
Красима качи килограми в резиденцията, в началото не изглеждаше по този начин, който не е точно много добре.
За мен по тъпо е да наричаш някого мърша, например.
Това също, но то пък съвсем няма нужда от коментар. Говоря за това, как изглежда сега. След предаването.

# 1 092
Това на финала апарат или  линейка ли беше?

# 1 093
От целия епизод единственото нещо, което все още ми е пред очите това е Кремена, нейните устни, вежди и сбръчканото й чело. Наистина не чувах какво говори. Как е възможно да се докараш до този вид? А като си отвори устата..... На битката утре съм тя да отпадне, даже не за Елизабет. Кремена ми е абсолютен фаворит в антикласацията.
Надвам се Красима да се спаси. Като гледах промото в сянката съм убедена, че видях кокчето на Елизабет, но не знам, в коя част на битката беше. Безумно тежка изглежда като за чисто женска битка. Няма баланс, няма крепене на кубчета и менци. Странно решение на продукцията при положение, че 2 от четирите са с шини на краката.
Андрей и Елизабет изглеждат жалки. Смехът на Елена ми се струваше крийпи, но Елизабет я бие по всички параграфи. Симеон не смятам да го коментирам. То направо безумно.

# 1 094
Според мен обаче флиртът на Симеон беше по-скоро с цел. Много е надъхан за стоте бона и си личи.

Общи условия

Активация на акаунт