💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 744
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 170
Андрей и Елизабет не ме дразнят изобщо, и аз искам да ги гледам на терен.
Надъхвате си се едни други тук, без да знаете защо. А, да, май заради внушенията на Алекс.
Да, "Победителят-математик" спомогна много Sad

# 1 171
Монката само дето не каза:
-Глей сега, може да си силиконка и кифла но ако кажеш,  може да се сбориме. Ако нямаш нищо против де...
И ако не беше Христина...

LOL

# 1 172
Много нескопосана свалка беше.
Симеон: Ти за мен си идеалната жена, нищо, че си силиконка!
Красима: Я виж месото Joy

# 1 173
  • Испания
Чудя се, че приемате думите на Симеон сериозно. Чудили са се каква още нишка да вмъкнат, дали са му тази нелепа роля.

Сигурна съм, че името на Алекс е в устата и на продукцията. Колкото и да е мъчно на много хора, единственият участник с топки. Всички останали - лаладжии.

# 1 174
Изпревари ме. Тъкмо мислех да напиша - да не забравяме че сигурно такъв е бил сценарият който са му дали на Монката.

# 1 175
Чудя се, че приемате думите на Симеон сериозно. Чудили са се каква още нишка да вмъкнат, дали са му тази нелепа роля.
Сигурна съм, че името на Алекс е в устата и на продукцията.Колкото и да е мъчно на много хора, единственият участник с топки. Всички останали - лаладжии.
Дали Алекс е в устата на Продукцията не знам.
Но знам, че Продукцията е в устата на Алекс.

За топките съм съгласен.

Отново аршина играе Simple Smile
Думите на Симеон и цялата сценка с Красима е дело на Продукцията. Така е.
Но каква е разликата със Стратимир и Рабухчиев около Поли и козите докато Валентин и Милена "работят" в двора и после синхрон от Валентин с оплакване ? Не е дело на Продукцията и се осъждат играчите Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 11:04 от Bengun

# 1 176
  • Испания
Тези от "На кафе" дали не четат тук! Писах след предпоследния отпаднал, че могат да канят напусналите и да запълнят половин час от тъпото си предаване. Досега ги интервюираха за 3-5 минути извън студиото. Сега Семира е в студиото.

# 1 177
И аз не искам да си ходят Елизабет и Андрей. Като атлети са най-добрите играчи и на битките няма лигавене. Другото го прескачам. Като цяло всички жълти заслужават да останат. Тези, които провалят качеството на битките са Мани и Кремена. Но Мани сигурно и рекорда на Ванчето ще бие за най-много индивидуални победи.

# 1 178
Аз изобщо, ама изобщо не се настройвам срещу Елизабет заради думите на Алекс. Настройвам се, защото имам очи и виждам, че е злобна и гадна. В игрите е ок, раздава се, добре се представя, но не е от най-силните жени, които съм виждала в предаването. Дори в този сезон не виждам как Елизабет превъзхожда Милена да речем. В някои компоненти може и да е по-добра, но Милена е по-комплексна.
Но да не ми ги говорите такива, че била много малка и един вид било нормално да е такава лигла. Ами не е. Все пак е на 21 (ако не бъркам), не на 15. Красима е на същата възраст, а не съм забелязала да е толкова инфантилна. Габриела беше пък на 20 и също не се държеше като пубер. Дори Елизабет само да се лигавеше - по щях да го приема и да не ми прави впечатление. А тя хем се лигави и се прави на мъничка и сладичка, хем не спря да съска - малко змийче. Такова поведение ме отвращава и освен че не мога да приема човека несериозно, не мога и да се насладя на играта му. Колко по-добре би било да не й дават коментарите...
За Андрей няма спор - страхотен играч е. Харесва ми да го гледам на терена. Абсолютно заслужено ще е, ако победи. От мъжете за мен е най-добър, следван от Неделчо и Морунов. Като характер на моменти ме кефи, но други пъти ме дразни. Ако не беше лепнат за лиглата, грешка нямаше да има. Не ми се струва нормално някой като Андрей да има толкова общо с човек, който и на акъл,и на поведение е толкова различен. Освен нехаресването на Красима (което при Елизабет си е клонящо към омраза поради неизвестни за мен причини), не виждам какво свързва Елизабет с Андрей.

# 1 179
  • София
Soney, много се забавлявам с гифчетата ти. 😂

Ако изнамериш тиковете на Ралица, докато се караше на Алекс, пък той вместо да се трогне си тръгна... Толкова беше възмутена, че чак раменете ѝ подскачаха. 😁

# 1 180
Скучна игра. Неделчо като гледал и разузнал предните сезони трябваше да се самопредложи за колелото. Трябва висок човек за най-важната част - навигацията на топчето. В случая Мани им е толкова безполезна, че решиха позицията в колелото за лесна. А тя куцукайки все щеше да крета до колелото. Smiley

Най-интересната част бе оставена за последните 10 минути. Симеон ще влезе в историята с тази култова антисвалка. Satisfied  Надвесен като психопат над Красима-ядящата змии. О, йеее, бейби! Smile
И оператора седнал на масата, чака да разиграят този жалък любовен етюд, преливащ в статегия за бъдещо оцеляване.
На 5 метра от барбекюто Бети палаво замерва с ластик за коса Андрюша. Smile Момичето определено си флиртува от известно време.

Все ми едно коя ще се върне. Мани е сигурна. Лично аз предпочитам Бети и Красима да са, че поне играят в игри на Волята.

# 1 181
  • Където морето целува небето...
Аз вчера от накои думи на Красима останах с впечатление, че това с Елизабет е точно това, което и мислихме. Малкото не може да понесе, че не е център на вселената, както явно е свикнала в личното си обкръжение. Явно е, че Красима е по-атрактивна и явно по-желана за събеседник и от там тръгна "намразването" ѝ от Елизабет. Джуджито да се замисли защо и да промени малко поведението, защото само с пъхане на гащи в дупето не става. Може да има само ползи от това!

# 1 182

Елизабет и Кремена играят чува се пъшкането на Елизабет и се вижда сянката н а  Кремена.
Оставам с чувството , че в линейка качват Елизабет.
Явно това е и причината ѝ после да е блокирала нейния отбор в инстаграм.

И аз си мисля, че ще прецакат Елизабет на елиминациите и ще отпадне. Има причина да блокира съотборниците си.

И каква е тази причина? Тя си е виновна че отиде на елиминации.Боби им каза да гласуват за него.Да беше гласувала за него и нямаше да е на елиминации.

# 1 183
Гледахте ли като какъв се е изявявал Стратимир? С някаква дрифтърка се вози извън колата с един нож и реже дини. Голяма глупост е, хиля с с глас. Той нали уж предприемач в Канада беше?
https://www.youtube.com/watch?v=F9cw4RULIxY

# 1 184
Аз вчера нещо не ги разбрах тези врътки за съвета. Всички се сърдиха на Симеон, че номинирал Елизабет, ама не беше ли тя първа, която прецака уговорката? Или тя не е знаела? Че нещо се обясняваше, че не се била уговаряла с никого... Иначе тя и Андрей напоследък ми приличат на Паулина и Паулин, но не са толкова прости. Андрей яко беснееше вчера, че са му номинирали мишленцето.

Общи условия

Активация на акаунт