💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 709
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 140
На мен пък Жълтите са ми най-симпатични. Елизабет наистина не е много симпатична, но ми харесва като силен играч. Андрей ми е прекалено безличен, все едно, че не присъства. Неприятно впечатление ми направи как още от първият миг се заяде с Красима. Борис ми е симпатичен. В това племе ми харесва това, че всички са атлетични и отношенията им са по-цивилизовани отколкото в другите племена.
Сините мисля, че също се кротнаха след като я няма Семира. Тя непрекъснато ги бунеше, вечно мрънкаше за нещо и ги настройваше един срещу друг. От тях най-много ми харесва Горилката - на външен вид, разбира се.
За Червените просто ми е беден речника.

# 1 141
Морунов сътвори два уникални бисера:
- Кое надолу?
- Кои сме "двете момчета"?

# 1 142
  • София
Браво на Вальо!

Гласувах за Мани и Елизабет.

Голямата загадка за мен е какъв ще е регламента утре, защото следващата седмица трябва да започна втората фаза с две племена. За мен отшелника твърдо ще го запазят за третата финална фаза с едното племе. Така че при предстоящото претопяване на едно от племената, двете нови племена трябва да са с равна бройка участници. По тази логика утре трябва да отпадне само един. Т.е. да се върнат към класическия вариант, първата и втората да се спасят, а третата и четвъртата да имат елиминационен дуел. Така ще останат 14 човека (в момента са 15) и двете нови племена ще са 7 на 7.
Ако утре има двама отпаднали, един директно и един с поправителен при Мартин, то ще останат 13 човека и няма да могат да ги разделят наравно.
Мани ще е първа. Сигурно ще редят нещо и на нея някаква част ще е наредена или изометрия с промяна на стойката и при нея тази промяна да е по-бавна. Абе не знам, нещо с което да може да се справи, а предимството е презастраховка, защото срещу нея ще са двете прими на жълтите.

Понеже знам, че няма как да изпуснат Мани (дано ни изненадат ама надали), то искам да си ходи Кремена. Ужасна е за гледане и в игрите е трагедия.

Симеон еволюционно не е мръднал от прачовеците. Никакъв сценарий не е това, толкова му е капацитета. Не знам какво сте очаквали от мутра... За мен е ясен още от самото начало на играта. Дадох му шанс за две кратки седмици от немай къде, но отново се срина.

# 1 143
  • USA
Eeйй,пак измислиха как да спасят Мани.Става тоолкова противно това предаване,че ако не са 2-3ма участници,няма и да го гледам.
То не бяха имунитети,то не бяха двойни гласове,то не бяха игри точно като за нея,защото освен да балансира кубчета,за друго не става..и за капак,сега й дават предимство.
Тупарев,чия любовница е Мана,че толкова я крепите? Дай лиценза на някой друг,защото ти ставаш само за Биг Брадър помии.

# 1 144
  • София
Силно се надявам Кремена да си ходи, пълна скръб е и за гледане, и за слушане. В игрите хич я няма, прав беше Стоян.

Смях се до сълзи с излиянията Симеонови и коментарите тук. Не знам театро или не, но то си му идва отвътре на човека, напъна се да я похвали Красима и главата му роди праисторически комплименти. Grinning

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 07:49 от лято!

# 1 145
От промото се вижда :
Мани и Прасима са се спасили.
Елизабет и Кремена играят чува се пъшкането на Елизабет и се вижда сянката н а  Кремена.
Оставам с чувството , че в линейка качват Елизабет.
Явно това е и причината ѝ после да е блокирала нейния отбор в инстаграм.

# 1 146
  • Испания

# 1 147
# 1 148

Елизабет и Кремена играят чува се пъшкането на Елизабет и се вижда сянката н а  Кремена.

И аз си мисля, че ще прецакат Елизабет на елиминациите и ще отпадне. Има причина да блокира съотборниците си.

# 1 149
  • София
Тя цял сезон ги плю зад гърба им, без реално да са й направили нещо, как няма да ги блокира от срам какви ги е плещила.

# 1 150
  • Испания
На кривата ракета космосът ѝ е крив.

# 1 151
Та кой е номиниран от Бойци?
Кремена и Мани. В промото показаха кадри от тежка битка между последните две (не се разбра кои са) и имаше лекарски екип на терен.

В анкетата гласувах за Красима, защото искам тя да се върне. Дано ни изненадат - тази седмица е една добра седмица, в сравнително напреднал етап на играта, Мани неочаквано да отпадне.

# 1 152

И аз си мисля, че ще прецакат Елизабет на елиминациите и ще отпадне. Има причина да блокира съотборниците си.
И какво са й виновни съотборниците дори да са я прецакали на елиминацията? Това не е причина да блокираш някого, а единствено показва още повече колко пари струва.

# 1 153
Не харесвам Елизабет и ми е безразлично дали ще напусне тази седмица. Не съм фен и на Красима.
Красима е двулична и неискрена. Пред камерите казва: " Елизабет не ми е конкуренция, аз я превъзхождам". Тогава защо я номинира?

Симеон направи нескопосана свалка: Красима, ти си имаш някои кусури: падаш си силиконка и леко кифла, а ма иначе ставаш, искам те, ама много! Но ако не ме искаш за гадже, поне да си направим коалиция тук за играта. (Може да го закъсам и да ме номинират).

# 1 154
Държа си на прогнозата, че Кремена е пътник.
Кремена е химик. Като нищо може да и стане лошо ако влезе в черната зона по време на играта.
Вярвам, че Елизабет ще и подпечата командировъчното за край на зеленото училище днес.

Предположение, без да съм чел/гледал спойлери.
Не мисля, че Красима,Елизабет и Мани ще отпаднат тази седмица.
Залагам за Милена или Кремена, съответно ако Приключенците или Бойците загубят днес.

Общи условия

Активация на акаунт