💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 8 (17.10. - 24.10.2021)

• 80 703
  • 1 784
  •   1
Отговори
# 1 110
Жалко, че г-н Велики не е имал възможността да участва в първи сезон на ИВ, защото е идеален кандидат за Весковата дружинка.

# 1 111
Мани за 50 гроша си купи предимство, което ще я направи сигурно отново първа и ще й дадат пак 50 гроша. А на Елизабет, която има 100 още нищо не са предлагали и е също на битка.
На Семира за 100 гроша предложиха парти за всички, с на Паулина за 150 да храни 3 дни всички, грошовете на Стоян обаче са си само негови и не може да ги ползва…
Стоян не иска да ги ползва за себе си грошовете.
Днес му беше първи опит да получи нещо срещу тях - искаше предимство за битката за Територия, но Ралица го отряза.

# 1 112
Симеон много смотан, чак не е за вярване. Красима как тактично му изтърпя тирадата или май по-скоро остана без думи.

# 1 113
  • London
Мерси. Е пак само жени на елиминация. Явно сме много кухи парчета женския пол. Все пак си там за едни 100 бона .....ама явно не го мислят това много.

А промото за утре някой ще разкаже ли.Kissing Face

# 1 114
100 гроша за предимство в битка са малко, но за имунитет за 2 седмици стигат. Да им имам сметките.

# 1 115
  • София
Та кой е номиниран от Бойци?
Кремена и Мани. В промото показаха кадри от тежка битка между последните две (не се разбра кои са) и имаше лекарски екип на терен.

В анкетата гласувах за Красима, защото искам тя да се върне. Дано ни изненадат - тази седмица е една добра седмица, в сравнително напреднал етап на играта, Мани неочаквано да отпадне.

# 1 116
Безумно тежка изглежда като за чисто женска битка. Няма баланс, няма крепене на кубчета и менци. Странно решение на продукцията при положение, че 2 от четирите са с шини на краката.
Точно това ме кара да вярвам, че шинираните не участват тук. Или и двете са се спасили или едната е отпаднала директно.
С предимството на Мани е почти сигурно, че печели, докато Елизабет може да отпадне без дори да ѝ предложат нещо срещу грошовете. На жълтите досега не са предлагали нищо, само на Мани и Стоян, и Паулина, Семира намаза покрай нея една торта за всички.
Почти съм сигурна, че ще задържат Мани заради скандалите и Красима, заради любовната интрига. Залагам на елиминация между Кремена и Елизабет.

# 1 117
  • София
Красима ми хареса как го отряза Симеон. Първо го изгледа недоумяващо, че интимничи  като я пипа по ръката. След това с обяснението си, директно му каза да спре и да ходи да си гледа месото. Запази достойнството на приятеля си. Това не означава, че ако се върне, няма да продължи да играе с него, но ясно му показа, че не иска друга близост.

# 1 118
  • Варна
А промото за утре някой ще разкаже ли.Kissing Face
Кърти, носи и с линейка извозва.

# 1 119

Надвам се Красима да се спаси. Като гледах промото в сянката съм убедена, че видях кокчето на Елизабет, но не знам, в коя част на битката беше. Безумно тежка изглежда като за чисто женска битка. Няма баланс, няма крепене на кубчета и менци. Странно решение на продукцията при положение, че 2 от четирите са с шини на краката.
Залагам на елиминация между Кремена и Елизабет.
На промото ми се видя, че по краката и на двете участнички няма нито шини, нито татуировки - за мен са точно Кремена и Елизабет.

# 1 120
  • Испания

Цитат
Единственият път, в който симулирах, беше всеобщо решена стратегия. Когато понтонът беше на 200 метра и беше ясно, че ако тръгна да плувам, ще забавим играта много, решихме да вляза и да се направя на крампирала. Всъщност се получи полусимулация, защото когато минавах стълбата си нараних краката и когато влязох във водата се получи като крампа. Не беше болка за умиране, но стратегията се оказа печеливша, защото победихме и отидохме на резиденция. След това си счупих палеца на десния крак и фалангата и все още не съм се възстановила.

Имам много какво да кажа за интервюто ѝ, но ще замълча. Тази жена не знае какво говори.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 23:24 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 121
  • London
Стоян: онзи ден плуваме двамата със Мани и Кремена е по-слаба! А аз помня, че той Мани я носеше на гърба си във водата и Димо ги нарече ''Стоян и малкото му'' все едно са видри. Какво ставаааааааааа
JoyJoy
Имам чувство, че Стоян вече страда от Стокхолмски синдром...

По-скоро се надява да намаже.Joy

Какво нещо са татуси и шини ....не може човек вече едно загадъчно промо да направи ама ха.Joy

La Vikinga, а тая линейка да разбирам ли, че ще извозва Кремена или Елизабет?Head Band

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 23:21 от La Catrala

# 1 122
  • София
На промото ми се видя, че по краката и на двете участнички няма нито шини, нито татуировки - за мен са точно Кремена и Елизабет.
Бих се радвала, но не искам да се обнадеждавам. Sweat

# 1 123
Скрит текст:
От промото видях че Елизабет ще се участва и във втората за епизода битка, а нищо чудно и да отпадне. Много ясно се виждаше сянката и в пясъка (познах я по прическата - кок ).

# 1 124
Да, много много вероятно да си права. +100 гроша за Елизабет, освен ако не се е обадила контузията и.
Няма да си променя гласуването в анкетата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт