🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 199
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Вероятно Ивайло и някоя от сезона е наш.
За ратаи.
И аз още гледам.

# 106
Не са всички, diziler. Има специална серия "Вкусът на Фермата", но определено има продукти, които са БЕЗ това лого. Дори май те са повечето. Погледни меню "Продукти".
Така да е, съгласявам се.
Гледам със закъснение... Ивайло ме кефи, хаха... "Повелителката на светлината и Мис Глина", хахахахахахахахаха

Мис Глина, как съм успял да го пропуснаа Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 107
  • на село
И " Кой изяде стафидите"? Grinning
Показаха ли, та да разберем отговора на този сублимен въпрос.

Ивайло и мен ме дразни, винаги е на въпреки, все много знае и все контра, ако един каже бяло, той ще изкара една реч  и ще каже черно е.

# 108
Мис Глина Grinning И тази ми е много анти... Божеее, то остана ли някой да не е анти.. чувствам се като голям хейтър покрая този сезон Grinning Ивайло има едно тънко чувство за хумор, на моменти успява да ме разсмее, но е мрънкалоо... не се трае!

А Мис Глина опяваше нещо в началото, че Цоньо го няма, че липсва. А баш тя гласува за него и то с довода, че е загубил авторитета си и мъжкото в себе си. Как не се усеща колко е лицемерна, надали ще трогне някой с тези глупости!

# 109
Докато чаках да мине добрата фея с линковете, погледнах малко стари епизоди.

Кой беше писал, че Теди изглежда много добре? Diavolo? А може и аз да съм бил. Както и да е.
Ами как няма, като кожата й е винаги отлично хидратирана с тия постоянни сълзи.

Видях и една сценка с Цвети. Чула, че Андрей хули Цоньо за доенето и вдигнала и тя крак да се репчи. Знанията, годините, това-онова, как излязла кравата, когато не трябва. Ама че невъздържано същество (имам предвид Цвети, не кравата).

Посмях се, сега ще трябва да гладя ризи, епизода от тази вечер друг път ще го гледам. Лека нощ на всички, за които е вече нощ.

# 110
Чавдар може би ще прати Ивайло и Цветка ратаи. Ивайло, щото е отврат, а Чавдар не се плаши да наказва. Цветка, за да я раздели от Виктор, защото той харесва Виктор въпреки всичко, възгледите им са подобни. На Виктор сигурно са като на младия Чавдар, та в тази връзка, ще го "защити" от Цветелина, като я отдели от него, за да може той евентуално да се осъзнае пък и да я види с по-други очи отстрани.

# 111
Ивайло изобщо не е отврат, просто казва доста истини.

# 112
Да си ги завре тия "истини"... Ужасен човек! Рядко някой по телевизора ми е бил толкова противен.

# 113
  • Варна
И на мен Ивайло и допада. Харесва ми че е все на въпреки. И добре че не ми е в къщата, но за участник във Фермата си е екстра.Trollface

# 114
Не знам по каква причина, обаче и аз откривам нещо в Ивайло, което го прави симпатичен за мен. Съгласна съм напълно с Хексе. Интересен и колоритен участник е. Стига да не ми е в обкръжението.

За избора на ратаи залагам на Ивайло и Лора/Цвети.

# 115
Посмях се със Стафидагейт, даже и аз си представих как отчето открива беседата със “Скъпи братя и сестри, кой изяде стафидите?”

Ивайло имаше попадения днес, но пак не го харесвам. Искам го дуелист, ай дано!
Чавдар се е забавил с раждането си стотина години. Дали наистина така мисли за жена си, за дъщерите си или е повече поза?! За Дафовска съм сигурна, че знаеше, то дали има някой да не го знае това, но да победи щеше да провали целия му план как да изглежда фермерството му.

Забелязвам следната тенденция във фермите последните години - колкото повече осигурени условия за живот и по-малко работа имат, толкова повече време им остава за любовни трепети. В първите сезони нямаше толкова любов, ама то и време за такава нямаха, че щяха да спят под открито небе, ако не бачкаха.

# 116
Мис Глина, как съм успял да го пропуснаа Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Хаха, изпуснал си Енергийната светлинна фея и Червенокосата фурия - Мис Глина?
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/35385/fermata-2021/fermat … zod-32-18-10-2021
66мин,30сек. (или минус 6 мин., ако показва обратния брояч), дано имаш нерви за рекламите Grinning

# 117
Хаха, изпуснал си Енергийната светлинна фея и Червенокосата фурия - Мис Глина?
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/35385/fermata-2021/fermat … zod-32-18-10-2021
66мин,30сек. (или минус 6 мин., ако показва обратния брояч), дано имаш нерви за рекламите Grinning

Хораа научете се - AdBlock е решение на всички проблеми с тези реклами поне на компютър/лаптоп. Grinning

# 118
Не знам аз ли гледах по- внимателно или епизода беше по- интересен, но днес имаше от всичко по малко. Даже Живка живна тия дни Wink много ми харесва Любо . Много е спокоен и много хубаво говори с Ромео. Кирил си гледа кефа и хич нищо не може да го събори. И него харесвам. Георги е съгласен всеки да си мие чашата.... Защото той пие от бутилка. Това човек само на масата го виждам аз. Все на тоя ъгъл клечи

# 119
Бре, как бързо се смени политическата система във фермата...почти като в държавата преди време.Simple Smile Вече съвсем ми се затвърдиха съмненията, че отпадналите участници не определеят сами кого да предлагат за фермер. И това предаване ли си има сценаристи? Чавдар не искаше да е фермер или поне така трябваше да изглежда. Опита се да подведе жените във фермата, а сценаристите -  жените в темата. Това ми хареса, червена точка за сценаристите. Червена точка и за Ваня, че защити позицията на Лора. Но викторините са все по-голям провал. Точките се трупат главно от противниково незнание. Тц, тц....общата култура на фермерите се топи като айсберг пред очите на Грета Тунберг.Grin А и пряката фермерска демокрация вече е под заплаха. Ивайло в ролята на анархо-либерал ще я бори. Да си кажа честно, не знам има ли анархо-либерали и какво изповядват, ама и Ивайло ще е в роля, та сетая.Laughing Предполагам, че в края на тази седмица, почитателите на пряката демокрация като форма на управление, ще са намалели с няколко.Laughing
Хубав епизод отново и поучителен..в различни отношения.
Ивайло наистина има добро чувство за хумор, но вкиснатото му изражение и поведение неутрализират тази му хубава страна. Иначе и по време на последния двубой имаше някакви остроумни попадения за избягалите кози - че били на зелено училище и т.н.Smiley
А кой отвори и изяде стафидките?Laughing

Общи условия

Активация на акаунт