И тази ми е много анти... Божеее, то остана ли някой да не е анти.. чувствам се като голям хейтър покрая този сезон
Ивайло има едно тънко чувство за хумор, на моменти успява да ме разсмее, но е мрънкалоо... не се трае!

много ми харесва Любо . Много е спокоен и много хубаво говори с Ромео. Кирил си гледа кефа и хич нищо не може да го събори. И него харесвам. Георги е съгласен всеки да си мие чашата.... Защото той пие от бутилка. Това човек само на масата го виждам аз. Все на тоя ъгъл клечи
Вече съвсем ми се затвърдиха съмненията, че отпадналите участници не определеят сами кого да предлагат за фермер. И това предаване ли си има сценаристи? Чавдар не искаше да е фермер или поне така трябваше да изглежда. Опита се да подведе жените във фермата, а сценаристите - жените в темата. Това ми хареса, червена точка за сценаристите. Червена точка и за Ваня, че защити позицията на Лора. Но викторините са все по-голям провал. Точките се трупат главно от противниково незнание. Тц, тц....общата култура на фермерите се топи като айсберг пред очите на Грета Тунберг.
А и пряката фермерска демокрация вече е под заплаха. Ивайло в ролята на анархо-либерал ще я бори. Да си кажа честно, не знам има ли анархо-либерали и какво изповядват, ама и Ивайло ще е в роля, та сетая.
Предполагам, че в края на тази седмица, почитателите на пряката демокрация като форма на управление, ще са намалели с няколко.

Препоръчани теми