🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 319
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 285
  • ВАРНА

...  и другото, което е странно, че самият Георги тръгна да го разглася на Любо, вместо да си мълчи, че поне беше късметлия, че и Ваня, и Красимира му го казаха спокойно и лично, а не истерясаха на всеослушание.

Презастрахова се, ако Краси или Ваня споменат нещо пред другите и се разбере, че не е единичен случай. Което ме навежда на мисълта, че прекрасна осъзнава, че не е много ок и " бащинско" това, което прави ...

# 286
Не харесвам "управлението" на Чавдар, защото до него се стигна поради липса на управление и правила в тазгодошната Ферма. Хайде, мерси и тук от брадърски психо екперименти... живота в реала, власт, управници, кебапчета и чалга.
И все ми е едно, ще успее ли "демокрацията" в шоу за 100 000 лв.

Чавдар започва органично и визуално да ми става противен с мимиките и надменната си муцуна, а с този тих намилащ глас съвсем ме нерви.
Георги като пийне и се превръща в сериен целувач. Как отрече като Краси го пита. Че и Любо по челцето целунал. Не знам извратеняк ли ще се окаже, но ми прави впечатление, че търси някакъв допир, контакт. Съгласява се с тоз-оня, изобщо с всеки който му обърне малко внимание, търси едно мъжко съзаклятничество, но пък и мъжете не го отразяват сериозно. Да не кажа, че май се опитват също да го избягват. На масата до Чавдар - "да, да, така е" и дава да чукне ръка Чочо, тип здрависване, но той пък се поколеба и неловко удари юмрук в дланта на Гошо.

Сутринта закусваха спагети със захар Smiley
За чашите не си обяснявам, там определено не беше бойкот. До възпитание е, възрастни хора да си оставят мръсните съдове на масата или в мивката.
Направи ми впечатление, че стоялите до 2 през нощта и пречели на Чочи, бяха на линия рано сутринта.

За избора ясно - трима гласували против Чавдар + Стефан.
Мартина по зелени гащи-бразилиана е гледка която няма да забравя, а бих искала. Smiley Краси все едно 80-те Флашданс ще танцува.
Игрите не ми харесаха и жалко, че ги подредиха по този начин. Исках и мъжете да се борят, а третата обща да е рашаващата.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 13:56 от Cafelate

# 287
Аз искам да видя игра с мъже по слипове.

# 288
Чавдар започва органично и визуално да ми става противен с мимиките и надменната си муцуна, а с този тих намилащ глас съвсем ме нерви.
Сетих се как говори Ханибал Лектър...

# 289
Не харесвам "управлението" на Чавдар, защото до него се стигна поради липса на управление и правила в тазгодошната Ферма. Хайде, мерси и тук от брадърски психо екперименти... живота в реала, власт, управници, кебапчета и чалга.
И все ми е едно, ще успее ли "демокрацията" в шоу за 100 000 лв.
За мен експериментът с такова управление е полезно за шоуто,  защото допълнително ще катализира различията между фермерите. И имам едно на ум чия е идеята за него - на Чавдар или на И&А

# 290
Чавдар с това менче, все едно Мика Зайкова гледах. Благодаря!
Сетих се как говори Ханибал Лектър...

С Хопкинс? Щото с Микелсон не съм го гледала Smile

Аз искам да видя игра с мъже по слипове.

Тези двамата или? Че Георги не ща да го гледам по слипове. Smiley

# 291
Cafelate, много ме разсмя с Краси от Флашданс. Grinning Но тя изглеждаше 100 пъти по-добре от Мартина.

Впечатление ми направи и това, че на Красимира по-скоро й беше неудобно, че е по бански и всички я гледат, и само си оправяше банския на дупето. Докато Мартина се чувстваше готина и искаше да се покаже пред всички...

Dara888, аз си поръчвам само Пламен по слипове. Grinning

# 292
  • Пловдив
Пу и за мен Пламен по слипове Simple Smile  А Георги задължително с дълги гащи, че хич не ми се ще да си представям, ако е по слипове как ще се чеше на воля, дори и по време на битка. То явно му е някакъв гнусен навик.

# 293
На мен тялото на Вожда повече ми харесва от това на Краси. Стегната е и с тесен таз, което на мен ми допада. На Краси краката й са дълги, но са на хикс.
Колкото до молитвата преди хранене - това е поредната поза, като тази с химна и народните песньовки. Хайде, моля ви се, колко от тези хора казват молитва преди хранене вкъщи. Мазни Тартюфски чупки са това. Ама нали се връзва добре с ремонта на матастира, що да не се направим на по-набожни от папата?!
Герги аз ако съм, веднага го изпявам публично на масата и хич не ми дреме. Тоя е за директно гонене. Ами че утре по време на сън може да реши и да полюби някоя девойка. Хей така -бащински.
Въпреки чеее....от друга страна, тия хватки дето Любака ги направи на Лорка вчера...ако ги беше направил Гошо, щеше да се приеме много, много зле. Чак ме напушва на смях като си го представя.Joy

# 294
Да де,ама Лорчето не спи.И не се дърпа особено,като я гледах.А Ванчето и Краси бяха заспали,а оня ходи и вършее по тях.

# 295
Като цяло е интересно дали тази ситуация с Георги няма да ескалира в нещо по-сериозно, но сега и двете ситуации бяха по-скоро за запълване на екранно време, а не със сериозен фокус. Надявам се да не си е позволявал повече. А и може би подобна тема ще е прекалено "феминистка" за Иван и Андрей. Забелязала съм, че откакто онази кампания за размножаването дето се опитваха да промотират с едни глупави постери из цяла България беше критикувана, сега нещо имат зъб на женски организации Grinning въпреки че аз имам спомени, че кампанията беше иронизирана масово в интернет, не само от кръвожадните феминистки, или както се опитват да го изкарат И&А.

Иначе вероятно жените нямаше да реагират така, ако близостта идваше от Любо, или Пламен, кой знае, но е факт, че поведението на Георги, дори и извън тези моменти, е доста неприятно. Това пипане по оная работа, което вече сте споменали. То е очеизбодно за нас, които получаваме цял ден сбит в час, час и нещо, а какво остава да си му в обкръжението по цял ден, докато ръката му е все там. Ужас.

# 296
Георги очевидно го избива на любов, когато си пийне. Винаги някоя жена го отнася. Миналия път Ваня му направи забележка, сега целува Краси, ама тоя път не по устата, взел си е бележка. Като цяло е нагло, че е виновен, а не спира с това, а говори, че жените се били наговорили. Ако Пламката ги целува така, докато спят, гаранция, че всички ще стават към обяд и ще са усмихнати.

# 297
  • ВАРНА
На мен Георги впечатление на любвеобилен не ми е направил, по-скоро като злобен и отмъстителен изглежда. И е правилен въпроса, ако това си позволява с непознати, когато го снимат, представям си без камери какво би било ... Не е любов това ...

# 298
Искате да кажете, че за вас има значение кой ще ви целува, докато спите? Пламен може да е симпатичен и дори да им харесва, но ако започне да ги мляска, докато спят, едва ли вече ще им е приятен. Това си е психарско поведение.
На мен ми е все едно кой мъж ще вее топки по гащи, докато тича през полето. Просто ми писна във всеки сезон да събличат жените по бански, а мъжете са облечени.

# 299
Ама тия жени като да се събличат доброволно, особено тая дето половината задник и беше извън гащите. Имала тяло... Майкууу! Мек задник, сплескан при това и бутове. Вие очи имате ли изобщо? Ако ви се е сторило, пуснете си го пак и снимки има, та да не се обърквате. Че и красиви черти ѝ бяха открили вчера на тази...
Няма нормална жена на 40, която да се вее по такива гащи, нагъзена в кал и по телевизора.

Общи условия

Активация на акаунт