🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 242
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Най-грозно беше кухите парчета Мартина, Любо, Кирил, Коце и т.н., които ехидничеха за едната кошница, може ли да си толкова прост?! Много е страшно как не се срамуват от тъпотата си.

Едно му признавам на Чавдар, свали маската на Кирил най-сетне 😀

Ваня е най-постоянна в поведението си засега (и Пламен и Лора, но тях не ги дават много), но мисля, че психически няма да издържи много още.

# 451
Чавдар както се възмущава, че другите се излагат с неграмотност и като цяло лош пример давали на подрастващите, с неговата закана навън какво би направил с такъв като Ивайло, даде най-лошия възможен пример - първо, че конфликти се решават с бой, второ, че това се върши скрито (т.е.без да отговаря биячът за действията си и да може да се покрие). И така, ако трябва да сравня колко лош пример дават Мартина и компания или Ивайло, и какво е де факто посланието на Чавдар, няма как да ми замаже очите с патриотизъм и начетеност. Пред камерите демокрация, в понеделник пред отчето смирение, извън Фермата - шамари.

# 452
Не , че образованието гарантира акъл и възпитание,  но се замислих  за жените във фермата, има ли някоя със стабилна професия ?
Винету е козметичка,  Цветка е афилиейтет мениджър 😶😶😶/бивша стюардеса, Лора е дъщеря на тати , Мис Глина е с художествено училище сигурно само,  Ваня е лайфкоуч 😁😁😁, Живка е шофьор, Теодора е жена на мъжа си и прави гривнички от камъчета...
Краси не помня .
Все отбор мадами със самочувствие.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 09:58 от dany_nik

# 453
Права си, но пък тази година за разлика от предишния сезон почти всички говорят правилно, ясно и отчетливо, няколко направо дар слово имат. Георги е простак, но дори и той е формулирал стройни изречения.
Стана ми интересно с отворения въпрос на куиза как от продукциятя биха оценили частични отговори, напр. 3 от 4/ 1 от 4. Като изцяло погрешни, понеже условието е да изброят четиримата, или ще дават някакви точки и ще закръглят (ако е второто - на участник или сборно за отбора).

# 454
  • София
Не , че образованието гарантира акъл и възпитание,  но се замислих  за жените във фермата, има ли някоя със стабилна професия ?
Винету е козметичка,  Цветка е афилиейтет мениджър 😶😶😶/бивша стюардеса, Лора е дъщеря на тати , Мис Глина е с художествено училище сигурно само,  Ваня е лайфкоуч 😁😁😁, Живка е шофьор, Теодора е жена на мъжа си и прави гривнички от камъчета...
Краси не помня .
Все отбор мадами със самочувствие.
И защо не, човек може да се образова, но да не се развива катириерно в същата област. И това е добре, не може всички да са икономисти например. Човек често учи заради себе си.
Същото е и с Чавдар, той е хлебар чете за историята, защото му е интересно.

Аз лично не харесвам Чавдар и не разбирам какво е това самочувствие, че и директно да им каже, че е по-умен от всички там, че знаел повече, защото е живял повече. Не, не е. Животът е шарен, може да знае по история, друг ще знае в друга сфера.

# 455
За да се получи 1 точка трябваше да се напишат 3 имена от общо 4. Ако един от тях беше написал 2 имена, а друг 1 - щяха да са на 0. Ако някой беше написал и четиримата комитопули - 1 т. Аз така го разбрах.

# 456
За да се получи 1 точка трябваше да се напишат 3 имена от общо 4. Ако един от тях беше написал 2 имена, а друг 1 - щяха да са на 0. Ако някой беше написал и четиримата комитопули - 1 т. Аз така го разбрах.
Всеки един верен отговор е точка, независимо на кого. Трима души, три отговора. Минимум 0, максимум 9.  Няма кошница, ако отговорите са 0 или 1.

# 457
Бих попитала и Мирон, но след като се излигави вече на въпроса ми защо излъчват спойлери, предпочитам да питам тук.
Не е далеч времето до 0 кошници, но колкото и да е абсурдно, не вярвам и гладът да мотивира към четене. Според мен е така, защото отпадна алманахът от дуелите.

# 458
  • Разпиляна във въображението
Нямам търпение за следващата викторина с въпроси Simple Smile

# 459
Какво стана с уж романса на Цвети/Виктор?
Повече ми изглежда като изфабрикуван от продукцията, а тя си гледа с влюбен поглед всички мъже.
И вчера каза, че е влюбена, но не във Виктор..

# 460
Това - приел съм го, ми звучи примиренчески. И изобщо не иде реч да се превъзпитава Ивайло в случая, защото същия този Ивайло тук се репчи за всичко, но наистина , в Англия съм убедена, че спазва всички правила и гласът му не се чува. Това приемане ми прилича на поведението на битите от съпрузите си жени- той си е такъв, той иначе е много добър....А благодаря. След вчерашната фиаско на Ивайло, Сия ми залипсва .

# 461
а тя си гледа с влюбен поглед всички мъже.
Ами... тя не е от най-тежките жени...

# 462
Трябва постоянно да има Алманах. Да ги видим тогава кой колко ще се дуе

# 463
А най-добре щеше да е всички да участват в този т.нар. “куиз”. Да се сърдят сами на себе си после.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 13:09 от Butterfly_🦋

# 464
Ами нали гласуваха против забрана за обиди, тогава значи няма никакъв проблем и да не се оплакват, че Чавдар нарекъл Ивайло "палячо".  И за какво превъзпитание иде реч, става въпрос за елементарни правила, като да пазиш тишина нощем, да си миеш съдовете и т.н., които се оказват непосилни за изпълнение и форма на терор над свободолюбивите фермери.
Такива като Ивайло като идат на Запад, и на всяка крачка питат - това тук разрешено ли е, това може ли, колко ще ме глобят...

Също съм от разочарованите от Кирил, вече не ми е фаворит.

Общи условия

Активация на акаунт