🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 51 228
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 525
Да, така каза.

# 526
Знаете ли защо Ивайло на мен ми боде толкова очите?! Защото вкъщи имам един, за когото правилата са, за да се нарушават в негово удобство... Ей сега се движим по бул. Ал. Малинов и всички се движат където трябва, само ние с джипа, се движим в бус лентата! И, казвам ви, ще се сбием някой ден за такива неща... Говоренето ми... Какво говорене, аз си викам най-редовно по тая причина, НЕ помага! И е много трудно когато аз съм отговорен човек, който уважава правилата и се старае да ги спазва, а до себе си имам човек, който има свои правила за всичко. Не може всеки да има свои правила в обществото...
Никой ли не го пребил до сега възпитателно? Изчакай Чавдар ди излезе, че с мъдрост да го набие, в тъмното без камери.

# 527
Не, не, ще гледаме после снимки на трапеза у Цоньо да се прегръщат всички 😀 Като след всеки сезон.

# 528
  • Стара Загора
Не се обиждам, просто трудно пиша от телефона хахаха натисна ли запетайката и всеки път става лудница
   Разбирам. Всичко е ОК.

# 529
Днес ми е тръгнало да воайорствам, та не се сдържах.😌
Скрит текст:
Не знам, дали жената на Чавдар е богиня, но съпругата на друг участник - е.
Не познавам лично Кирил, имаме общ приятел във ФБ и попаднах на профила на жена му. Как пише тази жена! Толкова топло и уютно е на стената и, че ми се иска да я познавам. Да си седим и да си говорим с часове. Хубаво семейство са, много! Няма да пусна линк, защото от публикуваното ще се разбере докъде е стигнал Кирил и ще ме линчувате. 😁  

# 530
Най-грозно беше кухите парчета Мартина, Любо, Кирил, Коце и т.н., които ехидничеха за едната кошница, може ли да си толкова прост?! Много е страшно как не се срамуват от тъпотата си.

За едната кошница бяха прави, защото уж знаещите и четящите Алманаха за пореден път се връщат само с една кошница. Поправете ме ако греша, но мисля че повече от една кошница досега не са печелили за четири седмици.

Ако утре нечелите и незнаещите Мартина, Любо и Кирил отидат на куиза и се разберат един от тях да отговаря само с отговор А, другият само с отговор Б, а третият само с отговор В, то със сигурност ще дадат 3 верни отговора и ще спечелят тази една кошница без четене.

Въпросът е защо уж челите Алманаха и биейки се в гърдите колко са любознателни - не могат да дадат верни отговори за поне две кошници. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 531
Вчера имаше отворен въпрос, досега давали ли са такъв?

# 532
Фермата днес може да започне по-рано. Защото и турският сериал започна в 19.55, а не в 20.05, да видим какво ще измислят...

# 533
  • София
Всъщност на предпоследния куиз Чавдар даде 3 верни отговора и това им бяха 3те точки за 1 кошница. На последния пак Чавдар даде 2 верни отговора, а Георги и Ваня по един. Оказва се, че Чавдар има главна роля за спечелване на храната.
Чакам групата на ехидно смеещите се да се явят, та да се види кой друг може като Чавдар да изкара максимума от 3 точки.

# 534
Днес ми е тръгнало да воайорствам, та не се сдържах.😌
Скрит текст:
Не знам, дали жената на Чавдар е богиня, но съпругата на друг участник - е.
Не познавам лично Кирил, имаме общ приятел във ФБ и попаднах на профила на жена му. Как пише тази жена! Толкова топло и уютно е на стената и, че ми се иска да я познавам. Да си седим и да си говорим с часове. Хубаво семейство са, много! Няма да пусна линк, защото от публикуваното ще се разбере докъде е стигнал Кирил и ще ме линчувате. 😁  
Може ли на лични, ако имаш време,  да ми пишеш докъде е стигнал?
🌺

# 535
Всъщност на предпоследния куиз Чавдар даде 3 верни отговора и това им бяха 3те точки за 1 кошница. На последния пак Чавдар даде 2 верни отговора, а Георги и Ваня по един. Оказва се, че Чавдар има главна роля за спечелване на храната.
Чакам групата на ехидно смеещите се да се явят, та да се види кой друг може като Чавдар да изкара максимума от 3 точки.
Реално Продукцията им подарява първата кошница "безплатно".
Знания трябват за втората и третата.

Което е грешка за мен.
Аз бих предложил цени както следва :
3 кошници - 8 или 9 верни отговора
2 кошници - 6 или 7 верни отговора
1 кошница - 5 верни отговора

Това би накарало Фермерите да четат Алманаха.

Последна редакция: чт, 21 окт 2021, 20:38 от Bengun

# 536

Е как безплатно? Защо на екраните постоянно се изписва от 0 до 2 точки - 0 щайги?

# 537
Няколко пъти казаха, че за 0  и 1 верни отговора не получават нито една кошница.

# 538
Защото е почти невъзможно да се изкарат 0-1 точки. В този смисъл е подарък първата за 2-5.

# 539
Е как безплатно? Защо на екраните постоянно се изписва от 0 до 2 точки - 0 щайги?
Защото ако един отговаря само с отговор А, втория с отговор Б а третия с отговор В на всеки един от трите въпроса получават кошницата без да са отворили Алманаха.

Общи условия

Активация на акаунт