🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 7 (17.10 - 24.10) 🐄

• 50 571
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Другата България
Само не знам нарочно ли го правят или толкова си могат.
Да, ако наистина сега са променили регламента само за да не стане Живка фермер, е брутално.
Ще стана фен на Живка форевър, и ще им пиша в страницата дори.
Но наистина не съм гледала промото.
Относно "лъжата" на Живка, отново казвам, че тя НЕ Е излъгала за нищо.
ИЗЛЪГА! Каза, че Мартина се е къпала НА джакузито без горнище, което не е вярно.
Разбира се, че това, че нещо НЕ е излъчено не значи, че не е вярно.
Няма как да знаем докато не видим.
И няма нужда от крещене, разбирам и от нормален тон.

# 1 051
Само не знам нарочно ли го правят или толкова си могат.
Да, ако наистина сега са променили регламента само за да не стане Живка фермер, е брутално.
Ще стана фен на Живка форевър, и ще им пиша в страницата дори.
Но наистина не съм гледала промото.
Аз имах предвид изтичането на информация за развитието на играта в промото ( знае се кой е претендент и кой е фермер един ден преди епизода ).
Не за регламента. Щом показват гласуването логично е, че в играта за знания няма победител.
И&А имат много недостатъци, но спазват правилата на играта.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 13:28 от Bengun

# 1 052
  • Варна
]Разбира се, че това, че нещо НЕ е излъчено не значи, че не е вярно.
Исках да вляза в тона на болднатото НЕ Е.
Сигурна съм, че ако имаше кадри, как Мартина се къпе по голи ц*ц* щяха да са се завъртяли отдавна.
Тези неща поне не ги пропускат.

П.П.
Няма как да излъчат нещо, което не се е случило.

# 1 053
Това пък защо? Защо без викторина?
Много тъпо, ако сега заради интригата променят регламента в движение.
Някак не го вярвам, не съм гледала промото.
Пффф.

Аз само предполагам, че може и да няма викторина заради гласуването с камъните.

Тези, които не искате да знаете предварително - не гледайте промото!

Скрит текст:
И да, май наистина се вижда кой е станал фермер на седмицата, държейки бумагите на масата.

# 1 054
Сигурна съм, че кадрите с голата Мартина отлежават и ще ни бъдат сервирани.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 13:36 от DayInMay

# 1 055
А защо и е да се жалва пред цяла България? Не са ли по-вдъхновяващи хората, които изглеждат силни въпреки проблемите си. На мен не ми е приятно да ме съжаляват заради някакъв недъг, който имам.

Аз ли не се изразявам правилно? Не съм искала да се жалва, а да е осъзнат човек. Да спре да се възприема кано Жана д'Арк, защото тази и маска на борбена я доведе до всички нелепи изказвания. Човек може да си признава слабостите и без да се жалва.

# 1 056
  • Другата България
]Разбира се, че това, че нещо НЕ е излъчено не значи, че не е вярно.
Исках да вляза в тона на болднатото НЕ Е.
Сигурна съм, че ако имаше кадри, как Мартина се къпе по голи ц*ц* щяха да са се завъртяли отдавна.
Тези неща поне не ги пропускат.
А, аз го използвам, за да наблегна на нещо, права си, че вероятно така се е възприело.
Ок, извини ме тогава.
Така, както ти си сигурна, че ако е имало нещо такова да е показано, така аз си мисля, че след скандала покрай тия цици умишлено не е показано /ако е имало такова нещо/, заради интригата.
Докато от продукцията не потвърдят или отрекат едното или другото, аз по-скоро вярвам на Живка.
Това пък защо? Защо без викторина?
Много тъпо, ако сега заради интригата променят регламента в движение.
Някак не го вярвам, не съм гледала промото.
Пффф.
Аз само предполагам, че може и да няма викторина заради гласуването с камъните.
Тези, които не искате да знаете предварително - не гледайте промото!
Скрит текст:
И да, май наистина се вижда кой е станал фермер на седмицата, държейки бумагите на масата.
Ясно. Не мога да гледам промото в момента, затова разпитвам.
Но щом има камъни - работата е ясна.

# 1 057
  • Варна
Сигурна съм, че кадрина с голата Мартина отлежават и ще ни бъдат сервирани.
То този казус мина и замина, няма закога да отлежават.

# 1 058
Дайте линка да видим,аз никъде не видях промото

# 1 059
Относно "лъжата" на Живка, отново казвам, че тя НЕ Е излъгала за нищо.
ИЗЛЪГА! Каза, че Мартина се е къпала НА джакузито без горнище, което не е вярно.
В този пост е възпроизведен точно разговора https://www.bg-mamma.com/?topic=1377475.msg43684459&utm_sour … tlink#msg43684459
И виж сега какво става с разваления телефон - Живка казва, че Мартина се е "събличала", ти казваш, че се е "къпала" Simple Smile

# 1 060
За промото
Скрит текст:
Мен лично ме дразнят недомлъвките в последните страници - на промото някои си въобразяват, че виждат седнали Живка и Мартина до Иван, т.е. че те са претендентките, към края на промото се вижда Живка седнала на стола на фермера, да държи листи (със седмичните задачи най-вероятно)

# 1 061
За промото
Скрит текст:
Мен лично ме дразнят недомлъвките в последните страници - на промото някои си въобразяват, че виждат седнали Живка и Мартина до Иван, т.е. че те са претендентките, към края на промото се вижда Живка седнала на стола на фермера, да държи листи (със седмичните задачи най-вероятно)

Скрит текст:
На промото се виждат ръцете на двамата претенденти за фермер, в скучая женски ръце с лак и ръкавите им.

Двата чифта ръце са зад двете купи с пясък, в които се пускат камъните.

Ръцете на Живка са с бял лак и сиви ръкави. Живка е със сив суитшърт.

Ръцете на Мартина са с червен лак и ръкавите са черни в края, нагоре червени. В следващия кадър се вижда Мартина с останалите от нейната група край огъня, където се вижда, че тя е тази с червен лак и тези черно/червени ръкави, някакъв двуцветен суитшърт.

# 1 062
# 1 063
  • Варна
В този пост е възпроизведен точно разговора https://www.bg-mamma.com/?topic=1377475.msg43684459&utm_sour … tlink#msg43684459
И виж сега какво става с разваления телефон - Живка казва, че Мартина се е "събличала", ти казваш, че се е "къпала" Simple Smile
Добре, Живка излъга че Мартина се е събличала на джакузито. Не мисля, че се променя кой знае колко смисъла.

# 1 064
  • София
Бенгън,
толкова си могат. Хвани едните (Нова), удари другите (БТВ). Аматьорщина се шири навсякъде. То си личи по адски много предавания, то само тези да бяха...
Добре, че не гледах промото (принципно не гледам промота преди ключови дни ; понеделник, вторник, четвъртък). И благодаря, че се коментира в скрит текст.

Снощи забравих да кажа, че Краси е голяма издънка на екипа, който я е избрал за участие. Поредна издънка. Доста им станаха. Мариян и Деси са огромни издънки, а сега и Краси. Общо три такива. Специално Красимира за какво изобщо са я избрали? И докога ще вкарват хора с нулева двигателна култура? Никой не говори да вкарват някакви спортисти и фитнес маниаци, но за какво са тези игри, за какво ги тестват и проверяват, като вкарват напълно неориентирани и откровено слаби жени. Деси и Краси на какво са се надявали? Че без дуел ще добутат до финал ли, що ли? Или е важно да се покажем само, ако е така (което е най-вероятното обяснение) то са и връзкари.
Жалко за много истински фенове, които не можем да се доберем до участие.

при мен след семица 6

++
Кирил и Пламен

+
Цвети, Теди, Живка, Мартина и Ваня

=
Виктор, Коцето, Ивайло, Любо и Лора

-
Георги, Стефан, Чавдар и Ралица

Вече си имам и втори голям фаворит след Кирил и това е Пацо!
Зад тях остана една малка, но здрава женска групичка.
А на Георги, за да не е вечно сам на дъното съм му пратил все хора от неговото обкръжение. Стефан, защото не се държи като мъж, Чавдар, защото е прикрит насилник и Ралица, защото е ужасно скучна, чак безлична. Като я няма вече Краси, напълно иззема тези нейни функции + своите собствени такива, които така или иначе са идентични.

Последна редакция: нд, 24 окт 2021, 14:10 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт