Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 41 557
  • 794
  •   1
Отговори
# 465
Нещо коледно направих Simple Smile За моите къси нокти - толкова 😃

# 466
И аз онзи ден исках да пробвам за втори път гел х, подготвих един нокът, сложих от гела в бутилка, притиснах и веднага изскочи по кожата. Не мога да се занимавам с такива мазаници и веднага го оставих. Мисля, че тези нокти ще ги ползвам само за мостри и упражнения.

# 467
Здравейте! Детето много се радва като му правя весели чашки, първо използвах обикновен лак (с мега много чакане), после си купих бои за стъкло, съхнещи и такива, които се пекат във фурната за 15 минути. При миене тези за стъкло след време започват да се драскат и лющят. Иска ми се да пробвам с гел лак, ще си взема и печка, в олх има някакви дето са над 100 w,четох на първа страница, че няма нужда от толкова много. Може ли насоки за марка лак, изобщо ако ви хрумне какво мога да опитам.
Благодаря ♥️

# 468
О да мазаницата и при мен определено беше голяма. Но пък ако мога да имам дълги нокти веднъж в годината (по-често не ми трябва), мисля че бих си играла.

# 469
  • Варна
Dwale, с гел лак предполагам, че ще има проблем с адхезията към основата, ако е гладка като стъкло например. Ще се лющи на люспа.
Освен това съществува и риск от алергия при контакт с продуктите. Аз лично не бих рискувала с детски декорации.
Мисля, че с бои за стъкло и керамика ще е по-безопасно, макар и по-бавно. Стикери или самозалепващо фолио също са  вариант.

# 470
Честно казано с лепилото ми е по- лесно, пробвах с базата да лепя ама нямам от онези малки лампички и беше голяма мъка да си държа ноктите под лампата. Иначе държаха точно както с лепилото, ама моята база е бетон. Само първия път имах проблем с това лепилото да излиза по кожичките, после започнах да слагам малко и вече няма драма.
За мен е много удобно, защото плочката ми е много мазна и всеки гел лак започва да се бели много бързо, независимо каква подготовка правя на нокътя. От гел Х никога не се бели, а ако случайно някой падне просто го залепям обратно.
Има много некачествени лепила на пазара, наистина е трудно да се нацели хубаво.

# 471
Аз имам 2 супер силни лепила, полски, но не мога да ползвам само такова, защото моите нокти са плоски и има нужда от материал, който да запълни отстоянието между естествения нокът и апекса на изкуствения нокът. Съответно това е гел, полигел, база и тн. Но не е за мен.
Направих си изравняване на естествените нокти с гел в бутилка за няма и 30 минути на двете ръце и за мен лично беше по-бързо и лесно, да не говорим, че никъде нямам разтичане и съответно рискът от алергия е по-малък.

# 472
  • Варна
Есмералда, кой гел в бутилка ползваш? Разтворим ли е?

# 473
Коди и Фокс, и двата не са разтворими. Трябва да се изпилят до тънък слой и тогава могат да се свалят с накисване.

# 474
Момичета отдавна не се бях включвала ноо декемврви месец имам страшно много работа и не остава време да пиша , но ви следяя ,
Имам въпрос , тези лентички как се процедира с тях , върху какво се слагат ? и къде мога да намеря такива ? 

# 475
Момичета отдавна не се бях включвала ноо декемврви месец имам страшно много работа и не остава време да пиша , но ви следяя ,
Имам въпрос , тези лентички как се процедира с тях , върху какво се слагат ? и къде мога да намеря такива ? 

Аз го слагам върху лепкавия слой на цвета, покривам с база ,после топ и готово. Моите са от Алиекспрес.

# 476
Има и в китайските магазини тук, ако не ти се чака. Аз имам такива лентички, бяха ми пратени с подарък към една поръчка от Али, не съм ги пипнала Grinning

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 11:46 от esmeralda23

# 477
И моите ми ги пратиха подарък към един полигел Grinning

# 478
  • Стара Загора
Поръчах си полигел на Клареса заедно с плоска четка за укрепване на естествени нокти. 4 от 10 са ми счупени в средата до живеца и е ужас. 2 ми ги правиха в салон с гел за залепване, но мисля че и сама ще се справя. В спирт ли се топи четката?

# 479
Да, аз ползвам 90%, но много бързо се изпарява, затова 70% е по добрия вариант.

Общи условия

Активация на акаунт