Всичко за всички марки гел лакове -38 тема

• 40 954
  • 794
  •   1
Отговори
# 555
Най-скандалното според мен е, че вносителката на Микскоко рекламира тези лакчета за под долар от Алибаба като "професионални продукти" и доста маникюристки се връзват и работят с тях професионално.

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 07:50 от esmeralda23

# 556
Съгласна съм..фрапантно е разнообразието от видове шишенца - ама тези са оригинални,онези не са…абе не е вярно- само аз продавам оригинала - внос от Холандия.
Айде,айде 😀 близо 40лв бях дала за топ и база и то с отсъпката за присъствали на семинара..

# 557
Препоръчайте ми пила за сваляне на лак, моля. Искам да се сваля лесно, цената е без значение.

# 558
Щом цената е без значение, си вземи реплика на Маратон или Стронг от Али. Те са най-доброто след оригинала, разбира се.

# 559
  • Варна
Честита Коледа, бъдете здрави, щастливи и вдъхновени за нови красоти!

# 560
Весела Коледа!
Ето го Фокс Флаш 007 - готин е единствено на видео със светкавица.
На светлина/фенерче не е нищо впечатляващо.
Поне ми мина желанието и няма да го мисля повече 😀
Снимките са стоп кадри от видео
Скрит текст:

# 561
Весела Коледа, момичета!
Ето го и моя коледен маникюр.

Обичах, лакът на Фокс изглежда страхотно. Може ли да пуснеш снимка и без светкавица, както изглежда на дневна светлина?

# 562
Здравейте. Не съм влизала от години, но наминах по друг повод и реших да хвърля едно око.
Аз съм голям фен на база Линт- държи ми по 5-6 седмици. Работя и с прозрачната, и с цветните. Обаче базата в шише с четка е ужас. От самата четка ми влиза въздух и става сополеста.
Купувам си базата в бурканче и ползвам отделна четка котешко езиче (моята е на Юлия Билей).

Намазвам нокътя на тънко, после с върха на четката поставям мъничка капка база. С тънка четка разстилам и клиентката обръща ръката за 2-4 сек с дланта нагоре базата да се самоизавни като стъкло. Това е т.н. укрепване. Ноктите стават красиви, здрави и по-дебелия слой база предпазва нокътя при сваляне с ел. пила.
Delicate rose  и shine milk са ми фаворити.
Скрит текст:

# 563
Камалия, преди 2 години започнах с гел лака вкъщи. Реших да изчета всички теми, и го направих. Твоите творения ми бяха любими. Радвам се, че се върна Hug
Много се надявам и Неви да те последва, съветите й са безценни Blush

ПП: Момичета, честита Коледа, бъдете много щастливи и доволни от живота.
Весели празници Kissing Heart

# 564
Благодаря ти. И аз много години бях любител вкъщи, после станах професионалист и сега съжалявам, че го направих толкова късно.

# 565
Камалия, може ли снимка на четката, която ползваш за базата. И на мен любима ми е shine milk.

# 566
заповядай
Скрит текст:

# 567
  • на брега на морето
Весела Коледа, момичета! Hug Flowers Evergreen Tree Heart
Камелия, радвам се да те видя отново тук! Hug

# 568
Добре дошла Камалия!

Есмералда, ето снима на дневна светлина

# 569
Ами много е готин този флаш лак. И под дневна светлина ми харесва. Ще се купува Grinning

Общи условия

Активация на акаунт