А ти защо не си давала риба още?
Ами просто когато е на 11м ще пътуваме и ще има шанса да опита истинска морска храна и рибата е една от тях. В българския харесвам само сьомга, цаца, лаврак и ципура, а някъде бях чела че не са Ок. Другото което е малко се притеснявам Пт ксотите. Понеже нали сме на ЗВБ и не ми се ще да дам на пюре🤷🏻♀
Мислех си рибното пюре на плазмон, но всички са с картофи или зеленчуци! Може би скоро ще дам рибно кюфте от едно такова пюренце и малко брашно. Днес разглеждах разни неща и май ще дам някое друго пюре, че са много сладки!
Натрупах 136лв за храна за бебо!!!
От меса взех само агнешко, защото не мига да го готвя, рибни взех няколк, взех да пробвам на хип и плазмон зеленчукови с месо, много десерти. Палачинки, йогурти, извара с плодове, плодови комбинации. Някои са 10+ ама така и так вече е ял плодовете! Взех к едни бисквитки с какао, че и шоколад не е ял, а вече приятелки ще ми се смеят(защото на 3м ближеше всичко и му бях дала да оближе парчето ми шоколад, не беше въведен, защото само облиза или по-точно добре езика си до шоколада😂)
. Нямаше никаква реакция, чешкаше си зъбките и беше супер доволен. Само беше близал бисквитките, като сладоледче.
Яд ме е че са пълни с картофи и ориз, но на този етап това е. лл на бебето направи странна физиономия като казах, че предпочитам рибни пюрета, но не ми се занимава да чистя кости и да рискувам. Иначе купих пилешка кайма и ѝ правих кюфтета.
Всеки ден си казвам, че повече няма да ям сладко и пак си купувам или правя нещо в къщи.