МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 802
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Д-р Павлова е вашият лекар. Трудно става записването при нея, обаче.

Момчита, моля да ми препоръчате гинеколог, водещ ЖК в МБАЛ Надежда за жена с рискова бременност и тромбофилия ❤

# 107
Момичета на ФМ как виждаме бебетата?  Както на БХС или цветно?  Записана съм отново при д-р Георгиев а ми е интересно дали ще го видим цветно 😍

# 108
Момичета на ФМ как виждаме бебетата?  Както на БХС или цветно?  Записана съм отново при д-р Георгиев а ми е интересно дали ще го видим цветно 😍

На апарата е цветно, ама ти ги печатат черно бяло, поне на мен. Аз мислих да не искам 3д снимка,  защото преди 25-6гс бебоците още нямат подкожни мазнини и някой снимки са плашещи Simple Smile Обаче моята изглеждаше приемливо Simple Smile Според таткото е зловеща тази снимка Simple Smile това е. Simple Smile . Зависи и как е застанал бебо, може да се крие с ръчички и да не се вижда личицето.

# 109
Нашето детенце се криеше един път с крак, на следващия с ръка. От ФМ  в 21 г.с. имам черно-бяла снимка, от късната нямам никаква.

# 110
Апаратът работи със звук (ултразвук), това с цвета е компютърна симулация и без това Simple Smile

# 111
А и то самото цветно, което виждаш на екрана, е силно казано цветно - нещо като жълто-черно Simple Smile

# 112
  • София
Здравейте, някоя от вас дали е правила процедури за стягане на тазово дъно в Надежда? Прилагам линк: https://www.m.nadezhda.bg/novini/styagane-na-tazovoto-duno-873/

# 113
Здравейте, родих в Надежда през 2015та, но профилактичните прегледи не си ги правя там, че не ми беше удобна локацията. Сега с кабинетите в мол Парадайз вече ми е по-удобно. Можете ли да ми препоръчате лекар, който преглежда там, за преглед, но който не само да ме прегледа и да пусне цитонамазка, а да вземе малко по-комплексно проблемите ми с щитовидната жлеза и кожата на лицето.
От сайта си харесах д-р Илиана Христова, но за нея няма часове и загледах Камелия Павлова, Лора Енчева..

# 114
Д-р Енчева е чудесна, ама нз дали приема пациентки в Мол Парадайз, на мен всичките ми прегледи са в болницата.

# 115
Здравейте!

Утре ми се налага да дам кръв за изследвания и обмислях възможността да пусна и изследване за антитела, за да видя дали случайно не съм преболедулвала ковид и дали мога да си извадя сертификат. Обаче тотално изключих да се обадя днес да питам в болница Надежда дали предоставят тази възможност.
Някой от вас дали е правил такъв тест и дали може да сподели как се процедира- има ли отделна лаборатория/ кабинет за този вид тестове, трябва ли предварително обаждане и т. н.
Благодаря предварително!

# 116
Аз казах, че искам за антитела направо в лабораторията, казаха няма проблем само като излезна да си ги платя на касата. Обаче за сертификат нямам идея тогава даже не беше опция.

# 117
Здравейте, родих в Надежда през 2015та, но профилактичните прегледи не си ги правя там, че не ми беше удобна локацията. Сега с кабинетите в мол Парадайз вече ми е по-удобно. Можете ли да ми препоръчате лекар, който преглежда там, за преглед, но който не само да ме прегледа и да пусне цитонамазка, а да вземе малко по-комплексно проблемите ми с щитовидната жлеза и кожата на лицето.
От сайта си харесах д-р Илиана Христова, но за нея няма часове и загледах Камелия Павлова, Лора Енчева..

Здравей!
Виж и Любомир Христов. Аз бях негов пациент преди да забременея (не следи бременности за съжаление). За годините при него, винаги ме е изслушвал, внимателен е, гледа нещата комплексно, обяснява, дава възможности и за мен важното - никога не ме е съдил за начина ми на живот или наднорменото ми тегло, на което всички други лекари приписват всичко дори без да са ме прегледали ( особено една "лекарка АГ във Вита... която ме разплака). Лични впечатления просто. Simple Smile

# 118
И аз препоръчвам д-р Христов. Много е добър и като лекар и като човек.

# 119
Благодаря ви, запазих си час при него.
Между другото другата ми опция заради локацията беше Вита.

Общи условия

Активация на акаунт