МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 994
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Аз също имах по високи очаквания родих края на септември общо взето трябва да ходиш и да ги търсиш не обръщат внимание и не обясняват.

# 226
В интерес на истината не, че искам за да защитавам Надежда, но оперираха мой роднина в друга голяма болница в София от онкологично заболяване и повярвайте ми частна болница, един куп пари, пък отношението е ужасно. Никой никаква информация не ти дава, всички те насочват към оператора, който пък има куп работа и изобщо не му се занимава. Сестрите казват аз идвам само да сложа система. Лекарите на визитация идват едва ли не да видят жив ли си просто…
Не си мислете, че по другите болници е много по-различно…

# 227
Индуциране се наложи, защото д-р Патрикова не измери правилно дъщеря ми. Каза, че е 2900 при последно измерване в 38-ма седмица 3200 и явно има някакъв проблем и е РЕТАРДИРАЛА (това, което чувах и през цялото време в родилна зала от най-различни лекари, които говореха за мен в трето лице). Дъщеря ми се роди на следващия ден (след “измерването”) съвсем доносена 3400. Един ден след термин. Здрава, въпреки нещата, които ни направиха и на двете. Д-р Ташков ме индуцира с Цитотек, въпреки че още с влизането в родилна зала им казах, че друго освен окситоцин не съм съгласна да ми дават. Затова ми сложиха таблетката на преглед за разкритие, тихомълком. Това, че и в други болници е зле, не оправдава по никакъв начин тази болница. Докато гледаме на нещата с: “Има и по-зле..”, по-добре няма да станем.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 14:38 от elitsa.iv

# 228
Аз определено нямам предвид “Примирете се, защото навсякъде е трагично отношението”, по-скоро да се има предвид, че на нас за съжаление в България ни е такова нивото…

# 229
В следродова клиника неприятни бяха само ...  част от родилките. Няма такова мрънкане.

# 230
Няма как да де измери точно неродено бебе. Теглото се измислява чисто статистически, като се умножават няколко показателя. Напълно нормално е, да има разлика, подобно на коефициентите при БХС.

# 231
  • София
Моето бебе, което се роди на 29.11, е живо и здраво, както и аз самата, точно благодарение на д-р Патрикова. Аз и моето семейство ще сме й благодарни до живот. Ако не беше видяла нарушения кръвоток към бебо, съответно лошото му хранене, страдание, днес нямаше да ни има и двамата. Мога само да съм безкрайно щастлива, че тя ми прави ФМ и доплер.

# 232
Чудесно е, че е помогнала във Вашия случай. Бъдете много здрави! Flowers Four Leaf Clover Това не омаловажава моят опит с нея, обаче. Защото при свежа плацента, добър кръвоток, без увита пъпна връв или каквито и да било показания за проблем на ехографа, заключи, че дъщеря ми е ретардирала чак като си видя измерванията и трябвало да излезе по най-бързия начин. Е, излезе… По един или друг начин, както често се случва. Всичко останало е история. Не срещнах неприятни родилки аз. Делих стая на третия етаж с три прекрасни жени. В следродилна - с две прекрасни жени. Само хубави спомени имам от тях. Неприятните акушерки, обаче... Confused
Аз разбирам, че има и доволни от болницата, от лекарите, от акушерките… Нека стават повече за сметка на недоволните. Всяка жена заслужава подкрепа, спокойствие и човешко отношение (включително да не ѝ се говори в трето лице като на предмет) по време на раждането си и след него. Blush

# 233
Здравейте Някой знае ли кога ще пускат графиците за януари.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 15:44 от Nova321

# 234
Здравейте Някой знае ли кога ще пускат границите за януари.

На мен ми казаха за ЖК, че ще го пуснат края на седмицата. Утре ще питам, защото съм на преглед

# 235
Здравейте, предстои ми да си запиша час за ЖК. Можете ли да ми кажете как протичат прегледите? В сайта на болницата пише, че до 24 г.с. има само 2 прегледа с ултразвук. Няколко пъти питах по телефона на регистратурата, но те не можаха да ми отговорят. Благодаря

# 236
Здравейте,
Достъпът до медицинския център в Парадайс с автомобил свободен ли е за хора без сертификат? Т.е. може ли да се влезе в паркинга?

# 237
  • София
Здравейте, предстои ми да си запиша час за ЖК. Можете ли да ми кажете как протичат прегледите? В сайта на болницата пише, че до 24 г.с. има само 2 прегледа с ултразвук. Няколко пъти питах по телефона на регистратурата, но те не можаха да ми отговорят. Благодаря
Прегледите протичат между 2-5 минути. По добре не купувайте пакет, защото не връщат пари.

# 238
Вие при кой лекар сте? На прегледа гледат ли с ехограф или не?
Прегледите протичат между 2-5 минути. По добре не купувайте пакет, защото не връщат пари.

# 239
Аз закупих базовия пакет. До 24-та имах 2 прегледа - в 14-та, когато се записах на женска консултация и в 20та. Гледаха ме на ехограф, пуснаха ми всички изследвания, мерена ми е шийката, кръвно също всеки път. Един преглед отнема около 15-20 мин. След това закупих пакета след 24-та и още тогава бях на преглед. Между ЖК си ходя на фетална морфология, отново в Надежда и съм много доволна. Мисля, че навсякъде ЖК са по-базови, и от други приятелки в други болници съм чувала същите отзиви.

Важното е, разбира се, лекарят да ви даде контакти и да се чувствате сигурна при него.

Общи условия

Активация на акаунт