МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 999
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
Да може без сертификат да се влиза в подземния паркинг,  като и в подземния вход може да влезнете за центъра.  Ние винаги от там влизаме и казваме, че сме за  медицинския център.

kene , не е вярно, че прегледите с ехограф са 2,3 мин.  Аз съм с пакет наистина, че до 24г.с имаме само 2 УЗ , но аз почти през 2 седмици ходя за МБ.  И така или иначе съм отишла и си плащам ултразвук които струва 50, но той продължава 10,15 мин. Мога да кажа, че за 2,3 прегледа ми е при АГто по НЗОК,  но не и в Надежда.

Здравейте,
Достъпът до медицинския център в Парадайс с автомобил свободен ли е за хора без сертификат? Т.е. може ли да се влезе в паркинга?

# 241
Какво представлява прегледа с ултразвук?

# 242
  • София
При др.Чапанова прегледите са по 2-5 минути , всеки път напомняш до къде сте стигнали, никакви съвети ако не попиташ. Останаха ми неизползвани прегледи и изследвания, защото тя казваше че няма нужда от толкова прегледи и съответно парите никой не връща.

# 243
При др.Чапанова прегледите са по 2-5 минути , всеки път напомняш до къде сте стигнали, никакви съвети ако не попиташ. Останаха ми неизползвани прегледи и изследвания, защото тя казваше че няма нужда от толкова прегледи и съответно парите никой не връща.

Жалко,  че не си попаднала на лекар. Аз бях много доволна от моите. Използвах си всичко от пакета, че и отгоре без да плащам. Бях и рискова и ходех по 2 пъти в месеца. И прегледите ми бяха средно поне 20мин.

# 244
  • София

Жалко,  че не си попаднала на лекар. Аз бях много доволна от моите. Използвах си всичко от пакета, че и отгоре без да плащам. Бях и рискова и ходех по 2 пъти в месеца. И прегледите ми бяха средно поне 20мин.
Да, има и такива лекари. Аз допълвах прегледите в друга частна клиника за по 150 лв. преглед.

# 245
Аз също съм пациент на др Чапанова, но винаги е мерила каквото трябва на бебето и също шийката, наистина с ултразвук може да е 5 мин, но си задавам въпросите, получвам отговори и винаги ми е отговаряла и по вайбър. Не гледс бебето с детайл, защото аз си ходя и на фетални и винаги са с около седмица разлика. Досега всичко съм ползвала до 24-та седмица и съм започана и услугите от втората част от пакета.

# 246
Аз смених няколко лекарки по ЖК, всички са преглеждали детайлно пускани са ми всички изследвания от пакета. Реално са 2прегледа с ехограф, защото ходиш 1 път е месеца. В моя случай ставаха 2 в месеца, за да минавам и ЛКК за болничен, тоест и там са ме гледали с видеозона, да за 3мин само да се види плацента пулс и всичко наред ли е, та имам 4 прегледа без да доплащам. Сега пак сменям лекарката, защото моята излиза в болничен поради бременност Heart Eyes . Но последната лекарка също се държа чудесно разпита ме за очите, за бебето прегледа ме и ме прати на ПКК и урина, нищо че не бях нейн пациент. Както казаха и по - нагоре казаха важно е да имаш доверие на лекря и да ти отговаря на вайбър и на въпросите.

# 247
  • София
Сигурно зависи от лекаря. Аз бях при д-р Арабаджикова. Всеки път ми пускаше не само ултразвук, но и доплер, за да следи кръвотока. Няма как да съм по-доволна от проследяването си при нея.

# 248
Ти сега при кой доктор ще се местиш.?  Аз ще съм при Кръстев.  Миналия месец бях при него и останах с добри впечатления и Енчева ми го препоръча и ми уреди час за него сега на 22.

Аз смених няколко лекарки по ЖК, всички са преглеждали детайлно пускани са ми всички изследвания от пакета. Реално са 2прегледа с ехограф, защото ходиш 1 път е месеца. В моя случай ставаха 2 в месеца, за да минавам и ЛКК за болничен, тоест и там са ме гледали с видеозона, да за 3мин само да се види плацента пулс и всичко наред ли е, та имам 4 прегледа без да доплащам. Сега пак сменям лекарката, защото моята излиза в болничен поради бременност Heart Eyes . Но последната лекарка също се държа чудесно разпита ме за очите, за бебето прегледа ме и ме прати на ПКК и урина, нищо че не бях нейн пациент. Както казаха и по - нагоре казаха важно е да имаш доверие на лекря и да ти отговаря на вайбър и на въпросите.

# 249
Ти сега при кой доктор ще се местиш.?  Аз ще съм при Кръстев.  Миналия месец бях при него и останах с добри впечатления и Енчева ми го препоръча и ми уреди час за него сега на 22.

Аз не успях при него, а при Ралица Христова и сън доволна от нея беше мила разпита ме пусна ми изследванията, и Енчева каза, че е добра и мога при нея да се запиша, имаше час за 23.12, ама аз днес бях на ФМ, а на 29 трябва да мина на ЛКК. Сега чакам графика за януари за да се запиша при тази лекарка, защото при мен остават 2месеца... след НГ.  Simple Smile

# 250
Момичета някой има ли представа кога ще излезне графика за ЖК за Януари?  На регистратура не ми казват..

# 251
Когато говорих с лекаря ми миналия ден, също каза, че не знае.
Също да питам женската консултация веднъж в месеца ли е? Когато питах лекаря за кога да запазя час, той ми каза просто когато излезе графика и всъщност нищо не разбрах..

Мен ме интересува иска ли се нещо по-специално, когато запазвам час за преглед с цел болничен, защото ми казаха, че трябва да имам регистриран преглед.

# 252
До колкото знам до 24г.с е по веднъж месечно и ако няма някакъв проблем . Аз все още си запазвам един час за месеца. Но почти през 2,3 седмици съм на прегледи за да ми вземат секрет за МБ и тогава доктора ме намества в графика ако е пълен.  
До колкото за болничния не мога да ви кажа, защото аз взимам по НЗОК.  Някоя по - запозната дама ще се включи и ще ви каже.

Също да питам женската консултация веднъж в месеца ли е? Когато питах лекаря за кога да запазя час, той ми каза просто когато излезе графика и всъщност нищо не разбрах..

Мен ме интересува иска ли се нещо по-специално, когато запазвам час за преглед с цел болничен, защото ми казаха, че трябва да имам регистриран преглед.

# 253
Току що се обадих в болницата. Графикът за ЖК е готов. Благодаря на всички, които споделиха за прегледите. Много ми помогнахте да се ориентирам.

# 254

Аз вчера си взех болничен за първи път. Няма нищо специално - записах си час за деня, от който исках болничен, отидох на женска консултация, за да могат да издадат амбулаторен лист с диагноза и го очаквам в понделник следобяд. Заплаща се 40 лева.

Общи условия

Активация на акаунт