МБАЛ Надежда - тема 20

• 69 050
  • 758
  •   1
Отговори
# 255
До колкото знам до 24г.с е по веднъж месечно и ако няма някакъв проблем . Аз все още си запазвам един час за месеца. Но почти през 2,3 седмици съм на прегледи за да ми вземат секрет за МБ и тогава доктора ме намества в графика ако е пълен.  
До колкото за болничния не мога да ви кажа, защото аз взимам по НЗОК.  Някоя по - запозната дама ще се включи и ще ви каже.

Когато говорих с лекаря ми миналия ден, също каза, че не знае.
Също да питам женската консултация веднъж в месеца ли е? Когато питах лекаря за кога да запазя час, той ми каза просто когато излезе графика и всъщност нищо не разбрах..

Мен ме интересува иска ли се нещо по-специално, когато запазвам час за преглед с цел болничен, защото ми казаха, че трябва да имам регистриран преглед.
Далинда, какво значи че си по НЗОК? Мисля на всички така ни дават болничен. Ако е над 2 седмици минаваш ЛКК плащаш 40лв и имаш болничен. Просто след това за всяко преиздаване (30дни) трябва да запишеш час за ЖК, в моя случай ЖК ми беше средата на месеца, а тази заради болнични около 29то число.

# 256
Има следящ лекар по ЗК, който ѝ издава болничните най-вероятно, а отделно има ЖК и в Надежда.

# 257
Записах се и при друг АГ за да взимам болничен по здравна каса който ми е безплатен. Така ме посъветва Енчева,  защото прегледите доста ми се разминаваха с болничния. 

До колкото знам до 24г.с е по веднъж месечно и ако няма някакъв проблем . Аз все още си запазвам един час за месеца. Но почти през 2,3 седмици съм на прегледи за да ми вземат секрет за МБ и тогава доктора ме намества в графика ако е пълен.  
До колкото за болничния не мога да ви кажа, защото аз взимам по НЗОК.  Някоя по - запозната дама ще се включи и ще ви каже.

Когато говорих с лекаря ми миналия ден, също каза, че не знае.
Също да питам женската консултация веднъж в месеца ли е? Когато питах лекаря за кога да запазя час, той ми каза просто когато излезе графика и всъщност нищо не разбрах..

Мен ме интересува иска ли се нещо по-специално, когато запазвам час за преглед с цел болничен, защото ми казаха, че трябва да имам регистриран преглед.
Далинда, какво значи че си по НЗОК? Мисля на всички така ни дават болничен. Ако е над 2 седмици минаваш ЛКК плащаш 40лв и имаш болничен. Просто след това за всяко преиздаване (30дни) трябва да запишеш час за ЖК, в моя случай ЖК ми беше средата на месеца, а тази заради болнични около 29то число.

# 258
  • София
Здравейте момичета, нова съм в тази тема. В 21 г.с съм и искам да раждам в Надежда при доктор Данаил Илиев, при който раждах и първия път в Токуда. Опитвам се да се свържа, за да запиша час, но неуспешно. За онлайн записване на час избирам д-Р Илиев и веднага ми изписва няма часове. Моля за съвет?

# 259
Здравейте момичета, нова съм в тази тема. В 21 г.с съм и искам да раждам в Надежда при доктор Данаил Илиев, при който раждах и първия път в Токуда. Опитвам се да се свържа, за да запиша час, но неуспешно. За онлайн записване на час избирам д-Р Илиев и веднага ми изписва няма часове. Моля за съвет?

Ако не се лъжа в Надежда няма избор на екип за раждане.
Ако говорим за ЖК час може да си запазите по телефона или на място.

# 260
  • София
Благодаря! Не бях запозната, че няма избор на екип. Ще проверя как стоят нещата в този случай и се надявам скоро да успея да запиша час

# 261
Благодаря! Не бях запозната, че няма избор на екип. Ще проверя как стоят нещата в този случай и се надявам скоро да успея да запиша час

Час само по телефона или лично за ЖК Simple Smile аз сега ще запазвам Simple Smile

# 262

Аз все още не съм мислила конкретно за раждане, защото съм в началото, а и май съм се насочила към Токуда, нооо някъде бях чела из форума, че раждането се случва при дежурния лекар без възможност за избор. Все пак инфомацията ми не е от първо лице.

# 263
  • София

Аз все още не съм мислила конкретно за раждане, защото съм в началото, а и май съм се насочила към Токуда, нооо някъде бях чела из форума, че раждането се случва при дежурния лекар без възможност за избор. Все пак инфомацията ми не е от първо лице.

Аз ще съм секцио и за това мисля, че може да избера дата, когато е на смяна. Но звъня ли, звъня и не мога да се свържа

# 264
Вчера звънях над 5 часа за да си запазя час да взема болничен…

# 265

Така е , няма избор на екип, но зависи и проследяващия лекар кой е, има такива ако могат идват и за естествено раждане . А при секцио наистина може да си изберете дата този лекар да е на смяна. Simple Smile

Аз също звъня, но без успех.

# 266
Аз ще съм секцио и за това мисля, че може да избера дата, когато е на смяна. Но звъня ли, звъня и не мога да се свържа
Щом сте секцио, д-р Илиев ще ви каже дати, измежду които да си изберете една за операцията.
Опитайте да звъните рано сутрин,  когато започва работния ден на кол центъра.

# 267
Специално за Илиана Христова аз имам доста отрицателно мнение. Тъй като имах 10 см киста и предхождаща лапароскопия и мисед ме беше доста страх. Та си пообиколих доста лекари преди да направя избора си за опериращ. За всички кистата беше 10 см, само Христова я видя 5. При прегледа изобщо не погледна другия ми яйчник и ми каза да си запиша час за операция и тогава ще обсъждаме.

# 268
Здравейте,
Нова съм в групата, но ви следя с интерес. Днес си записах час за ЖК при доктор Патрикова. Може ли да споделите впечатления и мнения от нея?
Благодаря ви😊

# 269
Аз бях на БХС и фетални морфологии при нея, така че не знам как протича ЖК, но по време на другите прегледи беше много внимателна, учтива, отговаряше на въпросите ми и през цялото време ми обясняваше какво вижда и какво прави. На мен ми допадна като присъствие и държание.

Общи условия

Активация на акаунт