МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 186
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,

Кога излизат графиците за  ФМ и колко по-рано е реалистично да се запише час?
В началото на предходния месец излизат за ФМ. В средата на декември звънях за час за късна ФМ при д-р Михова и вече нямаше свободни за нея до края на януари, имаше час най-рано за д-р Георгиев в средата на януари.

За ЖК иначе излизат около средата на месеца.

# 361
Аз още от 6 януари имам записан час  за  средата на февруари и то доктора при който съм на ФМ ми записа часа.

Здравейте,

Кога излизат графиците за  ФМ и колко по-рано е реалистично да се запише час?

# 362
Здравейте,

Кога излизат графиците за  ФМ и колко по-рано е реалистично да се запише час?

Здравейте! В самото начало на месеца са готови за следващия месец. Аз единия път бях на 5-то или на 6-то число на ФМ и вече го имаше, и д-р Патрикова директно си ми каза да записвам, че свършват бързо. Е, не ме излъга и така си правех за всички следващи ФМ и доплери при нея.

# 363
Аз също на ранната ФМ - средата на декември запазих за следващата за края на януари.

# 364
Здравейте, някой знае ли дали в Надежда практикуват секцио по метода на Щарк?

# 365
Всички лекари, с които съм разговаряла по темата, оперират по Пфаненщил. И ще Ви кажат, че Щарк е маркетингов трик, но всъщност Щарк си е съвсем различен метод, разрезът е на съвсем различно място спрямо Пфаненщил. По Щарк със сигурност оперира д-р Вецев в Шейново.

# 366
Аз също си записах час за д-р Михова, тази седмица в петък. Четох много добри отзиви за нея. Имам и лична препоръка от позната. Ще споделя лични отзиви след прегледа в петък.

Здравейте,
Аз съм в 8г.с и искам да планирам първа ФМ за да се направи после БХС.
През първата бременност, ми направиха бърз ехограф в Майчин дом и ми взеха там кръв, но сега ми се иска да имам по-обстойна ФМ и мисля, че Надежда е мястото за това.
Имате ли препоръки за доктор, който да я направи там и как се случва БХС?
Часове и без това са малко за след месец…

За ранна ФМ ходих при доктор Михова. Доволна съм от отделеното време. /В момента съм 19 г.с. и скоро ми предстои втора ФМ отново имам час при нея./
По време на прегледа оглежда бебчето, после давате кръв за БХС. Като е готов резултата /мисля беше до 10тина дни/ се обаждат по телефона. При мен специално не е имало проблем. Предполагам ако има се прави следваща консултация за да се обсъдят резултатите.
Успех!

# 367
Някой правил ли е Nativa на Биорегенерация? Работят с болница Надежда/София, на която съм пациентка и най-вероятно ще ми препоръчат този тест.

# 368
Надежда, поне миналата година работеха с ПренаТест. С Биорегенерация работят за съхрание на стволови клетки.

# 369
Може ли линк към този тест?
Вие доволна ли сте?

Надежда, поне миналата година работеха с ПренаТест. С Биорегенерация работят за съхрание на стволови клетки.

# 370
Може ли линк към този тест?
Вие доволна ли сте?

Заповядай линка [url]https://prenatest.bg/?gclid=Cj0KCQiA_8OPBhDtARIsAKQu0gYjr6-fRnBvhxpeRw86d70dXVERlV3AHJJzuwQr4KIKygQRJ9UR39YaAqn6EALw_wcB[url]
Пренатеста е вече изпитан в Европа, няма какво да го мислиш, ако искаш да ти е спокойно по време на бременността и можеш да си го позволиш. 10-тина дни се чака резултат мисля.

# 371
И на мен д-р Михова ми препоръча ПренаТест след БХС миналата година - https://www.prenatest.bg/.
При мен имаше само леко завишен риск за Даун, съответно ползвах най-малкия пакет. В болницата си взимат кръвна проба и я пращат в лабораторията, няма нужда да се свързваш директно с представител на ПренаТест. Мисля, че и цената беше малко по-ниска от обявената на официалния сайт.
Резултатите дойдоха в срок, за около седмица. Като бонус научаваш и пола на бебето по-рано Simple Smile

# 372
Здравейте бихте ли ми препоръчали педиатър. Колебая се между Семерджиева и Карагьозова.

# 373
  • София
Здравейте бихте ли ми препоръчали педиатър. Колебая се между Семерджиева и Карагьозова.
Семерджиева

# 374
И ние сме при д-р Семерджиева. Засега сме доволни. Подробни прегледи прави, дава информациия, но не можеш да се свържеш с нея ако не е на смяна.

Общи условия

Активация на акаунт