МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 209
  • 758
  •   1
Отговори
# 345
Дами здравейте, бих искала да заведа бебето си на профилактичен преглед на 3 месеца е , бихте ли ми препоръчали педиатър и как протича прегледа? И каква е цената на прегледа?

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 20:24 от Гергана Х.

# 346
Дами здравейте, бих искала да заведа бебето си на профилактичен преглед на 3 месеца е , бихте ли ми препоръчали педиатър и как протича прегледа? И каква е цената на прегледа?
Ние ходихме при Стоичкова в болницата. Прегледа е 50лв. Много съм доволна

# 347
  • гр.София
Здравейте,момичета.Понеже се следя в Надежда,при др-Арабаджикова.Искам и там да раждам,по мое желание секцио.Та може ли отзиви за условията в стайте,отношението и за тази докторка 🤗

# 348
Здравейте,
Аз съм в 8г.с и искам да планирам първа ФМ за да се направи после БХС.
През първата бременност, ми направиха бърз ехограф в Майчин дом и ми взеха там кръв, но сега ми се иска да имам по-обстойна ФМ и мисля, че Надежда е мястото за това.
Имате ли препоръки за доктор, който да я направи там и как се случва БХС?
Часове и без това са малко за след месец…

# 349
Здравейте,  момичета!  Някой знае ли,  дали принадлежностите които предлагат в родилното отделение,  като дрешки за бебето, памперси, нощници за нас и т.н се заплащат допълнително? И ако се наложи допълнителен престой пак ли се заплаща на вечер или всичко е включено в цената?  Благодаря!

# 350
Здравейте,  момичета!  Някой знае ли,  дали принадлежностите които предлагат в родилното отделение,  като дрешки за бебето, памперси, нощници за нас и т.н се заплащат допълнително? И ако се наложи допълнителен престой пак ли се заплаща на вечер или всичко е включено в цената?  Благодаря!

Всички консумативи за бебето са безплатни. Ако се наложи удължен престой за бебчето, също всичко е безплатно за него, но ако майката остане като придружител с него, си заплаща допълнителните нощувки, които излизаха соленичко по мой спомен някъде по 140 лв на вечер.

# 351
Здравейте,
През първата бременност, ми направиха бърз ехограф в Майчин дом и ми взеха там кръв, но сега ми се иска да имам по-обстойна ФМ и мисля, че Надежда е мястото за това.

За ранна ФМ ходих при доктор Михова. Доволна съм от отделеното време. /В момента съм 19 г.с. и скоро ми предстои втора ФМ отново имам час при нея./
По време на прегледа оглежда бебчето, после давате кръв за БХС. Като е готов резултата /мисля беше до 10тина дни/ се обаждат по телефона. При мен специално не е имало проблем. Предполагам ако има се прави следваща консултация за да се обсъдят резултатите.
Успех!

# 352
Здравейте,

Блокирала сте да получавате лични съобщения.
Ако прочетете по назад темата ще разберете. Мнението ни за ФМ.

В Надежда, скрийнинг е БХС и ФМ, аз съм при д-р Панайотова,  и това да били най - приятните и полозотворни прегледи поне 40мин и обстоен преглед поне по два пъти на всеки орган. Сега ми остава само доплер в 35гс. При мен не е наложителн, но аз искам да отида заради лекарката и да съм спокойна!

# 353
  • гр.София
Здравейте,

За ранна ФМ ходих при доктор Михова. Доволна съм от отделеното време. /В момента съм 19 г.с. и скоро ми предстои втора ФМ отново имам час при нея./
По време на прегледа оглежда бебчето, после давате кръв за БХС. Като е готов резултата /мисля беше до 10тина дни/ се обаждат по телефона. При мен специално не е имало проблем. Предполагам ако има се прави следваща консултация за да се обсъдят резултатите.
Успех!
И аз съм при Михова и също съм в 19та седмица 😁 на 11.02 съм отново при нея.

# 354
Здравейте, бременна съм в 23 г. с. с близнаци. Следя бременноста си в града, в който живея, но съм се насочила за раждане в Надежда. Може ли да препоръчате добър лекар за секцио? Какви са цените за раждане и престой в болницата? Ще съм благодарна на съвети от Ваша страна!

# 355
Раждането е 2700 лв секцио. Приемат ви деня преди операцията и май се стои общо 5 нощувки. Лекар не мога да препоръчам, но нямате опция за избор на екип. Дамите, които се следят в болницата, уговарят час за секцио с проследяващите си АГ в ден, когато те са на смяна. Принципно всички специалисти се водят на високо ниво, може би се обадете в болницата и попитайте кога трябва да направите консултация преди раждане и спрямо това при кой може изберете доктор.

# 356
Здравейте!
Може ли препоръка за дерматолог за 5 месечно бебе? Всеки педиатър ли би могъл да консултира кожен проблем?

# 357
Здравейте!
Може ли препоръка за дерматолог за 5 месечно бебе? Всеки педиатър ли би могъл да консултира кожен проблем?

Ние ходим при Румяна Тодорова и сме МНОГО доволни!

Бебешора е ня 4 месеца и половина.

# 358
Здравейте,

Кога излизат графиците за  ФМ и колко по-рано е реалистично да се запише час?

# 359
Здравейте!
Аз съм доволна от Бисера Котевска,  Токуда. Не разбрах дали само за Надежда питате.  Не мисля, че всеки педиатър може да ви консултира, но зависи от проблема.

Общи условия

Активация на акаунт