МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 921
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета, моля за съвет, днес ми взеха вирусологична биопсия (от матката), а забравих да попитам доктора... Според вас колко време е добре да се изчака преди сексуален контакт - 3-4 дена дали е добре или трябва да са повече?

# 211
Някой момичета бяха писали, че са изчакали до следващата МЦ,  а ние след 4,5 дни си действахме,  защото докторката нищо не беше ни казала,  да се пазим.

Момичета, моля за съвет, днес ми взеха вирусологична биопсия (от матката), а забравих да попитам доктора... Според вас колко време е добре да се изчака преди сексуален контакт - 3-4 дена дали е добре или трябва да са повече?

# 212
Здравейте момичета,
имам въпрос относно плащането за пункция, при положение, че съм на спонтанен цикъл по фонда. Този месец ми изписаха и стимулация, лекарствата, за която си платих. Днес, обаче ми поискаха да заплатя и самата пункция, въпреки, че се поема от фонда, защото сега е имало стимулация... В понеделник ще звъня във Фонда, но все пак, ако някой има идея..
Благодаря предварително Simple Smile

# 213
Здравейте момичета,

Дали имате номера но д-р Цветков и как всъщност става свързването с него?
Предстои ми микробиологична биопсия, но не уточнихме дали трябва да направя микробиология на влагалищен секрет, т.к до преди месец лекувах бактерия и се притеснявам да не се разнесе към матката.

Благодаря 🍀

# 214
Здравейте момичета! Дали знаете тези биопсии - имунологични, вирусологични и т.н защо ги назначават? Какви резултати излизат след тях? Благодаря!

# 215
Здравейте момичета, някоя наскоро раждала оперативно в Надежда има ли представа за крайната цена горе доло за здравно осигурени пациенти, с този дълъг ценоразпис много се обърках. Simple Smile

# 216
  • София
Здравейте момичета, някоя наскоро раждала оперативно в Надежда има ли представа за крайната цена горе доло за здравно осигурени пациенти, с този дълъг ценоразпис много се обърках. Simple Smile
[/quote
UnderThePalmTree, преди 2 седмици родих секцио, 2700лв беше, даже се наложи пълна упойка.

# 217
  • София
Нямайте големи очаквания от болницата, не е това което е било преди 3-4 години.

# 218
  • София
Здравейте момичета,

Дали имате номера но д-р Цветков и как всъщност става свързването с него?
Предстои ми микробиологична биопсия, но не уточнихме дали трябва да направя микробиология на влагалищен секрет, т.к до преди месец лекувах бактерия и се притеснявам да не се разнесе към матката.

Благодаря 🍀

Здравей, Бела, пусха ти на лично съобщение! 🤗 Извинявай за закъснението в отговора, обаче напоследък ми е доста натоварено. Надявам се да съм полезна! 🙏🍀 Прегръщам те! 🤗

# 219
Раждах там 2 пъти. Първият път 2015 , вторият път тази година 2021. Нищо не се е променило. Условията са отлични и сега, както беше  и преди. Дори сега ми се стори много по- добре като организация и отношение.

# 220
За съжаление не това е опитът на всички майки в последно време. Но да не задълбавам много, да не ме изгонят и от тук, както ме изритаха от фейсбук групата. Heart

# 221
Нищо лично към по-горните коментари,но много зависи какви са ви очакванията. Все пак има 30+ родилки, няма как да се обгрижват нон стоп. Аз родих в края на август и не мога да се оплача от нищо. Освен храната не ми беше много по вкуса, но всеки има различни харесвания! Heart

# 222
Очакванията ми бяха да не ми индуцират раждане със забранени за употреба таблетки против стомашна язва, в чиято листовка страничните ефекти при употреба от бременни са “увреждания на плода, смърт на плода”. Имах и високото очакване да вземат предвид състоянието ми преди да ми разреждат кръвта, а не да ме изпишат “в добро общо състояние” с тромбоцити 80 (долната граница е 130). И тези очаквания не могат да покрият, какво остава за някакви по-високи…

# 223
Очакванията ми бяха да не ми индуцират раждане със забранени за употреба таблетки против стомашна язва, в чиято листовка страничните ефекти при употреба от бременни са “увреждания на плода, смърт на плода”. Имах и високото очакване да вземат предвид състоянието ми преди да ми разреждат кръвта, а не да ме изпишат “в добро общо състояние” с тромбоцити 80 (долната граница е 130). И тези очаквания не могат да покрият, какво остава за някакви по-високи…
Съжалявам за нещата през, които сте минали. И кой ви назначи тези таблетки за язва Frowning
Защо изобщо се наложи предизвикване? Heart

# 224
  • София
Визитациите са проформа. Когато зададеш въпрос ти отговарят „аз не съм ви правил секциото питайте си оператора”. Да но аз не познавам оператора щото няма избор на екип и незнам кой е бил. И още много неща мога,да кажа но ще спра до тук.

Общи условия

Активация на акаунт