МБАЛ Надежда - тема 20

• 69 063
  • 758
  •   2
Отговори
# 270
Аз бях на БХС и фетални морфологии при нея, така че не знам как протича ЖК, но по време на другите прегледи беше много внимателна, учтива, отговаряше на въпросите ми и през цялото време ми обясняваше какво вижда и какво прави. На мен ми допадна като присъствие и държание.

И още един глас подкрепа за д-р Патрикова. И аз ходя при нея за ФМ, бях и на БХС. Спокойна, обяснява, подробна. Само че за ФМ винаги се бавят при нея, но в името на бебчетата, да са огледани добре, не е страшно.

# 271
Здравейте, в 6гс съм и ми слагат зарзио през 2 дни и прогестерон депо през 3 дни. За всяка инжекция идвам до манипулационната. Какво да направя, като няма да работи през празниците? Имам инжекции на 25 декември.

# 272
  • София
Във Щерев ще работят. Сложи си там инжекцията само вземи и рецепта за да им я покажеш как ти е назначението.

# 273
  • София
Здравейте, в 6гс съм и ми слагат зарзио през 2 дни и прогестерон депо през 3 дни. За всяка инжекция идвам до манипулационната. Какво да направя, като няма да работи през празниците? Имам инжекции на 25 декември.
Може да си ги вземеш и вкъщи да ги слагаш. И двете не са сложни.

# 274
  • София
Преди като не работеше манипулационната ни изпращаха в спешния кабинет до паркинга.
Предложението за в къщи може да не е удачно, аз 10 г не успях да се престраша.

# 275
И на мен ми се вижда страшничко, макар, че знам много хора го правят сами. Може да потърсите някой лекар/медицинска сестра съсед около вас или познат. Не мисля, че биха отказали, при необходимост и срещу заплащане. Също в някой спешен кабинет в някоя болница, не мисля, че биха отказали подобно нещо.

# 276
Здравейте,как се процедира със спешния кабинет? В смисъл има постоянно някой там,звъни се на телефон или..?
Благодаря

# 277
Аз ходих веднъж през деня, в работно време.. не знам кое му е “спешното” на този кабинет. Пред кабинета има един телефон закачен, от него звъните, после чакате да ви върнат обаждане… пък после ме препратиха към лекар горе, пък там трябваше да изчакам всички пациенти.. дълга и широка беше.

# 278
Здравейте,как се процедира със спешния кабинет? В смисъл има постоянно някой там,звъни се на телефон или..?
Благодаря
Аз съм ходила вечер, звъниш на телефона, разпитват те някои неща и след около 5мин идва екипа. Прегледа беше в кабинета до телефона.

# 279
Здравейте въпроса ми е към жените скоро родили ,който нямат брак.
 Как се процедира в болницата с пропознаване на детето.

# 280
Бащата отива при нотариус, след което оставя документа в болницата. Вие също попълвате декларация след раждането. След раждането ще дойде една жена и ще ви обясни всичко.

# 281
Бащата отива при нотариус, след което оставя документа в болницата. Вие също попълвате декларация след раждането. След раждането ще дойде една жена и ще ви обясни всичко.
благодаря

# 282
Странно, но от Надежда ми отказаха да ми слагат там инжекциите през празничните дни. Работел само спешен кабинет, а това не било спешен случай. Добре, че с познати намерих мед.сестра, която да ми бие. Има и човечни хора Wink

# 283
  • София
Странно, но от Надежда ми отказаха да ми слагат там инжекциите през празничните дни. Работел само спешен кабинет, а това не било спешен случай. Добре, че с познати намерих мед.сестра, която да ми бие. Има и човечни хора Wink
Без да правя реклама, но във Щерев работят с неспешни до 14 ч. и слагат инжекции. Пиша го защото разстоянието е 4-5 минути между двете болници. На мен от Надежда ми отказаха час за лекуващия ме лекар, а случая не търпеше отлагане за да не стане спешен. Казаха ми, че няма часове за никой АГ до Януари. Това в началото на Декември. Та в този случай какво трябва да се направи???

# 284
Мами/дами,

Всички АГ-та, предполагам, извършват и нормални гинекологични прегледи?

Насочила съм се към Тодор Димитров.

Родих скоро, но във Вита и предвид факта, че не съм много доволна от цялостното си преживяване ( експириънс по нашенски), се насочих за последвали прегледи и дай Боже раждане в Надежда ...

Общи условия

Активация на акаунт