МБАЛ Надежда - тема 20

• 69 052
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
Мами/дами,

Всички АГ-та, предполагам, извършват и нормални гинекологични прегледи?

Насочила съм се към Тодор Димитров.

Родих скоро, но във Вита и предвид факта, че не съм много доволна от цялостното си преживяване ( експириънс по нашенски), се насочих за последвали прегледи и дай Боже раждане в Надежда ...

Нямам мнение за него, но да всички мисля преглеждат и нормални АГ прегледи. Можете през сайта да запазите час или по телефона Simple Smile аз поне за АГ запазих през сайта.

Стискам палци всичко да се развие по най - добрия за вас начин!

# 286
Мами/дами,

Родих скоро, но във Вита и предвид факта, че не съм много доволна от цялостното си преживяване ( експириънс по нашенски), се насочих за последвали прегледи и дай Боже раждане в Надежда ...

Нямам мнение за него, но да всички мисля преглеждат и нормални АГ прегледи. Можете през сайта да запазите час или по телефона Simple Smile аз поне за АГ запазих през сайта.

Тенк ю!

Може, много моля🤗, да ми кажете, кой е вашият АГ?

Ни познавам никой от тази болница, за това още се лутам и разпитвам:))

# 287
Мами/дами,

Тенк ю!

Може, много моля🤗, да ми кажете, кой е вашият АГ?

Ни познавам никой от тази болница, за това още се лутам и разпитвам:))

Аз минах през няколко Аг Joy , та нз дали съм критерии. За установяване на бременност бях при д-р Веска Кайрякова и яз не познавах никой от лекарите (добър лекар, свърши си, работата, установи бременност, после се записах за ЖК при нея пусна ни всички изследвания, обаче просто не я усетих моята лекарка... не ми даде и телефон за връзка поне да обсъдим резултатите), после се преместих при Д-р Енчева, страхотна е, но излезна в дълъг болночен, сега се местя при д-р Ралица Христова, защото съм в 8 месец и трябва да ме следи някой, а д-р Енчева ми я препоръча бях 1 път разпита ме добре и прегледа мина приятно всичко огледа. В спешния ме е преглеждала Христова-Бътева симпатична ми се видя, била съм и при д-р Манастирски заради издаване на болничен и той си свърши работата, била съм и при още една лекарка, но не и помня името мисля Димова беше и тя прегледа бебето и се държа нормално Simple Smile

# 288
Мами/дами,

Била съм на преглед при др Димитров е добър диагностик, единственото отрицателно е, че има мало по-благозвучен език, но то май доста лекари мъже са така. Мисля, че не води женски консултациите, но докато стигнете до този етап, определено е добър избор.

# 289
Мами, в лабораторията в болницата вземат ли кръв и правят ли ПКК на бебета, както и изследване на урина? Дъщеря ми е на 6 месеца и Искам да пусна задължителните изследвания за 6-тия месец в лаборатория, която има максимално малко досег с ковид и е по-спокойно. Сетих се за тази в Надежда, лаборантките им винаги са супер любезни и си мислех, че ще имат подход и към бебчета. Някой пускал ли е изследвания на бебче там?

# 290
  • София
Да, правят!

# 291
А аз да питам искам да си пусна ПКК, витамин Д и урина отивам директно в лабораторията и после да платя на касата или първо през касата минавам?

# 292
регистратура, каса и чак тогава лаборатория

# 293
регистратура, каса и чак тогава лаборатория

Благодаря! Хубава вечер!

# 294
В МЦ в Парадайс, по същият начин ли е?

# 295
Да, регистратура, каса, изследване. Все още ли се чака много за кръвни изседвания в болницата? В мола става сравнително бързо, но болницата ми е по-удобно като локация. Не знам дали няма смесване на потоци там - ковид тестове, бременни и деца. Ако някои знае да сподели, моля.

# 296
Ковид тестовете се правят при подземния паркинг.  През октомври ходих в спешния им кабинет и имаше хора за бърз тест. Мисля, че няма смесване на потоците. Преди празниците правих ОГТТ и не съм чакала изобщо имаше хора само за кръвни изследвания. Беше събота. Става дума за болницата. А дали лабораторията работи с направления или е само платено? Забравих тогава да попитам.

# 297
Не работи с направления.

Ковид тестовете се правят при подземния паркинг.  През октомври ходих в спешния им кабинет и имаше хора за бърз тест. Мисля, че няма смесване на потоците. Преди празниците правих ОГТТ и не съм чакала изобщо имаше хора само за кръвни изследвания. Беше събота. Става дума за болницата. А дали лабораторията работи с направления или е само платено? Забравих тогава да попитам.

# 298
  • София
Лабораторията не работи с направления.

# 299
Аз последно като ходих в лабораторията преди мен имаше само една жена и след мен още една - тоест не се чакаше много.
За сметка на това пък по мое мнение в болницата не влизат само пациенти, а и много придружители, което мен лично ме дразни.
Наложи се да отида на преглед за болничен и пред кабинета на АГ имаше три дами от ромски произход, които просто стояха и ядяха баничка… вероятно поне едната е била пациента и нещо е правила в болницата, но така или иначе бяха заедно. Хапнаха си баничките и си тръгнаха. Направо бях бясна, едва си изчаках реда да вляза за преглед..

Общи условия

Активация на акаунт