МБАЛ Надежда - тема 20

• 69 034
  • 758
  •   1
Отговори
# 330
Влез от браузър, ще запазиш без проблем. Мобилното май няма да работи скоро, вече доста месеци минаха...

# 331
Не ми работи мобилното приложение от известно време, има ли някаква актуализация, понеже знам, че непрекъснато се променят нещата.

мобилното не работи на андроид от много време, ползвайте https://web.nadezhda.bg

# 332
  • София
Кене, ти в коя седмица си купи пакета? И в коя седмица роди?
Спомням си, че преди това се следеше другаде, а не там от началото. Та сякаш е нормално да ти остане нещо неизползвано.
Аз купих вторият пакет. Но понеже съм с патологична бременност, правих много ФМ при др.Патрикова. Това го знаеше АГ и въпреки всичко ме накара да купя пакета. Секциото беше в 38 г.с. планирано. Даже в седмиците в които не бях при др.Патрикова , АГ ме отбиваше и не искаше да ме преглежда по пакет, защото щом лекарите от ФМ са ме гледали предната седмица, нямало какво повече да се види.

# 333
Странна ситуация. Никога не са ми отказвали преглед. Ти си записваш час, отиваш и те връщат от кабинета?
Кой е този АГ, лоша реклама е това.

А за нормално протичаща бременност и раждане на термин или малко след това пакета си е напълно достатъчен. Не остават прегледи, най- много някое изследване, ако не си го пуснеш.

# 334
Предпочитам един да си ме следи. А и ми трябва болничен, който ми казаха, че може като се запишеш на ЖК, но после как точно става издаването всеки път не знам.

При мен поне с болничните нещата стоят така на ФМ в 17-18гс д-р Панайотова препоръча да излезна в болничен (Ковид тамън настъпваше 4тата вълна, а аз работя в университет, отделно имах контракции от стоенето 8ч седнала), обаче моята лекарка тогава д-р В. Кайрякова беше отпуска и ми казаха да запазя при който и да е свободен веднага Аг за ЖК с искане за болничен. Така отидох при д-р Енчева тя ми пусна ЛКК и болничен за 30 дни така всеки месец около датата на изтичане на болничния трябва да минавам на ЖК за пускане на следващ болничен. В моя случай се получи, че 2 пъти бях на ЖК един път при моята АГ и един път при лекаря за болничен. Разбира се може и само по 1 път да ходиш ако дежурствата на избрания от теб АГ съвпадат с изтичането на болничниа.

# 335
  • София
Странна ситуация. Никога не са ми отказвали преглед. Ти си записваш час, отиваш и те връщат от кабинета?
Кой е този АГ, лоша реклама е това.

А за нормално протичаща бременност и раждане на термин или малко след това пакета си е напълно достатъчен. Не остават прегледи, най- много някое изследване, ако не си го пуснеш.
Точно това е странното, че аз след като се водя с патология е нормално да имам нужда от повече прегледи пакет+ФМ , а накрая ми останаха. Даже се е случвало да запиша час и вътре само да си говорим и пак да не ми направят преглед поради причината която посочих в предишният пост. Лекарят е др.Чапанова. Имало е дни в които да съм почти 50-ти пациент по график. Аз с това си го обяснявам много пациенти и всеки бързо да минава.

# 336
Не я познавам. Сега й видях биото. Младичка ми се вижда.
Но това е без значение, ако ми откаже преглед, щях да я сменя на мига. Ще запазвам аз часове и ще се редят да чакам, а тя няма да си направи труда да включи ехографа. Как пък не. Такъв панаир щях да направя, че лично Стаменов и Надежда щяха да дойдат да ме прегледат.
Не, че е похвално това от моя страна, ама нали.

Както казах, странна история.

# 337
И аз съм пациент на др Чапанова. Мен също не ме е преглеждала веднъж е ехограф(само ми мери шийката), защото бях запазила час за болничен сама и бях няколко часа по-късно на фетална. Воденето на Женска консултация не и е основната дейност..и да сте била 50-та преди това 40 души са били при нея на преглед при репродуктивен лекар. Аз съм минала през това и затова си останах и след това на ЖК при нея. Но пък винаги е мила и отговаря на вайбър на въпросите ми. Иначе на мен от пакета май ще ми останат само изследванията на урина..друго всичко съм си покрила, та даже и 2 микробиология отгоре платих.

Моят съвет е да си взимате основен пакет и при нужда да плащате допълнителни изследвания.

# 338
  • София
Може би защото сте и пациент от ин витрото и затова. Аз бях със най-основния пакет, всеки път и напомнях разни неща та даже и лекарствата, защото във амбулаторния лист все нещо не бяха записали от предния път. Добре че все пак помня какви лекарства взимам и по колко. Иначе - да много е мила и отговаря на вайбър, ама аз имам нужда от преглед на ехограф.

# 339
Здравейте! Търся препоръки за лекар за водене ЖК в Надежда. Тъй като този, при който исках е със запълнен график, ми предложиха няколко други, за които нямам никаква информация: Д-р Белкин, Д-р Даниел Илиев, Д-р Веска Кайрякова, Д-р Владимир Ненов, Д-р Трифонова, Д-р Стоянова, Д-р Бутева, Д-р Манастирски. Ще се радвам, ако някой има отизиви и може да препоръча. Благодаря предварително!

Здравей! Ако още не си избрала лекар за ЖК мога да ти дам впечатления, пресни при това от д-р Ненов. Следя се при него, вече съм 31 г.с. Добър лекар е, обръща внимание, отговаря ми на въпросите и се съобразява с мен. Също така като започна да се самопаникьосвам ме връща на земята. Човека си има опит и му личи. Вдига си твлефона, помни си пациентките. Последния път като бях на Ж.К излизаше от раждане и каза на акушерката на кабинет че 2000 и не знам кое бебенце сега бил изродил. Негатив - графика му е тегав.... бързо се запълва.

# 340
Благодаря!:)

Здравейте! Търся препоръки за лекар за водене ЖК в Надежда. Тъй като този, при който исках е със запълнен график, ми предложиха няколко други, за които нямам никаква информация: Д-р Белкин, Д-р Даниел Илиев, Д-р Веска Кайрякова, Д-р Владимир Ненов, Д-р Трифонова, Д-р Стоянова, Д-р Бутева, Д-р Манастирски. Ще се радвам, ако някой има отизиви и може да препоръча. Благодаря предварително!

Здравей! Ако още не си избрала лекар за ЖК мога да ти дам впечатления, пресни при това от д-р Ненов. Следя се при него, вече съм 31 г.с. Добър лекар е, обръща внимание, отговаря ми на въпросите и се съобразява с мен. Също така като започна да се самопаникьосвам ме връща на земята. Човека си има опит и му личи. Вдига си твлефона, помни си пациентките. Последния път като бях на Ж.К излизаше от раждане и каза на акушерката на кабинет че 2000 и не знам кое бебенце сега бил изродил. Негатив - графика му е тегав.... бързо се запълва.

# 341
Здравейте, предстои  ми избор за ЖК. Може ли съвети и препоръки. С първа бременност съм и се изненадах, че няма да ме следи д-р Цветков.

# 342
Здравейте, предстои  ми избор за ЖК. Може ли съвети и препоръки. С първа бременност съм и се изненадах, че няма да ме следи д-р Цветков.

Най-добре попитайте на регистратура кои лекари могат да ви поемат за ЖК в момента, защото не винаги има избор между всички. След това ще е по-лесно да намерите обратна връзка за тях Simple Smile Аз бях пациент на др Чапанова, но тя води и ЖК и се записах при нея, но Цветков не води.

# 343

Аз в тази ситуация бих помолила д-р Цветков за препоръка.

# 344

Аз в тази ситуация бих помолила д-р Цветков за препоръка.

Да, със сигурност ще го попитам. На 18ти съм на последен преглед при него и исках да бъда по-подготвена, ако неговата препоръка е зает и не може да ме следи.

Общи условия

Активация на акаунт