МБАЛ Надежда - тема 20

• 68 120
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Тогава каква сума общо се заплаща за раждането, на мен ми казаха 2700 с поставяне на епидурална. А за присъствието на бащата, колко отгоре е?
 Благодаря предварително.

# 541
Влиза в цената.

# 542
  • гр.София
Здравейте.Знаете ли как мога да намеря телефона на д-р Чачева.Поради открит от нея сърдечен проблем правихме амниоцентеза.Каза ,че първите резултати ще излязат след 10 работни дни.Дните минаха обаждане нямам.Направо съм кълбо от нерви и притеснения вече от това чакане.А времето тече,недай си боже се стигне до най лошото.

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 15:33 от DanIELA.S

# 543
Обадете се на кол центъра, могат да и предадат да се обади. Кажете им за какво става дума.

# 544
Здравейте!  Ще попитам следващия път и на информация като отида на преглед , но някоя от вас има ли представа дали може раждането да се плати на 2 части с подписано споразумение от клиниката?

# 545
Здравейте, аз съм с близнаци в 12+5 г с, след инвитро направено от д-р Персенска. Днес минах на скрининг при д-р Патрикова, много подробно обяснява, мила и спокойна, прегледа беше цял час и почти целият час мери на ехографа, като обясняваше всяко движение, след това дадох и кръв.... 
Много съм доволна, даде предположение за пол - момиче и момче на 90% 👶👶
Преди прегледа търсих мнение за
д-р Патрикова и почти нищо не намерих, за това сега пиша този отзив 😉

# 546
Лизи, и на мен ми каза "90 процента е госпожица" и сега си гушкам едно девойче. И аз останах много доволна от нея, писала съм назад.

# 547
Момичета, нали няма промяна и придружители не се допускат на прегледите и ФМ? Миналата седмица забелязах няколко господа  бяха решили да висят със жените си и разбира се защо не се набутат на най-тясното, даже без маски просто да си говорят по телефона...

# 548
  • Пловдив
Момичета, нали няма промяна и придружители не се допускат на прегледите и ФМ? Миналата седмица забелязах няколко господа  бяха решили да висят със жените си и разбира се защо не се набутат на най-тясното, даже без маски просто да си говорят по телефона...
Напротив има промяна: https://nadezhdahospital.com/novini/merki-za-bezopasnost-pri-dos … hda-pri-covid-19/

# 549
Тоест, това значи ли, че бащите могат да влизат на прегледи тип ФМ или просто в сградата след 21 февруари,  т.к. не е уточнено. Някой, ако има пресни впечатления, ще е полезно да сподели.

# 550
И аз това се чудя. След 2 седмици ми пледстои ФМ и ми се иска поне един път мъжа ми да присъства. Днес бях на преглед в Парадайс мол и ги питах дали вече пускат в болницата на ФМ да присъства партньора и ми казаха, че пускали придружители вече вътре в болницата, но не и в кабинета. Странно, защото от други момичета чух, че са пуснали и мъжа вътре на прегледа, та не знам сега последно.

# 551
Аз съм утре на ФМ и ще пиша после, но искам да знам, има ли смисъм въобще да идва ММ, при все че там паркирането е ужас и обикновено той стои на аварийки в колата.

# 552
Mexicana, предполагам, че вътре в болницата ще го пуснат, така че може да си паркира на паркинга. Въпроса е вътре на ФМ дали ще го пуснат. Пиши после. При кой доктор си на ФМ?

Аз съм утре на ФМ и ще пиша после, но искам да знам, има ли смисъм въобще да идва ММ, при все че там паркирането е ужас и обикновено той стои на аварийки в колата.

# 553
Михова

Да ще кажа, аз като цяло не виждам смисъл да пускат хора допълнително, ако не влизат в кабинетите, но явно не са го написали ясно.

# 554
Успех на прегледа!:)

Михова

Да ще кажа, аз като цяло не виждам смисъл да пускат хора допълнително, ако не влизат в кабинетите, но явно не са го написали ясно.

Общи условия

Активация на акаунт