ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 3

• 37 551
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Моята има портмоне, в което има две снимки на корейци Simple Smile Друго няма.
Картата за ГТ й е в телефона ( на гърба под калъфа). Мислех, че там е и ЛК отдолу, ама не.
Закъде без корейците?!  SmileSmileSmile

Манипулацията на малкия с рязането на юздичката мина снощи. Само да похваля доктора в ЕО Дент Дианабад - прекрасно отношение. Детето усещаше някакъв дискомфорт около 2 часа  след случката, но няма нищо общо със скалпела. Малко след това успя дори и да вечеря.

# 616
  • София
Моят си има портмоне, което не пречи да има в шкафа 4 пластики от ГТ (обявени за невалидни, при ваденето на поредната), щото някъде са били забутани... Виж, пари не си спомням да са били губени Simple Smile
Родива, браво на младежа и на доктора Simple Smile

Преди време ставаше дума за един лагер - "Space Camp Turkey". Повече информация за кандидатстване, ако някой проявява интерес: https://www.economy.bg/science/view/48312/Zapochva-konkursyt-za- … sKp9alnAvkizW5-0Q

# 617
  • София
molive, благодаря за информацията. Ще предложа на девойката да участва.
Rodiva, супер, че всичко е минало безпроблемно и безболезнено.

# 618
  • България, София
Rodiva, радвам се, че манипулацията е минала спокойно. Всички оплаквания скоро да отшумят напълно.

В понеделник подадохме документи за л.к. на девойката. Днес трябва да е готова, но няма да мога да отида да я взема.
А къде ще я държи, хич и не мисля.
Пролетта, като се върна на училище, успя да си загуби картата за ГТ може би още първия ден. Намери се, но ние междувременно издадохме нова.
Онзи ден си беше изръсила ключовете в колата. Прерови джобове и други възможни кътчета из къщи, където биха могли да бъдат. Няма и няма. Сети се, че може да са в колата и тази сутрин ги открих.
На гърба на телефона държи една корейка.
Гита Ог, май трябва да ги запознаем Simple Smile Щом и твоята девойка е такава почитателка на корейците.

# 619
Ако някой има абонамент за уча се и не иска да го подновява, да си погледне настройките. Оказа се, че моят акаунт е бил настроен на автоматично подновяване и сега се сдобихме с абонамент за още година и два месеца.

# 620
и при мен беше така, но им се обадих и канселирах. пробвай по телефон.

# 621
Ако някой има абонамент за уча се и не иска да го подновява, да си погледне настройките. Оказа се, че моят акаунт е бил настроен на автоматично подновяване и сега се сдобихме с абонамент за още година и два месеца.
Лошо Дъждец, много съжалявам... Питах мъжа ми, той бил наясно че е така. Трябваше да стане дума за това, щях да ти кажа, по дефолт било цънато продължение и инфото за картите се оазело. Опитай да звъннеш в банката да канцелираш плащането. Големи за гадняри...
Ние си подновихме абонамента обаче, но моето дете е в професионална гимназия и си има всички предмети. По философия се надявам да му е особено полезно. На последното домашно по философия половината клас има двойки. Той има 4 но и един куп забележки към домашното. Аз съм напълно неполезна в тълкуванието на  текстовете в учебника и УТ. Надявам се уча.Се да му е от полза. Не ме разбирайте погрешно, не държа на оценката, просто да му поясняват неяснотите. Да беше математика щях да се справя, ама философия...
Днес е получил първата вноска по степендия та. Превели са му повече пари, като за по-горната категория оценки. Ще трябва да се обадя на класната че се получава неприятно.

# 622
Обадих се и ми сторниха абонамента. Много бяха мили.
Ще възстановят сумата до три дни.

Получихме и ние писмо за стипендия. Ще бъде 21лв Satisfied
При нас философията е повече психология засега. Учат различни школи по психология. Интересно им е.
Помня, че аз навремето нищо не разбирах от сложните отвлечени текстове ала Ницше, които ни даваха да четем.
Днес сме ваканция, защото има рс.Наборката е много доволна Joy

Дайв май не е писала скоро. Да се отчете всичко наред ли е, ако чете.

# 623
  • София

Аз пък откровено им завиждам за философията... Такова чудо при нас се появи в 11-и клас (последен), по 1 час седмично, докато учехме за кандидатстване - с други думи... ами, най-вече просто приказвахме с учителката. Много свястна жена, впрочем, въпреки, че мислеше, че ентропията може да е отрицателна... Виждахме се с нея на кафе - и тогава, и след като завършихме няколко години поне... От известно време отчаяно се опитвам да си спомня фамилията й. Не мога... Савина. И после нещо с "Б"... но не мога да си спомня. Говорехме на "Вие" и малки имена. И след като завършихме също...

# 624
  • Русе
Отварям Школото и какво да видя - съобщение от Директорката към родителите, че учителят, който пушил цигара по време на час ще бъде санкциониран. Питам детето за какво става въпрос и то ми казва, че една от г-жите им дала да правят тест и запалила цигара. Г-жата си е в тях и явно хич не е съобразила, че децата виждат. На тях им се карали, ако ядат или пият в час и те решили да я изпортят на директорката.

# 625
Simple Smile Хе-хе...аз лична карта не бих дала да се носи постоянно, но и не се отдалечава много от къщи ежедневно. Училище, волейбол са му на една крачка, на футбол го водим и сме наблизо. Много ме притеснява, че ще я загуби Simple Smile Той на връщане от една тренировка по футбол си беше оставил пред вратата на колата бутонките Simple Smile , та се наложи баща му да се връща до Спорт палас....добре, че са си били още там Simple Smile
За "уча се" знам..и задължително изключвам тази опция още като платя. Но ние си го ползваме и си го подновяваме абонамента. Дори сега платих за две години - май до сега я нямаше тази възможност...? Деветокласника го ползва много за разказвателните, малкия се надявам другата година също да го ползва.

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 18:23 от MollyBy

# 626
Карта и моята не носи, че ще я загуби.
Вися в студа навън и си чакам часа за родителска. Няма време да стигна до колата.

# 627
  • Русе, у дома
Отварям Школото и какво да видя - съобщение от Директорката към родителите, че учителят, който пушил цигара по време на час ще бъде санкциониран. Питам детето за какво става въпрос и то ми казва, че една от г-жите им дала да правят тест и запалила цигара. Г-жата си е в тях и явно хич не е съобразила, че децата виждат. На тях им се карали, ако ядат или пият в час и те решили да я изпортят на директорката.
Пак дигнах иминджа на форума пред децата.
Щерката идва да ми разкаже за случката - аз и викам - знам. Само не знаех, за коя Г-жа става дума... и въобще, че е било в наШто у-ще...

# 628
  • София
Чули ли сте дали и наборите ще ги пуснат на училище присъствено? В петък влизайки в детската случайно чух децата да обсъждат, че може би във вторник ще са вече в училище 🙄

# 629
  • София
Чули ли сте дали и наборите ще ги пуснат на училище присъствено? В петък влизайки в детската случайно чух децата да обсъждат, че може би във вторник ще са вече в училище 🙄
Така казаха по ТВ - от МОН имали планове от вторник да тръгнат на училище от 5 до 8 клас. Но дали наистина ще стане?

Общи условия

Активация на акаунт