Образователен Говорилник - тема 19 (предизборна, ДО, Будители, Хелоуин, Ковид и др.)

• 24 357
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Олив, много леко изкарване! Дръж ни в течение Flowers Hibiscus

Бърди, какви са симптомите на детето? Аз като си помисля, че изпратих моите леко сополиви да учат на вилата с баба им и дядо им - дядо им няма ваксина и си е с доста странични заболявания, уффф.

# 196
Не се бъзикай с тези неща.

# 197
  • София
От училище, Нот, да.

Олив, не е ваксинирана, тя тъкмо навърши 11.

Симптоми- сряда вечер вдигна Т, 37,7, втресе я и й се спеше много. Четвъртък сутринта б направих тест, положителен. Оттогава засега не е вдигала повече, ходи си в онлайн училището, има си апетит и е весела, единствено търси само да си полягва, но, честно казано, това не знам дали е от вируса или от умора/мързел Simple Smile

# 198
  • София
От вируса е, и аз цял ден се чувствам малко уморена, това ме и усъмни, иначе мислех, че е някаква ОВИ.

# 199
  • София
Сигурно, да, сега уикенда ще си отлежи на воля:)

# 200
Ох, стискам палци да ви мине на всичките възможно най-леко.

# 201
Малките не го отбелязват много. Един ден реакция и забравят.

# 202
  • София
Ще мине Heart Eyes

# 203
  • в страната на чудесата
Оооох. Ядосвам се много.
Стискам палци вс да е наред, момичета (вярвам, че ще е).

Аш, дали едно ТСХ да не пуснеш. Енергична си повече, отслабнала... или пък децата като ги няма се посветих те на други занимания Wink

# 204
  • София
Оооох. Ядосвам се много.
Стискам палци вс да е наред, момичета (вярвам, че ще е).

Аш, дали едно ТСХ да не пуснеш. Енергична си повече, отслабнала... или пък децата като ги няма се посветих те на други занимания Wink
Пуснах всичко, Лейски и на ендокринолог ходих - ми в норма са си стоте неща, които изследва докторът за щитовидната. Само че отслабването беше за майтап, а всъщност съм си доста тлъстичка и си тлъстея още повече. Подозрението беше за хипо-нещоси.

Сега ме гложди да пусна едни антитела на децата. Яд ме е, че не им направих тест онзи ден. Техните симптоми бяха като на Бърди на детето. Много съм смотана.

А ти какво имаш предвид "посветихте се на други занимания" и с намигане Simple Smile .. или кой както иска да го тълкува Simple Smile

# 205
  • софия
Бърди, да минава бързо!

# 206
Оф, ма верно сме много прост народ бе. Не мога да повярвам колко много учители вярват във всякакви небивалици за ваксините. Ще взема да си изтрия профила във фейса. Днес ми дойде в повече.

Май е фейк този цитат, ама пак си е готин.

Последна редакция: пт, 22 окт 2021, 18:42 от Fancy

# 207
  • В офиса
Бърди, Олив, леко да е (и ще е!)
Аш, на твое място щях да съм спокойна. В нашето училище който го кара, бе миналата година по това време, пък каквото и да пишат за "безполезните" антитела след боледуване, виждаш на практика, че няма никакви (по-точно 2) болни деца отбелязани. А помниш миналата година колко дълъг бе списъка. Иначе ходи някакъв вирус с гърло и кашлица, но не е ковид.
Ех, Мецане, като вземеш да размишляваш, значи. Не, на възрастните много бързо им пада имунитета и умират и с ваксина. Там, където видиш 30-40-годишен починал ваксиниран, вече сигурно е фалшива. Но ти не се панирай, първо не си чак толкова възрастен Wink и второ пушиш и разните ACE рецептори си ги убил с цигари. И трето, след месец вземи да си сложиш бустер за всеки случай.
Тези дни имах доста работа и яко ме мързи. Така че няма да взема актвивно отношение по темата, пък и се чувствам тъпичка, само на Шарки ще кажа, както даваш за пример NYC, следи ги да не последват Канада в мерките, че в NYC са 66%, a в Канада са 77.6%. Ваксините не спират епидемията (много тъжно), но поне драстично намаляват влизането в болница и още по-драстично смъртта. Много ще е интересна тази зима. Не в Бг, тук е ясно, добре че еврокомисарката скръцна със зъби, че да въведат зелените сертификати. Сега се чудя ще  спре ли ваксинационния ентусиазъм на 30%, или ще стигнем 50%. Според мен българинът е повече конформист, отколкото дисидент и ще се ваксинират доста. Но в силно ваксинираните държави е интересно ще продължи ли да има вълни. ОК дават някакви неприятни сигнали със статистиката им, на Канада не съм гледала, но от това което пише Контеса и там не е добре. Много изнервящ вирус, много ми писна.

# 208
Ще, ще, до 50% ще го докараме. Тук се влияем от съседа, колегата и шефа. Само гледай.

# 209
  • София
Абсурд ми се струва това, Нот, не виждам и до 40 да додрапаме.
Дано не съм права, ще те черпя едно уиски на 50тия процент.

Общи условия

Активация на акаунт