Образователен Говорилник - тема 19 (предизборна, ДО, Будители, Хелоуин, Ковид и др.)

• 24 359
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Ако удържат с мерките и вземат да вкарат полицията в роля да проверява по улиците...
Лятото във Франция на ден първи от въведените мерки за носене на маска на открито (ако мястото е със струпване или по решение на общинските власти) в Живерни двама полицая учтиво ни накараха да си сложим маските на открито. Нищо, че наоколо хората бяха на поне 5 метра. Та, а ко вкарат и полицаите да наблюдават и санкционират ... И ако проверяват как се спазват мерките за влизане със сертификат и глобяват молове, магазини и прочие...

# 211
  • в страната на чудесата
A дали за балотажа децата ще са на училище?

# 212
Надали. А и от какъв зор. Но това е по-скоро в твоята сфера.

# 213
  • София
Not, махни шефа от списъка, не го слушат. Слушат телевизора, ама само когато е за нещо напук, в смисъл “на Вуте да му е зле”.

# 214
Олив, Бърди, да мине леко и бързо!
Как сте  днес?

На това видео попаднах преди малко: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=918256005764185& … ource=feed_mobile
Изгледах донякъде само. Събрани са всичките конспирации на едно място. Явно това е от протестите тези дни

# 215
  • София
Добро утро! Благодаря, Дъждец - засега добре - като при обикновен вирус, само обонянието ми изчезна, кафето ми тази сутрин няма никакъв аромат. Simple Smile

# 216
  • София
И дъщеря ми е добре, мерси Simple Smile Ще се въргаляме по легла и дивани два дни явно.

# 217
Ако не друго, на Стойчо мога да му призная, че след заповедта му, темата рязко живна Joy

Чудя се, дали e_to още ни следи. Те бяха от първите заразени в България и си спомням, че ни беше обещала паеля, а ние чакахме Генералът да я пусне от карантина Simple Smile И освен това, тогава карантината им беше 28 дни  Simple Smile

Тук съм. Следя ви, но не се обаждам много Simple Smile Паеля съм готова да направя когато кажете Simple Smile

# 218
  • София
И дъщеря ми е добре, мерси Simple Smile Ще се въргаляме по легла и дивани два дни явно.
Дано не се заразиш и ти!

Как мислите - ще направят ли задължителен зеленият сертификат за учителите и училищния персонал?

# 219
Ми дано го направят, ама едва ли. Всички хора са против, като чета нета... какво искат, не знам, всички искат да живеят все едно няма ковид...и огромна критична маса май вярват, че наистина няма или че на тях не може да се случи... просто нямам думи, нямам!
Винаги съм се гордял с народа, към който принадлежа, и дори и с държавата си, защото въпреки всичките й кусури, и другите държави не са цвете... ама сега с масовото отношение към пандемията не знам, много съм разочарован... може ли такова нещо...а ако четеш форумите, направо да се хванеш за главата. Поне се надявам, че там повечето са тролове, защото не мога и не искам да повярвам, че това го пише българският народ, от когото и аз съм част и обичам повече от всичко на света, естествено.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 21:05 от Татко Мецан

# 220
  • София
Трябва да го направят, както и за държавните служители.

# 221
Хрантутниците защо? По-добре частният бизнес.

# 222
  • София
А бре, Нот - то и частният бизнес е пълен с хрантутници Smirk

А дали частен или държавен, то главата отгоре като не е в ред, има ли значение. Вече се моля просто да не се разболеем и/или да изкараме леко. Не ме дразнят и безнадеждните антиваксъри - да правят каквото искат.

# 223
  • София
За да свършат най-накрая нещо полезно? 😆

# 224
А бре, Нот - то и частният бизнес е пълен с хрантутници Smirk

Не са чак толкова много, вЕрвай ми

Общи условия

Активация на акаунт